Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες αν κάποιος έχει αυτή τη κάρτα και ξέρει να με βοηθήσει γιατί στα ξαφνικά ενώ βρίσκεται σε λειτουργία ο υπολογιστής ξαφνικά σταματάει μαύρη οθόνη και μετά πετάει μήνυμα τα γραφικά σταμάτησαν. Σαν να κρασάρει στιγμιαία. Δε το έχω παρατηρήσεις να συμβαίνει σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή, όποτε του έρθει. Έχω δοκιμάσει και παλιούς drivers και καινούριους αλλά το ξανά κάνει και έχω παρατηρήσει να το κάνουν και άλλες κάρτες σαν αυτήν..

https://www.skroutz.gr/s/2771755/Asus-Radeon-HD5450-512MB.html

Δημοσ.

Ναι το έχω κάνει 3 φορές μέχρι τώρα με τη σωστή διαδικασία. Μήπως επειδή έχει παθητική ψύκτρα κρασάρει από θερμοκρασίες;

Κατέβασα και ένα hwinfo να το έχω ανοιχτό να παρακολουθώ τι γίνεται; Κάπου διάβασα κάτι αλχημείες στο διαδίκτυο για αλαγγή αρχείου από τους drivers και έκανα και ένα πείραμα να δω αν θα πιάσει και δε δουλεύανε καθόλου μετά οι drivers. Πάλι έκανα ddu και τους ξανά έβαλα από την αρχή.

Δημοσ.

Η κάρτα είναι επάνω στο μηχάνημα σχεδόν ένα χρόνο και το πρόβλημα αυτό παρουσιάστηκε από όταν την έβαλα, για ποιους σταθερούς drivers να ψάξω ένα χρόνο πίσω. Το θέμα είναι ότι δε το κάνει μόνο σε μένα τα προβλήματα παρουσιάζονται και σε άλλα μηχανήματα με το ίδιο ακριβώς setup. Είναι μάπα η υλοποίηση δε ξέρω τι να σου πω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...