Runner25 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Έχω ένα μακ μίνι του 14 το βασικό μοντέλο σήμερα με boot camp του έβαλα εφταρια και με απλά Πράματα όπως browsing χωρίς τίποτα άλλο εφτάσε ο επεξεργαστής στους 71 βαθμούς να ανυσηχω υπάρχει περίπτωση να καεί ;
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 καλά,θα κατέβαζε update και δε το πήρες χαμπάρι. Να καεί,δε καίγεται,αλλά αν συνεχίσεις να έχεις τέτοιες θερμοκρασίες,θα πρέπει να αλλάξεις την θερμοαγώγιμη πάστα.
flyer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Έχω ένα μακ μίνι του 14 το βασικό μοντέλο σήμερα με boot camp του έβαλα εφταρια και με απλά Πράματα όπως browsing χωρίς τίποτα άλλο εφτάσε ο επεξεργαστής στους 71 βαθμούς να ανυσηχω υπάρχει περίπτωση να καεί ; Και σε περιβάλλον mac os έχεις παρόμοιες θερμοκρασίες?
Runner25 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 σε περιβαλον μακ εχω μαξιμουν 50 55 παιδια ενα αλλο προβλημα παταω το οπτιον κουμπι κατα το μπουτ για να επιλεξω λειτουργικο και δε μου το βγαζει ουτε με της logitech ουτε με το apple keyboard τι να κανω επισης τον δισκο bootcamp δεν μου τον εμφανιζει στο startup disk για να μπαινω απο εκει δωστε ιδεες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα