La_MoRt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Παίδες αν κάποιος έχει αυτή τη κάρτα και ξέρει να με βοηθήσει γιατί στα ξαφνικά ενώ βρίσκεται σε λειτουργία ο υπολογιστής ξαφνικά σταματάει μαύρη οθόνη και μετά πετάει μήνυμα τα γραφικά σταμάτησαν. Σαν να κρασάρει στιγμιαία. Δε το έχω παρατηρήσεις να συμβαίνει σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή, όποτε του έρθει. Έχω δοκιμάσει και παλιούς drivers και καινούριους αλλά το ξανά κάνει και έχω παρατηρήσει να το κάνουν και άλλες κάρτες σαν αυτήν.. https://www.skroutz.gr/s/2771755/Asus-Radeon-HD5450-512MB.html
keravnos21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 99% θεμα με τους drivers είναι, εκανες απεγκατασταση με το ddu και περασες αλλους drivers η τους εβαλες ετσι ?
La_MoRt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ναι το έχω κάνει 3 φορές μέχρι τώρα με τη σωστή διαδικασία. Μήπως επειδή έχει παθητική ψύκτρα κρασάρει από θερμοκρασίες; Κατέβασα και ένα hwinfo να το έχω ανοιχτό να παρακολουθώ τι γίνεται; Κάπου διάβασα κάτι αλχημείες στο διαδίκτυο για αλαγγή αρχείου από τους drivers και έκανα και ένα πείραμα να δω αν θα πιάσει και δε δουλεύανε καθόλου μετά οι drivers. Πάλι έκανα ddu και τους ξανά έβαλα από την αρχή.
keravnos21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Κανε ένα κοπο τοτε και ψαξε να βρεις τους τελευταίους stable drivers και περασε τους μηπως το πρόβλημα είναι εκει.
La_MoRt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Η κάρτα είναι επάνω στο μηχάνημα σχεδόν ένα χρόνο και το πρόβλημα αυτό παρουσιάστηκε από όταν την έβαλα, για ποιους σταθερούς drivers να ψάξω ένα χρόνο πίσω. Το θέμα είναι ότι δε το κάνει μόνο σε μένα τα προβλήματα παρουσιάζονται και σε άλλα μηχανήματα με το ίδιο ακριβώς setup. Είναι μάπα η υλοποίηση δε ξέρω τι να σου πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα