petran91 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Τελικά δεν μας είπες, το τάμπλετ το προλαβες; Ναι παραδόξως το προλάβαμε και είχε και άλλα ακόμα διαθέσιμα όταν το πήραμε εμείς. Για πόσο δεν ξέρω Όσο για τον υπνόσακο τι να σου πω, ήταν σε φάση: "Η αδερφή μου που ήταν εδώ στα ταξί, είδε μία και κοιμόταν με υπνόσακο". Κατά πάσα πιθανότητα τρολιά είναι, αλλά δεν θα μου φαινόταν και παράξενο να σου πω την αλήθεια. 1
manosfp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Στη ζωή μου ακολουθώ ένα νόμο και προσπαθώ να μεταδώσω το ίδιο και στα παιδιά μου : Στήνομαι στην ουρά ΜΟΝΟ για θέμα υγείας. Έχω "παγιδευτεί" άπειρες φορές μέσα σε εκκλησία για να συγχαρώ τους νεόνυμφους ή να συλλυπηθώ συγγενείς του θανόντα. Οταν λοιπόν βλέπετε ανθρώπους που σπρώχνονται ακόμα και πάνω από ένα φέρετρο για το ποιος θα βγει πρώτος, ακόμα ελπίζετε στη σωτηρία αυτού του τόπου;;; 6
Gauss3 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Είμαι περίεργος, στα Public πιστεύουν ότι κέρδισαν από αυτή τη διαδικασία? Πιο πολύ δυσφήμηση γίνεται παρά διαφήμιση...
ALekzUnder Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ζαχάρωνα δύο τηλεοράσεις πολύ για τα υπονοδωμάτια αλλά που να παίρνω το καράβι τώρα από ΑΘήνα για Ρέθυμνο, Damn. 1
manosfp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δυσφήμιση γιατί; Επειδή έβαλαν την 32ρα σε καλή τιμή; Tι φταίνε τα Public; 2
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Υπήρχε κατάστημα κωτσοβολος στο περιστέρι και έκλεισε και άνοιξε 700 μέτρα πιο κάτω νέο κατάστημα και είχε πριν κανα 2μηνο εγκαίνια. Είχε καλές τιμουλες σε κινητά,τηλεορασεις κτλπ τα γνωστά που κάνουν στα εγκαινια και εν ολίγοις είχα δει στο φυλλάδιο το huawei p8 (οχι το lite το μεγάλο) στα 199 ευρώ αρκετά καλή τιμή. Λέω άντε να πάω μιας και την επόμενη είχα ρεπό και έτσι κατά τις 12 πάω στο κατάστημα το οποίο είχε σχετικά λίγο κόσμο απ έξω γιατί ήταν 12 και ηδη οι περισσότεροι ήταν μέσα και είχε λίγο πανικό σε λογικά όρια όμως.παω στα κινητά και είχε κόσμο που τα κοιταγε,αγοραζε κτλπ παιρνω στα χερια μου ένα g8 μαυρο χρωμα και τότε ο κωτσος τα είχε φέρει σε μαύρο και άσπρο.Τα άσπρα είχαν εξαντληθεί πριν από τις 11 το πρωί έγινε χαμός μ είπε ένας υπάλληλος και έτσι χαζευα ένα μαύρο χρώμα. Είχαν μείνει λίγα τεμάχια (4-5) και σκεφτόμουν τελικά αν είναι να το πάρω ή όχι.το έχω στα χέρια μου κάνα 5λεπτο και ξαφνικα πίσω μου ακουω "φιλαράκια θα το αγορασεις; Αν όχι δώσε το σε εμένα να το πάρω γιατί βιαζομαι και δεν έχει αλλά κομματια τα πηραν" γυρναω και ήταν ένας αγενεστατος ελληναρας γύρω στα 40 με λαδωμενο μαλλί σαν ηλιοκαμενος ταριφας με ανοιχτό πουκάμισο και καλά έλα βιαζομαι τελείωνε και τέτοια. Του λέω "πάρε το φίλε και σε καλή μερια" λίγη ευγενια δεν βλάπτει όμως.το παίρνει και φευγει προς τα ταμία χωρίς να πει τίποτα. Ε από τότε ξενερωσα την ζωή μου και δεν ξαναπατησα σε εγκαινια καταστήματος με ηλεκτρονικά που γίνεται πάντα χαμός. Σορυ για το offtopic σεντόνι μου απλά βρήκα αφορμή να το πω σήμερα,για να δείτε γιατί πρέπει να έχουμε μνημόνιο μέχρι να σβήσει ο ήλιος 6
petran91 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Λίγο να με έψηνε πριν πάω να το δω, αν μου τύχαινε τέτοιος τύπος θα το έπαιρνα μόνο και μόνο για να μην το πάρει ο κερατάς αυτός 4
rosspy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 εδω μια ροκα πηγα να παρω απο λαϊκη προχθες... ρωταω εχεις,ναι,ποσο? απο 1ε 50 λεπτα μου λεει,κραταγα 2 ματσακια(οχι δεν εννοω euro )στα χερια μου κ μια κυρια 50-55 που ηταν ακριβως διπλα μου με το που το ακουσε αρπαξε την μια μεσα απο τα χερια μου,ουτε που ασχοληθηκα οντως...οχι σωτηρια δεν υπαρχει..αλλα μονο ΤΡΕΛΑ σορυ για το offtopic
johnbond Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Τι το κακό βρίσκετε στην όλη υπόθεση; Οι τιμές ήταν πολύ καλές και πήγαν οι άνθρωποι στο άνοιγμα μπας και προλάβουν. Και λογικό να θέλει ο καθένας να πάρει αυτό που ήθελε ειδικά αν έκανε και κάποια μεγάλη απόσταση. 1
Gauss3 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δυσφήμιση γιατί; Επειδή έβαλαν την 32ρα σε καλή τιμή; Tι φταίνε τα Public; Η εικόνα που σχηματίζεται με κόσμο να περιμένει στην ουρά και να μην προλαβαίνει να πάρει το προϊόν που ήθελε εμένα σαν δυσφήμηση μου μοιάζει. Αν δηλ. πήγαν 200 άτομα πχ να πάρουν το iphone και υπήρχαν 30 κομμάτια οι άλλοι 170 είναι ευχαριστημένοι? Αυτού του είδους τα εγκαίνια κράχτης νιώθω ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη του καταναλωτή... Ας αναφέρουν και διαθεσιμότητα αν θέλουν να φαίνονται επαγγελματίες... Συμφωνώ για το ποιο πάνω σχόλιο σου για την "ουρά"... 1
manosfp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Κοίτα, πιθανότατα μπαίνουν μέσα με αυτές τις τιμές. Έψαχνα τηλεόραση προ ημερών για τον κήπο και η πιο φτηνή 32αρα μάρκας OTINANAI έκανε 150€. Ήταν ηλίου φαεινότερο ότι δε θα έφταναν για όλους. Τώρα αν είχε 5 κομμάτια όλα κι όλα, σαφώς και θέλουν κράξιμο. Συμφωνώ απόλυτα με το ότι θα πρέπει να αναγράφονται τα κομμάτια προς διάθεση.
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Τι το κακό βρίσκετε στην όλη υπόθεση; Οι τιμές ήταν πολύ καλές και πήγαν οι άνθρωποι στο άνοιγμα μπας και προλάβουν. Και λογικό να θέλει ο καθένας να πάρει αυτό που ήθελε ειδικά αν έκανε και κάποια μεγάλη απόσταση. Διαφωνω με αυτο που λες.Ναι ειχε μερικες καλες τιμες οπως λες σωστα αλλα με την καμια για να στηθεις εξω ουρα ή απο τις 6-7το πρωι για να προλαβεις να αγορασεις Iphone. Μια απο τα ιδια οπως σωστα αναφερθηκε και στα εγκαινια του Κωτσοβολου στο οποιο η πλακα ειναι οτι ειχε τετοια σκηνικα ουρας και ηταν και καθημερινη που υποτιθεται δουλευει και ο κοσμος... Και στην τελικη ποιος θα παει να αγορασει πλεον με 350ευρω πχ κανονικη τιμη το Iphone 5s 16gb πλεον απο Public???Ξεστοκαρισμα στην ουσια εκαναν. 1
mobile_32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Τα 249 του γερμανου ισως. 249 έχει Γερμανό.? όπως και να έχει στην αγγελία βλέπω με απόδειξη απο public. Δεν είδα να απαντήθηκε το ερώτημα αν το έχει ο Γερμανός στα 249€.....Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα