seventh_son Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Έχω ένα λαπτοπάκι Acer 5930G το οποίο μέχρι στιγμής μου έχει βγεί σκυλί. Μοντέλο του 2009. Τώρα τελευταία μου κάνει το εξής : Όταν είναι για πολύ ώρα σε αναμονή και έχει κλείσει η οθόνη , όταν επανέρχεται για κάποιο διάστημα αναβοσβήνει η οθόνη. Έρχεται σε πλήρη ένταση ο φωτισμός της οθόνης, και μετά απο λίγο κόβει, μετά ξαναέρχεται στο full, μετά ξανα χαμηλώνει. Η όλη υπόθεση είναι αρκετά εκνευριστική. Τι είναι πιο πιθανό ; Να είναι προβληματικό inverter ή προβληματικό LCD ? Κανένας τεχνικός που να έχει πείρα να μου πεί για νά ψάξω να αγοράσω το αντίστοιχο ανταλλακτικό ; Ευχαριστώ.
chipakos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μάλλον η μία από τις δύο λάμπες της οθόνης έχει αρχίσει να κάνει διακοπές.
coolerman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Έχω ένα λαπτοπάκι Acer 5930G το οποίο μέχρι στιγμής μου έχει βγεί σκυλί. Μοντέλο του 2009. Τώρα τελευταία μου κάνει το εξής : Όταν είναι για πολύ ώρα σε αναμονή και έχει κλείσει η οθόνη , όταν επανέρχεται για κάποιο διάστημα αναβοσβήνει η οθόνη. Έρχεται σε πλήρη ένταση ο φωτισμός της οθόνης, και μετά απο λίγο κόβει, μετά ξαναέρχεται στο full, μετά ξανα χαμηλώνει. Η όλη υπόθεση είναι αρκετά εκνευριστική. Τι είναι πιο πιθανό ; Να είναι προβληματικό inverter ή προβληματικό LCD ? Κανένας τεχνικός που να έχει πείρα να μου πεί για νά ψάξω να αγοράσω το αντίστοιχο ανταλλακτικό ; Ευχαριστώ. Θέλει δοκιμές πρώτα,θεωρητικά απο το φθηνότερο,πρός το ακριβότερο. 1ο Καλωδιοταινία-2ο inverter-3ο lcd panel Νομίζω σε αγγελίες εδω στο φόρουμ,θα βρείς ανταλλακτικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Κανείς δεν μπορεί να σου πει ακριβώς τι φταίει. 1
teo20net Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ερώτηση πρώτη: Έχει αυτόματο αισθητήρα για τη φωτεινότητα; Ερώτηση δεύτερη: Έχεις βάλει Windows 10;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα