tselotrelo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σημερα η εικονα του υπολογιστη μου κατελειξε καπως ετσι ..ο υπολογιστής χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστη ειμαι το προβλημα που να βρισκεται λετε εσεις ( εγω ειμαι αναμεσα σε cpu kau motherboard. Και κλεινω περισσότερο για επεξεργαστή ) Ευχαριστω Τελος να πω στην οθονη απλα ο υπολογιστης παει νε δειξει "asus "
thebigdaddy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Παίζει να χτυπήσε και ραμ το έχω δει και αυτό για αρχή δοκίμασε αλλη κάρτα γραφικών και μετά ραμ και στο τέλος δες και αν η οθόνη είναι εντάξει
tselotrelo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Αλλη καρτα δεν εχω αυτην τη στιγμη παντως τι μνημες τις δοκιμασα μια μια και πάλι τπτ..
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 η μητρική να έχει πρόβλημα δε νομίζω,μάλλον είτε ram είναι το θέμα είτε igpu. Δυστυχώς θα πρέπει να το δοκιμάσεις και σε αλλον υπολογιστή για να δεις τι φταίει φαντάζομαι. Σε πρώτο στάδιο,αφησε 1 ραμ επάνω και δοκίμασέ την σε όλα τα slot.
LambisElef Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Με τι καλώδιο γίνεται η σύνδεση στην οθόνη; Δοκίμασες και σε άλλη οθόνη/με άλλο καλώδιο;
tselotrelo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Οπως ειπα δοκιμασα μία μία τις ραμ και παλιωτα ιδια η συνδεση γινεται με d sub ... ξεκουμπωσα τον επεξεργαστή μιας και εχει εγγυηση.. και παω να 4ον αφησω..
tselotrelo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 τελικα τα ξεκουμπωσα ολα .. και τα ξανακουμπωσα.. και ολα δουλευουν .. τι να πω.. βαρεσα και στρεσαρισμα στον επεξεργαστη.. μια χαρα .. στην ενσωματωμενη καρτα γραφικων δε μου παει η καρδια να κανω στρεσαρισμα.. ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και θα ενημερωσω αμα γινει τπτ ,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα