corsair04 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα Χθες ξαφνικά εκεί που δούλευε το πλυντήριο έκανε ένα θόρυβο και έλυσα το πίσω καπάκι και είδα ότι είχε φύγει ο ιμάντας από την θέση του, τον έβαλα και ενεργοποίησα το πλυντήριο μετά από λίγο έκανε τα ίδια άνοιξα την πόρτα και βγήκε καπνός αρά ήταν ρουλεμάν από τον κάδο . έλυσα λοιπόν όλο το πλυντήριο και έφτασα στον κάδο αλλά για να αλλάξω το ρουλεμάν έπρεπε να ανοίξω το εξωτερικό περίβλημα αλλά δεν έχει βίδες ή λαμάκια όπως άλλα που είδα σε βίντεο αλλά είναι ένα ενιαίο κομμάτι. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως λύνεται η πως μπορεί να ανοίξει η μάρκα είναι indesit
soteras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Για εμένα καλύτερα από τη στιγμή που βγήκαν και καπνοί να το δει κανένας ιδικός καθώς μπορεί να έχει προκληθεί και καμίζα ζημιά στα ηλέκτρικά του
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Νομίζω οτι και να το ανοίξεις δεν θα κάνεις δουλειά γιατι το ρουλεμάν αυτό ειναι πρεσαριστώ και θέλει εξολκέα, όποτε καλύτερα παρτο μαζι σου και πήγαινε το σε κάποιο μάστορα οι καπνοί βρηκα απο τον ιμάντα γιατι δεν γύριζε ο κάδος 1
corsair04 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) το θέμα είναι ότι βρίσκομαι μακριά από την πόλη και δεν μπορώ ούτε να το μεταφέρω . το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το ανοίξω ο εξολκεας τι είναι εάν μπορώ να δανειστώ (από καποιν φίλο)-αγοράσω από κάπου ευχαριστώ παιδιά μακάρι να βρω κάποια λύση Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2016 από corsair04
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Οταν λεω παρτο μαζι σου εννοω μονο τον καδο, αφου ετσι και αλλιως τον εχεις ξηλώσει. Τωρα για να βρεις εξολκεα το θεωρω απίθανο, πρέπει να ειναι κάποιος που γνωρίζει το πλυντήριο σου
corsair04 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Οταν λεω παρτο μαζι σου εννοω μονο τον καδο, αφου ετσι και αλλιως τον εχεις ξηλώσει. Τωρα για να βρεις εξολκεα το θεωρω απίθανο, πρέπει να ειναι κάποιος που γνωρίζει το πλυντήριο σουΠως θα το ανοιξω με απασχολει για τον εξολκεα θα το δω στην πορεια αλλα πως θα καταφερω να αποκολυσω τα δυο μερη μεταξυ τους εκει ειναι ολο το θεμα
corsair04 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 τελικά βρήκα εξολκεα που μου είπατε αλλά ακόμα παραμένει το θέμα με την αποκόλληση του καλύμματος του κάδου. Εάν κόψω το πλαστικό με σιδεροπρίονο φτιάξω την ζημιά και μετά βάλω φλατζοκολλα και ξανά ενώσω το κώλυμα θα δουλέψει ?
papars Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σε μερικά μοντέλα το τύμπανο είναι 2 κομμάτια κολλημένα. Όμως έχει 'αυτάκια' με τρύπες ώστε αν χρειαστεί να το κόψεις και μετά να βάλεις κόλλα και βίδες για να το συγκρατήσει. Έχω δει πετυχημένες και αποτυχημένες προσπάθειες, δυστυχώς αν δεν πετύχει το καταλαβαίνεις μετά από μερικές πλύσεις που αρχίζει να τρέχει νερό. Πρόσεχε μέσα στο τύμπανο υπάρχει και η αντίσταση που ζεσταίνει το νερό - βγάλτη πριν ξεκινήσεις.
corsair04 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σε μερικά μοντέλα το τύμπανο είναι 2 κομμάτια κολλημένα. Όμως έχει 'αυτάκια' με τρύπες ώστε αν χρειαστεί να το κόψεις και μετά να βάλεις κόλλα και βίδες για να το συγκρατήσει. Έχω δει πετυχημένες και αποτυχημένες προσπάθειες, δυστυχώς αν δεν πετύχει το καταλαβαίνεις μετά από μερικές πλύσεις που αρχίζει να τρέχει νερό. Πρόσεχε μέσα στο τύμπανο υπάρχει και η αντίσταση που ζεσταίνει το νερό - βγάλτη πριν ξεκινήσεις. Θα το κόψω σύριζα ίσα ίσα να ανοίξει μετά με φλατζοκολα θα κολλήσει επιτυχώς λες τι μαρκα ειναι και ποιο μοντελο??? indesit
papars Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Θα το κόψω σύριζα ίσα ίσα να ανοίξει μετά με φλατζοκολα θα κολλήσει επιτυχώς λες indesit Αν έχει υποδοχές για βίδες έχεις πιθανότητες να το φτιάξεις, αλλιώς δεν νομίζω. Υπάρχει βέβαια σχετικό βίντεο εδώ κάποιον που το κατάφερε. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2016 από papars
corsair04 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Αν έχει υποδοχές για βίδες έχεις πιθανότητες να το φτιάξεις, αλλιώς δεν νομίζω. Υπάρχει βέβαια σχετικό βίντεο εδώ /watch?v=QvZ5X7xw8JA με κάποιον που το κατάφερε. εάν θες ξαναβαλε το link δεν δουλεύει ok θα το δοκιμάσω και θα γράψω εάν είναι επιτυχείς η όχι ευχαριστώ για την βοήθεια σας 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) εάν θες ξαναβαλε το link δεν δουλεύει ok θα το δοκιμάσω και θα γράψω εάν είναι επιτυχείς η όχι ευχαριστώ για την βοήθεια σας Βαλε μπροστά youtube.com δηλαδή youtube.com/watch?v=QvZ5X7xw8JA Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2016 από NikosKallithea
corsair04 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 τελικά μόλις τελείωσα με το άνοιγμα του κάδου και βρήκα το εξής ( ήταν σπασμένα τα στηρίγματα του κάδου) ευτυχώς που δεν το πήγα στον τεχνικό θα πλήρωνα άδικα χρήματα .. το πλυντήριο πάει για πέταμα δεν αξίζει να δώσω 180€ για τα ανταλλακτικά του θέλει ολόκληρο κάδο +ρουλεμάν.
papars Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Η "αράχνη" υπάρχει και μόνη της σαν ανταλλακτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα