Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να φτιαξω νεο build και εχω μπερδευτει το build θα ειναι ασπρομαυρο και θα ειναι μεχρι 850ευρω και αποφασισα να βαλω αυτην την μητρικη Asus H110-PLUS. στο skroutz στα χαρακτηριστικα στο lan εχει μια παυλα (δηλαδη δεν εχει) ενω στην φωτογραφια της μητρικης φαινεται οτι εχει, οποτε εχω μπερδευτει...μπορω να συνδεσω το καλωδιο του internet στην μητρικη αυτη η οχι? και αν μπορειτε να μου προτεινετε καποια καλυτερη μητρικη γυρω σε αυτα τα χρηματα που να ταιριαζει με το ασπρομαυρο build.ευχαριστω φιλοι.

Δημοσ.

Θα κάνεις build των 850€ και θα βάλεις αυτή τη μητρική; Είναι λίγο αμαρτία κατ' εμέ. Παρόλα αυτά, σίγουρα έχει lan μη σε προβληματίζει.

Θα σου πρότεινα να ανοίξεις νέο θέμα στην ενότητα "Νέα συστήματα και Αναβαθμίσεις" χρησιμοποιώντας τη φόρμα που υπάρχει ως sticky thread εκεί.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω αλλα εσυ τι θα μου προτινες? προσπαθω να γλιτωσω χρηματα απο την μητρικη και να τα διαθεσω σε καρτα γραφικων η επεξεργαστη

Δημοσ.

Παρακαλώ να ακολουθήσεις τη συμβουλή μου και να ανοίξεις θέμα στην ενότητα που προανέφερα συμπληρώνοντας τη φόρμα.

Το θέμα άνοιξε οπότε συνεχίζουμε εκεί :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...