blu3_orion Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Παρε και εσυ την YI II φαινεται εξαιρετικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katras1993 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Παρε και εσυ την YI II φαινεται εξαιρετικη την εχεις? απο ποιο σιτε την προτεινεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δεν εχει βγει ακομα φιλε, ειναι σε σταδιο προ-παραγγελίας Η αποστολη θα αρχισει τελος Ιουνιου. Απο χαρακτηριστικα φαινεται να ειναι η καλυτερη αυτη τη στιγμη, ακομα και απο την GoPro Hero 4 Black, με κατω απο τα μισα χρηματα. απο οτι εχω ψαξει δεν υπαρχουν ενδεικτικα βιντεο ληψης, οποτε καποιος μπορει να το δει οτι ειναι "γουρουνι στο σακι" όμως φοραει λιγο πιο συγχρονα hardware απο την Go PRO Hero 4 Black, και ειναι απο την Xiaomi που ειναι εγγυηση. Αν μπορεις να περιμενεις, ειναι πιστευω η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις (γωνια φακου 155 μοιρες!!!! οτι πρεπει να τους εσωτερικους χωρους που χρειαζεσαι) εγω την πηρα απο www.geekbuying.com 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katras1993 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δεν εχει βγει ακομα φιλε, ειναι σε σταδιο προ-παραγγελίας Η αποστολη θα αρχισει τελος Ιουνιου. Απο χαρακτηριστικα φαινεται να ειναι η καλυτερη αυτη τη στιγμη, ακομα και απο την GoPro Hero 4 Black, με κατω απο τα μισα χρηματα. απο οτι εχω ψαξει δεν υπαρχουν ενδεικτικα βιντεο ληψης, οποτε καποιος μπορει να το δει οτι ειναι "γουρουνι στο σακι" όμως φοραει λιγο πιο συγχρονα hardware απο την Go PRO Hero 4 Black, και ειναι απο την Xiaomi που ειναι εγγυηση. Αν μπορεις να περιμενεις, ειναι πιστευω η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις (γωνια φακου 155 μοιρες!!!! οτι πρεπει να τους εσωτερικους χωρους που χρειαζεσαι) εγω την πηρα απο www.geekbuying.com οκ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katras1993 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 ELEPHONE ELE CAM Explorer αυτη την καμερα την προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δες το σχετικό νήμα http://www.insomnia.gr/topic/610768-elephone-ele-explorer-4k-ultra-hd-vs-xiaomi-yi-1080p-ambarella/ Αλλα εγω στη θέση σου αν ηθελα κατι VFM θα και προς την οικονομικη κλιμακα, θα επαιρνα την Xiaomi YI (την 1 οχι τη 2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katras1993 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δες το σχετικό νήμα http://www.insomnia.gr/topic/610768-elephone-ele-explorer-4k-ultra-hd-vs-xiaomi-yi-1080p-ambarella/ Αλλα εγω στη θέση σου αν ηθελα κατι VFM θα και προς την οικονομικη κλιμακα, θα επαιρνα την Xiaomi YI (την 1 οχι τη 2) διαθετεις την xiaomi yi A7LS? ή αν υπάρχει κάποιος που την διαθέτει θα μπορούσε να κάνει τον κόπο να βγάλει μια φωτογραφία από εσωτερικό χώρο (δωμάτιο σπιτιού) χωρίς να εστιάσει κάπου συγκεκριμένα με αξιοπρεπή φωτισμό (με ηλιόλουστη μέρα, με και χωρίς υποστήριξη ηλεκτρικού φωτισμού) θα του ήμουν ευγνώμον για να καταλήξω στην επιλογή της xiaomi yi A7LS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Οχι δεν την εχω Σου προτεινω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μπεις σε αυτο το νημα http://www.insomnia.gr/topic/575143-xiaomi-yi-%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-mods-%CE%BA%CE%BB%CF%80/ και να ζητησεις σε καποιο απο τα παιδια να βγαλει η να σου στειλει φωτογραφιες...... μη βρεθεις προ δυσαρεστης εκπληξης Εγω εχω την Amkov 5000S που θεωρητικα ειναι πανω κατω το ιδιο. Το βίντεο της ειναι αρκετα ικανοποιητικο σε σχεση με τα χρηματα που κοστιζει (εμενα δεν με ικανοποιει, και γιαυτο αγορασα την YI II) Προσεξε ομως, γιατι στο θεμα φωτογραφια, πραγματικα μπορω να πω οτι ειναι πολλα βηματα περα απο τη λεξη απογοητευση. Οι φωτογραφιες που εχω βγαλει εκτος νερου μου φαινονται πρακτικα αχρηστες, το iphone μοιαζει σαν full frame dslr με φακο 2000 ευρω μπροστα τους, χαλια ευκρινια, πολυς θορυβος ακομα και μερα μεσημερι, τρελλη χρωματικη εκτροπη, μιλαμε για μια σκετη αηδια!!! Μου θυμιζει τις πρωτες φωτογραφικες που ειχαν τα κινητα τηλεφωνα motorola. Οποτε δες το προσεκτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katras1993 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Οχι δεν την εχω Σου προτεινω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μπεις σε αυτο το νημα http://www.insomnia.gr/topic/575143-xiaomi-yi-%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-mods-%CE%BA%CE%BB%CF%80/ και να ζητησεις σε καποιο απο τα παιδια να βγαλει η να σου στειλει φωτογραφιες...... μη βρεθεις προ δυσαρεστης εκπληξης Εγω εχω την Amkov 5000S που θεωρητικα ειναι πανω κατω το ιδιο. Το βίντεο της ειναι αρκετα ικανοποιητικο σε σχεση με τα χρηματα που κοστιζει (εμενα δεν με ικανοποιει, και γιαυτο αγορασα την YI II) Προσεξε ομως, γιατι στο θεμα φωτογραφια, πραγματικα μπορω να πω οτι ειναι πολλα βηματα περα απο τη λεξη απογοητευση. Οι φωτογραφιες που εχω βγαλει εκτος νερου μου φαινονται πρακτικα αχρηστες, το iphone μοιαζει σαν full frame dslr με φακο 2000 ευρω μπροστα τους, χαλια ευκρινια, πολυς θορυβος ακομα και μερα μεσημερι, τρελλη χρωματικη εκτροπη, μιλαμε για μια σκετη αηδια!!! Μου θυμιζει τις πρωτες φωτογραφικες που ειχαν τα κινητα τηλεφωνα motorola. Οποτε δες το προσεκτικα εγινε, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Φιλε μου ριξε μια ματια και σε αυτη.... διαβαζοντας κριτικες σε θυμηθηκα..... λεει οτι υποστηριζει και RAW στις φωτογραφιες (WTF!!!!!) Ψαξτο λιγο παιρνει πολυ καλες κριτικες και η τιμη δειχνει super http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_254191.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα