Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα λαπτοπάκι Acer 5930G το οποίο μέχρι στιγμής μου έχει βγεί σκυλί. Μοντέλο του 2009. Τώρα τελευταία μου κάνει το εξής : Όταν είναι για πολύ ώρα σε αναμονή και έχει κλείσει η οθόνη , όταν επανέρχεται για κάποιο διάστημα αναβοσβήνει η οθόνη. Έρχεται σε πλήρη ένταση ο φωτισμός της οθόνης, και μετά απο λίγο κόβει, μετά ξαναέρχεται στο full, μετά ξανα χαμηλώνει. Η όλη υπόθεση είναι αρκετά εκνευριστική. Τι είναι πιο πιθανό ; 

Να είναι προβληματικό inverter ή προβληματικό LCD ? Κανένας τεχνικός που να έχει πείρα να μου πεί για νά ψάξω να αγοράσω το αντίστοιχο ανταλλακτικό ; 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έχω ένα λαπτοπάκι Acer 5930G το οποίο μέχρι στιγμής μου έχει βγεί σκυλί. Μοντέλο του 2009. Τώρα τελευταία μου κάνει το εξής : Όταν είναι για πολύ ώρα σε αναμονή και έχει κλείσει η οθόνη , όταν επανέρχεται για κάποιο διάστημα αναβοσβήνει η οθόνη. Έρχεται σε πλήρη ένταση ο φωτισμός της οθόνης, και μετά απο λίγο κόβει, μετά ξαναέρχεται στο full, μετά ξανα χαμηλώνει. Η όλη υπόθεση είναι αρκετά εκνευριστική. Τι είναι πιο πιθανό ; 

Να είναι προβληματικό inverter ή προβληματικό LCD ? Κανένας τεχνικός που να έχει πείρα να μου πεί για νά ψάξω να αγοράσω το αντίστοιχο ανταλλακτικό ; 

Ευχαριστώ.

Θέλει δοκιμές πρώτα,θεωρητικά απο το φθηνότερο,πρός το ακριβότερο.

1ο Καλωδιοταινία-2ο inverter-3ο lcd panel

Νομίζω σε αγγελίες εδω στο φόρουμ,θα βρείς ανταλλακτικά για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Κανείς δεν μπορεί να σου πει ακριβώς τι φταίει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...