theoritikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Έβαλα πρόσφατα τα windows xp professional στο καινούριο μου σκληρό, απο δικό μου cd που έχει ενσωματομένο το service pack 1. To πρόβλημα είναι ότι την επόμενη μέρα, στα καλά καθούμενα μου έβγαλε μήνυμα για δυο αρχεία dll που ήταν φθαρμένα. Επειδή ανακάληψα πως το cd μου ήταν προβληματικό, και για να αποφύγω παρόμοιο πρόβλημα με άλλα dll στο μέλλον, υπάρχει τρόπος να δω αν όλα τα αρχέια των windows που είναι στο σκληρό δίσκο, ότι είναι εντάξει ή θα χρειαστεί να τα κάνω extract απο το cd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XIONATOS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 TO mono poy mporeis na kaneis einai i entoli sfc /scannow kai i opoia tha soy kanei scan ton skliro soy gia na dei an ola ta arxeia toy systimatos einai ok kai den exei diagrafei kanena. To sfc (system file check) otan anixnefsei oti den yparxoyn arxeia, tote soy zitaei to cd kai ta kanei extract mono toy. Tora gia to an ta arxeia apo to cd soy einai kala i oxi, mono to sfc mporei na sto pei an parolo poy toy les na pari ta arxeia apo to cd , tin epomeni fora soy ta zitaei panta. Telos, gia des mipos den exei kanena problima to cd soy kai exeis kana virus poy soy allazei ta arxeia, Kali epityxia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.