Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καληπσερα παιδες!

Εχω το Moto 4G LTE (4.5 ιντσες οθονη-sd card slot) λογικα ειναι η πιο παλια εκδοση. - 5.1 lolipop.

Μολις σημερα αγορασα μια καρτα: kingston micro sd hc class 10 me 45MB/s speed.

Οταν την εβαλα το λαπτοπ δουλευει, ενω το κινητο δεν την αναγνωριζει.

Εψαξα λιγακι και βρηκα οτι ειναι πιθανο το κινητο να μην αναγνωριζει καρτες μνημης με ταχυτητα πανω απο 30MB/s.

Ισχύει αυτο ή μπορει να παιζει κατι αλλο?

Αν ειναι δηλαδη να παρω καποια αλλη με χαμηλοτερη ταχυτητα?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

εχω πετυχει mirco sd καρτα να μην παιζει σε μια χ συσκευη ενω σε αλλη να παιζει κανονικα.σπανιο μεν αλλα υπαρκτο.

και εφοσον η καρτα παιζει αλλου αλλα και το card reader διαβαζει αλλες καρτες τοτε δειχνει το δρομο προς καποια ασυμβατοτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Αρα πιθανοτατα μη συμβατη καρτα...κριμα!

Ευχαριστω πολυ παιδες για την βοηθεια και τον χρονο σας!

Οταν λεμε απλα class 10, τι διαφορα εχει στο ονομα?

Δημοσ.

αν δε μπορουν να στην αλλαξουν δες για καμια τραμπα ή με αλλο ατομο ή με αλλη συσκευη σου.

class 4 ειναι 4mbyte/sec Μετα class 10 η απλη ειναι 10mbytes/sec και μετα υπαρχουν οι class 10 που καποιοι τις λενε extreme και διαφορα τετοια που ειναι παραπανω απο 10mbyte/sec.

εδω παραπανω Info

https://www.sdcard.org/developers/overview/speed_class/

Δημοσ.

αν δε μπορουν να στην αλλαξουν δες για καμια τραμπα ή με αλλο ατομο ή με αλλη συσκευη σου.

class 4 ειναι 4mbyte/sec Μετα class 10 η απλη ειναι 10mbytes/sec και μετα υπαρχουν οι class 10 που καποιοι τις λενε extreme και διαφορα τετοια που ειναι παραπανω απο 10mbyte/sec.

εδω παραπανω Info

https://www.sdcard.org/developers/overview/speed_class/

Εξαιρετικος! Ευχαριστω παρα πολυ! Μαλλον για τραμπα θα παω!

Δημοσ.

Έτσι, just in case... δεν την έκανες format στο pc και μετά να την βάλεις στο κινητό ε?

αν γινει Ntfs εκει την αναγνωριζει απλα δεν ανοιγει γιατι θελει format.νομιζω στο ζηταει κιολας το κινητο αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

αν ειναι ntfs και πας στα settings του κινητου θα σου βγαλει οτι εχεις συνδεσει πανω καρτα.σε καποιο κινητο θυμαμαι οτι μου ειχε βγαλει κιολας μυνημα για format της καρτας.για otg flash disk δεν το εχω δοκιμασει για να δω πως το αναγνωριζει.

• Like 1
Δημοσ.

Ποσα gb η καρτουλα?(Το κινητο σου αναγνωρθιζει μεχρι 32gb, εαν ειναι 64αρα τον βρηκες τον λογο)

• Like 1
Δημοσ.

Ποσα gb η καρτουλα?(Το κινητο σου αναγνωρθιζει μεχρι 32gb, εαν ειναι 64αρα τον βρηκες τον λογο)

η 64 οσο ξερω ομως δεν ειναι Hc αλλα ειναι xc και ο τοπικ σταρτερ γραφει για hc.μεχρι 32 ειναι Hc.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...