vavoom Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Έχω το Lumia 735 το οποίο προέρχεται από Βέλγιο (skroutzομάγαζο) και μέχρι σημέρα το πρωι δούλευε κανονικά. Κάποια στιγμή, το πρωι, έκανε αναβάθμιση στην έκδοση 10.0.13248.0. Από τότε δεν έχω πρόσβαση στο μενού των ρυθμίσεων, δεν δουλεύουν καθόλου τα sms (δεν λαμβάνω, δεν μπορώ να επιλέξω καθόλου το μενού τους), όπως επίσης δεν έχω πρόσβαση και στο ξυπνητήρι. Έκανα soft reset 5-6 φορές, αλλά τίποτα. Έχω κάρτα SD όπου αποθηκεύονται τα πάντα-όλα, την οποία την έβγαλα κι αυτή, αλλά και πάλι τίποτα. Η σύνδεσή μου είναι στη Vodafone (συμβόλαιο). Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει;
tasos-e Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 H έκδοση που έχεις γράψει μήπως έχει και άλλα στοιχεία στο τέλος; Ίσως δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση καλύτερα κάνε ένα hard reset πρώτα και αν συνεχίσουν τα προβλήματα πες.
vavoom Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Επειδή δεν έχω πρόσβαση στο μενού των ρυθμίσεων, για να έχω σωστή πληροφόρηση, πήρα τα στοιχεία από κάποιο app. Δεν ξέρω αν βολεύει, αλλά μου λέει ότι το firmware είναι το εξής: 02177.00000.15184.36004 CLR Version: 4.0.22926.0. Μου προτείνεις hard reset. Αν το καταλαβαίνω σωστά είναι σαν format της συσκευής; Θα χάσω επαφές κλπ; Άσε που αν καταλήξω εκεί πρέπει να το κάνω πατώντας διάφορα κουμπιά (γιατί δεν έχω πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεων ) Ευχαριστώ που απάντησες...
tasos-e Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Είναι εύκολο να το κάνεις με κουμπιά,γκουγκλαρε να το δεις. Δεν έχεις λογαριασμό Outlook;αν έχεις και είναι ο ίδιος με τον υπολογιστή σου τότε λογικά θα έχουν μπει αυτόματα εκεί οι επαφές σου. Ναι είναι φορματ της συσκευής το hard reset.
ice25 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 μήπως έπρεπε να περιμένεις να αναβαθμίσει και τις εφαρμογές...αργεί αρκετά μετά από update ...συνήθως έχει και μια μπλε μπάρα κάτω από την εφαρμογή που δείχνει πως προχωράει...μέχρι να τελειωσει δεν έχεις πρόσβαση στην εφαρμογή
vavoom Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Είναι εύκολο να το κάνεις με κουμπιά,γκουγκλαρε να το δεις. Δεν έχεις λογαριασμό Outlook;αν έχεις και είναι ο ίδιος με τον υπολογιστή σου τότε λογικά θα έχουν μπει αυτόματα εκεί οι επαφές σου. Ναι είναι φορματ της συσκευής το hard reset. Έχω λογ/σμό outlook, τον οποίο δήλωσα για να ενεργοποιήσω τη συσκευή, αλλά δεν τον χρησιμοποιώ. Θα κοιτάξω να συνδεθώ κι εκεί, να δω τι παίζει. edit: Τουλάχιστον, τις εντόπισα τις επαφές μου στο people.live.com. Θα περιμένω μερικές μέρες μήπως και είναι κάποιο bug και το διορθώσουν. Διαφορετικά δεν το γλυτώνω το format. μήπως έπρεπε να περιμένεις να αναβαθμίσει και τις εφαρμογές...αργεί αρκετά μετά από update ...συνήθως έχει και μια μπλε μπάρα κάτω από την εφαρμογή που δείχνει πως προχωράει...μέχρι να τελειωσει δεν έχεις πρόσβαση στην εφαρμογή Δυστυχώς, δεν παίζει αυτή η περίπτωση γιατί την γνωρίζω αυτή την "ιδιοτροπία" με τις εφαρμογές.
vavoom Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Τελικά, έγινε hard reset της συσκευής. Η διαδικασία ήταν εύκολη, αλλά πήρε πάνω από τρεις ώρες μέχρι να κάνει update τις εφαρμογές κλπ. Μπορείτε να κλειδώσετε το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα