Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι περίεργος, στα Public πιστεύουν ότι κέρδισαν από αυτή τη διαδικασία? Πιο πολύ δυσφήμηση γίνεται παρά διαφήμιση...

Φυσικά και κέρδισαν. Ακούστηκε το όνομά τους. "'Εγινε χαμός για τα Public."

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φυσικά και κέρδισαν. Ακούστηκε το όνομά τους. "'Εγινε χαμός για τα Public."

Ακριβώς.

Μη σκέπτεστε σαν πελάτες. Σκεφτείτε σαν επιχειρηματίες.

Δημοσ.

Εγω σε τετοιο σκηνικο πατείς με πατώ σε δεν θα εμπαινα εκτος και αν ημαστε στα συσιτια της βενεζουελας. Χαρισμα τους τα 40-50 εκπτωση για μια κολοτηλεοραση.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτός είσαι εσύ. Έχω δει όμως και άπειρες φορές παληκάρια δύο μέτρα να περιμένουν μια ώρα στην τράπεζα για να πληρώσουν το κινητό τους... Και όση ώρα περιμένουν μαλακίζονται στο Facebook. Ένα Internet banking όμως δεν είναι άξιοι να κάνουν...

• Like 8
Δημοσ.

εγω πηγα κατα της 11 αλλα οπως πηγα εφυγα γιατι ειχε μεγαλη ουρα η tv τον 99 ειχε τελιωσει το λαπτοπ κ η 42 κ 48 τv υπηρχε ακομα για iphone δεν ξερω (καθος δεν μπορουσες να κουνησεις καλα καλα μεσα)

Δημοσ.

Αυτός είσαι εσύ. Έχω δει όμως και άπειρες φορές παληκάρια δύο μέτρα να περιμένουν μια ώρα στην τράπεζα για να πληρώσουν το κινητό τους... Και όση ώρα περιμένουν μαλακίζονται στο Facebook. Ένα Internet banking όμως δεν είναι άξιοι να κάνουν...

Θυμαμαι κατι μεταμεσονυκτιες ουρες στα ΑΤΜ πριν ενα χρονο χιλια ατομα ιδια εικονα .Αλλα και παλια στην Α εφορια ηρακλειου ενας ραγιαδισμος απο ουρες σε ουρες για πραγματα που γινονταν σε 5 λεπτα με 2 κλικ αλλα αμα τους το ελεγες σε λεγανε γερμανοφιλο  :mad:

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μανο και λοιποι φιλοι Κρητικοι, αυτό ηταν μονο για σημερα νομιζω ε;

Να βαλουμε ένα "ΤΕΛΟΣ" στον τιτλο να μην βλεπουν ολοι νεα ποστς και μπαινουν για να διαβασουν για προσφορες; ;)

Εντιτ: Ναι, βλεπω ότι ηταν μονο για σημερα.. Μπηκαν τα tags στον τιτλο.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 1
Δημοσ.

Παλι καλα που ηταν για μια μερα γιατι και στα αλλα μεγαλα εγκαινια που εγιναν και υποτιθεται ηταν για 3μερες οι προσφορες τα περισσοτερα την ιδια μερα ειχαν εξαντληθει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...