Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

για οσους δεν εχουν τη δυνατοτητα να πανε αυριο, με 149€ το Samsung Galaxy J5 Dual στο σπιτι τους :-D :-D :-D

http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-samsung-galaxy-j5-dual-sim-8gb-mayro/prod7870201pp/

http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-samsung-galaxy-j5-dual-sim-8gb-leyko/prod7870190pp/

ο φαβλικ τρολαρεις;;;;;

Μα 142-145 εχει με μεταφορικα σε καμια 20αρια μαγαζια, σε ένα της Κρητης μαλιστα εχει 142 τελικη με τα δωρεαν μεταφορικα. Ποστ #5. Δεν είναι προσφορα αυτό, ουτε 1% διαφορα.

• Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το iphone όμως είναι πολύ καλή προσφορά.Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ακόμα φεύγουν στα 220 μεταχειρησμένα χωρίς εγγύηση κλπ.Απο τώρα βλέπω 2 αγγελίες απο Ρέθυμνο σφραγησμένα αγορασμένα χθές.....δεν ξέρω πως τα πήραν στα χέρια τους βέβαια...

• Like 1
Δημοσ.

^^Δε καταλαβες το γελιο μου .....ο φαβλικ τρολλαρει το σαμυ των εγκαινιων του ,με 10ευρώ διαφορα....

Το iphone όμως είναι πολύ καλή προσφορά.Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ακόμα φεύγουν στα 220 μεταχειρησμένα χωρίς εγγύηση κλπ.Απο τώρα βλέπω 2 αγγελίες απο Ρέθυμνο σφραγησμένα αγορασμένα χθές.....δεν ξέρω πως τα πήραν στα χέρια τους βέβαια...

Τα 249 του γερμανου ισως.

Δημοσ.

Η hitachi tv στα 99 αξιζει τον κοπο ; Και το 50 αρη για βενζινες 120 χλμ πηγενελα για να μεινουμε με το τετοιο στο χερι στο χαμο που θα γινει.

Δημοσ.

Η hitachi tv στα 99 αξιζει τον κοπο ; Και το 50 αρη για βενζινες 120 χλμ πηγενελα για να μεινουμε με το τετοιο στο χερι στο χαμο που θα γινει.

Και γω θα πάω και ελπίζω να έχει απόθεμα αλλιώς κρίμα στα μεταφορικά.

Δημοσ.

Αν ειχα και αλλες δουλειες θα πηγαινα αλλα θα κατσω να ξεκουραστω .Θυμαμαι μια παλια φαση που πηγαμε με κατι φιλους Χανια και δεν ειχε μεινει τιποτα οταν φτασαμε  :P

Δημοσ.

Κατεβαίνω σήμερα ωραία ηλιόλουστη μέρα προς παραλία και...όποιος πρόλαβε σήμερα να ψωνίσει κάτι ας το πει κι σε εμάς :) αχχ καταραμένη φτώχεια :P

154db9edd909b056b25d97065bc42aee

Εικόνα 

• Like 1
Δημοσ.

Ντρέπομαι για τον Έλληνα με αυτό που αντίκρισα εκεί πραγματικά. Όχι ότι σε πιο "ανεπτυγμένες χώρες" όπως πχ USA είναι καλύτερο το επίπεδο σε black friday, αλλά για εμάς είχα μία κρυφή ελπίδα. Άρα ας το διορθώσω και ας πω ότι ντρέπομαι για ολόκληρο το ανθρώπινο είδος.

Δεν έπεσε ξύλο βέβαια αλλά υπήρξε πολλή ένταση και πολύ ποδοπάτημα.

Τα iPhone είχαν εξαντληθεί στο 10λεπτο από την ώρα που άνοιξε το κατάστημα, και οι τηλεοράσεις στο τέταρτο (τουλάχιστον έτσι μας φώναζαν οι υπάλληλοι στους έξω που περίμεναν να μπουν).

Κρίμα για τα παιδιά που θα φάνε τα μεταφορικά και την ταλαιπωρία άδικα.

Μαρτυρίες έλεγαν πως υπήρξε κοπέλα που κοιμήθηκε εκεί με sleeping bag, άλλοι ήταν από τις 6 εκεί (καημένε Πέτρο που πήγες 9 παρά τέταρτο με την πεποίθηση ότι θα τσιμπήσεις τηλεόραση :P ) και μια "κυρία" τσακωνόταν επειδή λέει δεν έκλεισε μάτι όλη νύχτα για να είναι εκεί και να μην τολμήσει να μπει κανείς πιο πριν από αυτή (φήμες λένε ότι μπήκε τεσσαρακοστή :P ).

Και μέσα σε όλους ήταν κι αυτοί που πήγαν για πράγματα που δεν ήταν τόσο προσφορές.
Για παράδειγμα διπλανός μου μου εξομολογήθηκε ότι δανείστηκε 150 για να πάρει το J5. Προσπάθησα να τον καθησυχάσω λέγοντας του ότι τα public το έβγαλαν προσφορά γενικά και αν το χάσει σήμερα δεν έγινε και τίποτα.
Άλλη φώναζε ρωτώντας αν υπάρχουν βιβλία ή τελείωσαν.

Κρίμα για τα 30-40-50 ευρώ να ρίχνουμε τόσο το επίπεδο μας. Αν δεν ήταν και η κοπέλα μου που ήθελε το Lenovo tab, θα είχα φύγει πριν καν ανοίξει.
Ντροπή.

• Like 13
Δημοσ.

"Την λίστα φέρτε την λίστα" εγώ αυτό άκουσα που πήγα απο περιέργεια να δω τι παίζει. Με βλέπω να πηγαίνω χαλαρά το απόγευμα να παίρνω με την ησυχία μου κανένα βιβλίο που τα έχει και 25% κάτω :D 

Δημοσ.

To άκουσα κι εγώ αυτό με τη λίστα. Δεν ξέρω αν υπήρξε κάποια λίστα προτεραιότητας (που αν υπήρξε ντροπή τους και πάλι), αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν τηρήθηκε καμία λίστα. :P

Άσχετο, αλλά αν επρόκειτο για μικροπράγματα, ΑΝΕΤΑ κάποιος μπορούσε να κλέψει. Μηδενική οργάνωση για τέτοιο χάπενινγκ :P

Δημοσ.

H εικόνα όταν έφτασα Ρέθυμνο απο Ηράκλειο.Κρίμα στα 160 χιλιόμετρα σύνολο που έκανα.Πάλι καλά πήγα με μηχανάκι και έκαψα ένα 5ευρω.Φυσικά με το που το είδα έφυγα χωρίς δεύτερη σκέψη.

IMG_20160618_090537.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Χαχαχαχαχα κατάντια και οργάνωση 0

Ευτυχώς που πάντα αποφεύγω τέτοιες καταστάσεις ακόμα και να είχαν το ps4 150 ευρώ δεν θα πήγαινα.

Αυτά είναι ξεφτιλικια και τραγικες καταστάσεις και το χειρότερο είναι ότι μερικοί τσακώνονται και ουρλιάζουν κιόλας στην ουρα,και με τετοια ζέστη δεν παίζει κάτι χειρότερο.

• Like 6
Δημοσ.

Ντρέπομαι για τον Έλληνα με αυτό που αντίκρισα εκεί πραγματικά. Όχι ότι σε πιο "ανεπτυγμένες χώρες" όπως πχ USA είναι καλύτερο το επίπεδο σε black friday, αλλά για εμάς είχα μία κρυφή ελπίδα. Άρα ας το διορθώσω και ας πω ότι ντρέπομαι για ολόκληρο το ανθρώπινο είδος.

Τα iPhone είχαν εξαντληθεί στο 10λεπτο από την ώρα που άνοιξε το κατάστημα, και οι τηλεοράσεις στο τέταρτο (τουλάχιστον έτσι μας φώναζαν οι υπάλληλοι στους έξω που περίμεναν να μπουν).

Κρίμα για τα παιδιά που θα φάνε τα μεταφορικά και την ταλαιπωρία άδικα.

Μαρτυρίες έλεγαν πως υπήρξε κοπέλα που κοιμήθηκε εκεί με sleeping bag, άλλοι ήταν από τις 6 εκεί (καημένε Πέτρο που πήγες 9 παρά τέταρτο με την πεποίθηση ότι θα τσιμπήσεις τηλεόραση :P ) και μια "κυρία" τσακωνόταν επειδή λέει δεν έκλεισε μάτι όλη νύχτα για να είναι εκεί και να μην τολμήσει να μπει κανείς πιο πριν από αυτή (φήμες λένε ότι μπήκε τεσσαρακοστή :P ).

Και μέσα σε όλους ήταν κι αυτοί που πήγαν για πράγματα που δεν ήταν τόσο προσφορές.
Για παράδειγμα διπλανός μου μου εξομολογήθηκε ότι δανείστηκε 150 για να πάρει το J5. Προσπάθησα να τον καθησυχάσω λέγοντας του ότι τα public το έβγαλαν προσφορά γενικά και αν το χάσει σήμερα δεν έγινε και τίποτα.
Άλλη φώναζε ρωτώντας αν υπάρχουν βιβλία ή τελείωσαν.

Κρίμα για τα 30-40-50 ευρώ να ρίχνουμε τόσο το επίπεδο μας. Αν δεν ήταν και η κοπέλα μου που ήθελε το Lenovo tab, θα είχα φύγει πριν καν ανοίξει.
Ντροπή.

Τελικά δεν μας είπες, το τάμπλετ το προλαβες;

Btw, αυτό το με τον υπνόσακκο για αρβυλιά το κόβω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...