Michrezzz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, είμαι κάτοχο της Σελίδας MM Photography στο Facebook, και πρόσφατα θέλησα να αλλάξω το όνομα της σελίδας μου σε "Michalis Mparnampa Photography", μου είπαν σε 7 ημέρες θα αλλάξει το όνομα της σελίδας και δεν άλλαξε. Μου εμφάνισε πάνω στην σελίδα μου το εξής μήνυμα που θα δείτε και στην φωτογραφία από κάτω. Έχω κάνει επανειλημμένες φορές ένταση το έχω ψάξει και δεν έχω καταλάβει για πιο λόγο μπήκαν περιορισμοί στην σελίδα μου και δεν μπορώ να αλλάξω το όνομα. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι και μπορεί να με βοηθήσει για οτιδήποτε πείτε μου, ή σελίδα έχει 3.000 like και δεν θέλω να κάνω καινούργια και να χάσω και όλες τις δημοσιεύσεις και τα like.
24LykoS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Συνήθως,μπαίνουν περιορισμοι νομίζω οταν το περιεχόμενο των σελίδων θεωρηθει σπαμ ή γίνει αναφορα από άλλους χρήστες. Άλλες φορες βεβαια δεν ξέρουν τι τους γίνεται (έχω κάνει ταυτοποησει 3 φορές φέτος)........ 1
suffocater Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μήπως επειδή έχει ήδη ενα συγκεκριμενο νουμερο λαικ?Και με αυτον τον τρόπο αποτρέπουν την πώληση σελιδών που φάρμαραν λαικζ με αλλο ονομα και σκοπο και μετα γινονταν κατι ασχετο?
Michrezzz Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 @24LykoS Τι είδους ταυτοποίηση είναι αυτή που έκανες; @Ghost_Rider Έχω κάνει ίσα με 100+ φορές ένταση. @suffocater Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο πια, γιατί είχα από άλλο προφίλ σελίδα που έχει λίγο περισσότερα like και μπόρεσα και άλλαξα το όνομα.
24LykoS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Αλλο το δικό σου θέμα ,κοίταξα λίγο τοο θέμα κι πολλοι χρήστες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και μέχρι τώρα δεν έχει δωθεί λύση όπως αναφέρουν.Η αναφορα του fb σχετικά με το θέμα λεει: Να σημειωθεί πως όταν η σελίδα μας είναι καινούρια, μπορούμε να της αλλάξουμε εντελώς το όνομα, εφόσον έχει λιγότερα από 200 likes. Μετά τα 200 likes, θα πρέπει να κάνουμε αίτηση στο Facebook για αλλαγή, και θα γίνει μόνο εφόσον την εγκρίνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα