cloud13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Καλησπερα σε ολους! Πηρα σημερα μολις το Moto X 2Gen και θα θελα να μαθω μερικα πραγματα για να ειναι οσο πιο σωστο γινεται στην αποδοση του. 1) Πρωτη φορτιση να εχει αδειασει απο το 30% που ειχε απο τη ''μανα'' του? Και κανα 8ωρο η δεν μετραει πια αυτο? 2) Το marshmallow να το βαλω πριν τις εφαρμογες μου η δεν παιζει ρολο? 3) Η sim που παιρνει nano μπορει να γινει δικη μου που ειναι micro η πρεπει να παρω νεα sim? Και αν γινεται μπορει να ξαναμπει με ανταπτορα σε micro? Οποιαδηποτε αλλη συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη!
kraken92 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 1. Αστο μέχρι να πάει 100% δεν είναι όπως παλιά που αφηναμε 8-10 ώρες. 3. Πήγαινε στο πάροχο σου δώσε ένα 5ευρο και πάρε καινούρια με τον ίδιο αριθμό. Μέσα το πακετάκι θα χει όλες τις κατηγορίες sim και συ διαλέγεις αυτή που θες. Μεγειά! 1
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Καλησπερα σε ολους! Πηρα σημερα μολις το Moto X 2Gen και θα θελα να μαθω μερικα πραγματα για να ειναι οσο πιο σωστο γινεται στην αποδοση του. 1) Πρωτη φορτιση να εχει αδειασει απο το 30% που ειχε απο τη ''μανα'' του? Και κανα 8ωρο η δεν μετραει πια αυτο? 2) Το marshmallow να το βαλω πριν τις εφαρμογες μου η δεν παιζει ρολο? 3) Η sim που παιρνει nano μπορει να γινει δικη μου που ειναι micro η πρεπει να παρω νεα sim? Και αν γινεται μπορει να ξαναμπει με ανταπτορα σε micro? Οποιαδηποτε αλλη συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη! Καλο ειναι να γινεται η αναβαθμιση μετα Hard reset και μετα το σεταρισμα.την καρτα αμα πιανουν ταχερια σου την κοβεις και εσυ. με ανταπτορα ξαναγινεται πιο μεγαλη αν χρειαστει. γεμιζεις μεχρι να γεμισει.μετα κλεινει το κυκλωμα. 1
MrGeo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Καλησπερα φιλε μου, 1) Για την μπαταρια οσο και αν εχω ψαξει δεν εχω βρει κατι συγκεκριμενο (με αποδειξεις) αλλα οι περισσοτεροι λενε πως ο καλυτερος τροπος για να φορτισεις μια μπαταρια ιόντων λιθίου ειναι οταν φτασει περιπου στα 20% (το γιατι εχει να κανει με τους κυκλους ζωης της μπαταριας - google it!). Για την πρωτη φορτιση δεν χρειαζεται 8ωρο οπως η παλιες μπαταριες αυτο ειναι σιγουρο, μπορεις να το φορτισεις μεχρι 100% και μετα να το χρησιμοποιησεις οπως θελεις. 2)Για μενα πρωτα δες λιγο σε τι κατασταση ειναι marshmallow για το κινητο σου. Δλδ δες σε κανενα φορουμ που να υπαρχει thread για το moto x για το πως τρεχει το marshmallow και μετα το βαζεις. Επειτα απο το lollipop και μετα ο google λογαργιασμο σου κρατα στοιχεια για τις εφαρμογες που χρησιμοποιεις (back-up) και οταν θα βαλεις το marsh θα σε ρωτησει αν θελεις να κανεις "restore" απο προηγουμενη "συσκευη". 3) Νομιζω αν πας σε καποιον που να ξερει πως να κοψει μια micro sim σε nano θα εισαι κομπλε (εκοψα προσφατα μια micro σε ενα καταστημα γερμανος απλα πρεπει να ξερει και θελει να σε εξηπυρετησει ο ανθρωπος γιατι σε αλλο καταστημα της ιδιας αλυσιδας μου ειπαν πως δεν μπορουσαν να την κοψουν) 1
kraken92 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Καλύτερα να πάρει καινούρια sim γιατί άμα γίνει προχυροδουλειά μπορεί να δημιουργήσει θέμα στο κινητό. Δεν θέλει απλά κόψιμο η nano sim. 1
cloud13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!! Θα το αναβαθμισω πρωτα και μετα θα περασω τις εφαρμογες που ειχα και στο προηγουμενο (moto g 2gen). Hard reset μετα το update τι νοημα εχει οταν το τηλεφωνο ειναι ''καθαρο'' απο χρηση και εφαρμογες? Και τη νεα σιμ με το 5ευρο την παιρνω επιτοπου η χρειαζεται μερες?
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!! Θα το αναβαθμισω πρωτα και μετα θα περασω τις εφαρμογες που ειχα και στο προηγουμενο (moto g 2gen). Hard reset μετα το update τι νοημα εχει οταν το τηλεφωνο ειναι ''καθαρο'' απο χρηση και εφαρμογες? Και τη νεα σιμ με το 5ευρο την παιρνω επιτοπου η χρειαζεται μερες? την sim οσο ξερω την παιρνεις επιτοπου.ζητανε Hard reset ωστε ολα να γυρισουν στα defaults του Marshmellow οπως και των εφαρμογων κτλ.παραπανω δεν ξερω.εγω το ιδιο κανω και με το ρουτερ διοτι κανεις δεν μου λεει οτι το παλιο config δεν θα μου κανει προβλημα με το νεο firmware.better safe than sorry. 2
kraken92 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Πάντα κάνεις factory reset μετά από update ή τουλάχιστον ένα wipe cache από το recovery.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 το κακο με το wipe cache ειναι οτι σε μερικα κινητα θελει διαδικασια για να μπει σε recovery που να μπορεις να κανεις wipe.
cloud13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Oταν λεμε hard reset εννοουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η οχι? Το wipe cache το ειχα κανει στο moto g απο το bios κατι τετοιο λετε δηλαδη μετα το update?
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Oταν λεμε hard reset εννοουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η οχι? Το wipe cache το ειχα κανει στο moto g απο το bios κατι τετοιο λετε δηλαδη μετα το update? Ναι αυτο εννοουμε. ναι απο το recovery menu κανεις wipe cache.αλλα οκ και το hard reset μια χαρα ειναι.factory defaults αλλιως 1
cloud13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τη βοηθεια σας παιδια θα το κανω ακριβως ετσι! ps Το κινητο ειναι τρομακτικα γρηγορο!
leo066 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 κάνεις μόνο αν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, διαφορετικά δεν βλέπω το λόγο, πότε δεν κάνω ούτε από update ούτε από πέρασμα νέας ρομ Πάντα κάνεις factory reset μετά από update ή τουλάχιστον ένα wipe cache από το recovery.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα