pmakr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ξέρει κανεις καμια αλανα για εκμαθηση Οδηγησης κοντα στην Καλλιθεα-Κεντρο για να μπορει ανετα κανεις να συνηθισει/μαθει ενα οχημα χωρις να εχει εμποδια κτλ κτλ; Παλια ηξερα τον Παλιο Ιπποδρομο στην καλλιθεα αλλα πλεον δεν υπαρχει ο χωρος αυτος ειναι το παρκο του σταυρου Νιαρχου
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 στον ιππόδρομο παλι αλλα στην μερια της θάλασσας, στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, εκει πάνε ολοι 1
pmakr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 πηγα εκει αλλα εχει πουλμαν ποδηλατες. Ειναι αναλογα με την ωρα. ψαχνω κατι σαν μεγαλο παρκινκ οπως ο ιπποδρομος. Εστω και σε αλλη περιοχη αν ξερεις σχετικα κοντα
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Στο ΟΑΚΑ πηγαινω εγω την κορη μου απο την πλευρα της Λ.Κυμης Πολυ καλος χωρος. 1
pmakr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Στο ΟΑΚΑ πηγαινω εγω την κορη μου απο την πλευρα της Λ.Κυμης Πολυ καλος χωρος. απο που μπαινεις; βαλε ενα λινκ στο google maps.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 απο που μπαινεις; βαλε ενα λινκ στο google maps. Απο εκει που δειχνει το βελος μπαινω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα