Προς το περιεχόμενο

zalman r1 h Corsair Carbide Spec-0

snotty123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν τα προτείνω στον φίλο. Προτείνω γενικά αλλα κυρίως τα έβαλα για να δεις και να ξεστραβωθείς από τα κονσερβοκούτια που προτείνεις. Τέτοια παλιοσίδερα είχα και εγώ παλιά μια 10ετία πριν. Ναι καλά διαβάζεις είναι κουτιά 10ετίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μαλιστα...ο ts ψαχνει κουτι με κανα 50αρι και εσυ τι προτεινεις?? οτι να ναι..

Στα 50 αυτό που αξίζει είναι Ζalman Z9 Neo στα 56 ευρώ, Ζalman R1, Bitfenix Nova (λίγο στενό) για κάτι πιο οικονομικό.

• Like 2

Γενικώς στην κατηγορία μέχρι 60, πολύ ποιοτικές επιλογές δεν υπαρχουν. Λογικό είναι διότι η ποιότητα υλικών δεν είναι υψηλη.

Κ το aero 500 εν δυνάμει μπορεί να είναι οκ επιλογή αρκεί κάποιος να μην έχει απαιτήσεις και μικρή μητρική.

επειδή όμως ενα κουτί είναι επένδυση καλό είναι ο ενδιαφερόμενος να δώσει κάτι παραπανω για να είναι ήσυχος σε μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Εμένα πάντως σε αυτά τα λεφτά, τα specs μ αρέσουν σαν επιλογές λόγω χώρου κ συμπαθητικού design.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικώς στην κατηγορία μέχρι 60, πολύ ποιοτικές επιλογές δεν υπαρχουν. Λογικό είναι διότι η ποιότητα υλικών δεν είναι υψηλη.

Κ το aero 500 εν δυνάμει μπορεί να είναι οκ επιλογή αρκεί κάποιος να μην έχει απαιτήσεις και μικρή μητρική.

επειδή όμως ενα κουτί είναι επένδυση καλό είναι ο ενδιαφερόμενος να δώσει κάτι παραπανω για να είναι ήσυχος σε μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Εμένα πάντως σε αυτά τα λεφτά, τα specs μ αρέσουν σαν επιλογές λόγω χώρου κ συμπαθητικού design.

Δεν γίνεται να συμφωνήσω περισσότερο εκτός από την τελευταία σειρά.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...