Προς το περιεχόμενο

zalman r1 h Corsair Carbide Spec-0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κουτια για το pc που προκειται να φτιαξ. Θα ηθελα να μαθω αν αυτα τα case αξιζουν και πιο απο τα δυο θα επρεπε να παρω. Να δωσω τα παραπανω  20ευρω για το corsair? Προσωπικα το zalman μου αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα και θα ηθελα να το παρω γιατι γλιτωνω και καποια χρηματα αλλα μηοως ειναι κατα πολυ κατωτερο απο το αλλο? 

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το μόνο μείον που βρίσκω στο Zalman έναντι του Corsair είναι το μέγεθος που υποστηρίζει για GPU, είναι 36mm έναντι 41mm. Από την άλλη το Zalman έρχεται με 3 προ-εγκατεστημένα fans. Εγώ θα έλεγα, εφόσον σ' αρέσει το Zalman πάρε αυτό. Σαν εναλλακτική, υπάρχει και το Aerocool Aero 500 windowed στα ~40 (skroutz).

Δημοσ.

Όχι Aerocool 500. Έχω γράψει λίγα εδώ. Εκτός κι αν έχεις micro ATX.

Προτείνω μεόποιο Spec είναι κοντά στο μπάτζετ σου. 

Στα + 

Ευρύχωρα όλα

Επιτρέπουν καλή ροή αέρα

Καλή διαχείριση καλωδίων

Κομψά

Το spec2 αν δεν κάνω λάθος έχει χώρο και για fan στο κάτω μέρος

Στα -

Λόγω τιμής η ποιότητα υλικών δεν είναι ΑΑΑ

Το Zalman είναι κατηγορίας aero 500 στο λίγο πιο ακριβό και ισχύουν τα ίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Κουτιά μεταχειρισμένα και κυρίως παλιατζούρες και παλιομοδίτικα. Για ποιο λόγο? Και μάλιστα σε αυτές τιμές? Ούτε 10 ευρώ δεν θα έδινα γι αυτά. Και όχι στο Aerocool. Σε καμμία περίπτωση κουτί που έχει μόνο μία θέση fan για έξοδο. Ούτε 10 ευρώ δεν θα έδινα και γι αυτό.

• Like 6
Δημοσ.

Κουτιά μεταχειρισμένα και κυρίως παλιατζούρες και παλιομοδίτικα. Για ποιο λόγο? Και μάλιστα σε αυτές τιμές? Ούτε 10 ευρώ δεν θα έδινα γι αυτά. Και όχι στο Aerocool. Σε καμμία περίπτωση κουτί που έχει μόνο μία θέση fan για έξοδο. Ούτε 10 ευρώ δεν θα έδινα και γι αυτό.

η ομορφια και η καλαισθησια ειναι αντικειμενικη για τον καθενα... τοσοι χρηστες που εχουν αυτα τα κλασσικα κοματια της tt ειναι σαβουροσυλλεκτες? μπαινεις μεσα με σκοπο να τρολαρεις?διοτι μονο να σχολιαζεις ξερεις και δεν προτεινεις κατι..Μαθε να προτεινεις,και ασε τον φιλο να αποφασισει τι θα παρει..

Δημοσ.

η ομορφια και η καλαισθησια ειναι αντικειμενικη για τον καθενα... τοσοι χρηστες που εχουν αυτα τα κλασσικα κοματια της tt ειναι σαβουροσυλλεκτες? μπαινεις μεσα με σκοπο να τρολαρεις?διοτι μονο να σχολιαζεις ξερεις και δεν προτεινεις κατι..Μαθε να προτεινεις,και ασε τον φιλο να αποφασισει τι θα παρει..

Δεν έγραψα με καθόλου επιθετικό τρόπο κάτι που κάνεις εσύ. Αφου τα θες λοιπόν μάθε ότι ούτε η γάτα μου δεν θα πρότεινε τα παραπάνω κουτιά. Εσύ τρολάρεις προτείνοντας τέτοια κουτιά και μου κάνει εντύπωση που το συνεχίζεις χωρίς ίχνος ντροπής.

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ όταν προτείνονται τέτοιες παλιατζούρες για να παίρνεται κόσμο στον λαιμό σας. Δεν θα σας αφήσω. Δεν θα αφήσω τον κοσμάκι να πετά τα χρήματά του για τα καπρίτσια του καθενός.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κουτια για το pc που προκειται να φτιαξ. Θα ηθελα να μαθω αν αυτα τα case αξιζουν και πιο απο τα δυο θα επρεπε να παρω. Να δωσω τα παραπανω  20ευρω για το corsair? Προσωπικα το zalman μου αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα και θα ηθελα να το παρω γιατι γλιτωνω και καποια χρηματα αλλα μηοως ειναι κατα πολυ κατωτερο απο το αλλο? 

Ευχαριστω!

δώσε budget και τι θα βάλεις μέσα.

Δημοσ.

Δεν έγραψα με καθόλου επιθετικό τρόπο κάτι που κάνεις εσύ. Αφου τα θες λοιπόν μάθε ότι ούτε η γάτα μου δεν θα πρότεινε τα παραπάνω κουτιά. Εσύ τρολάρεις προτείνοντας τέτοια κουτιά και μου κάνει εντύπωση που το συνεχίζεις χωρίς ίχνος ντροπής.

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ όταν προτείνονται τέτοιες παλιατζούρες για να παίρνεται κόσμο στον λαιμό σας. Δεν θα σας αφήσω. Δεν θα αφήσω τον κοσμάκι να πετά τα χρήματά του για τα καπρίτσια του καθενός.

:shock:  η γατα σου?? Στο δημοτικο λεγαμε κατι τετοια..οχι,εχεις κανει προσωπικη επιθεση και αυτο ξερω γιατι,παλιοτερα για ενα θεμα amd vs intel.. Αν ειναι δυνατον, να λες κακη επιλογη ενα συστημα 1151.. Αρχισε να προτεινεις λοιπον και μην κατακρινεις τους αλλους..Δεν εχεις με τι να ασχοληθεις?Βρες μια γυναικα-αντρα,οτι γουσταρεις εσυ τελοσπαντων, η αλλιως οταν θα μπαινεις σε ενα θεμα να κοιτας να προτεινεις κατι και να βοηθας τον ts,εσυ δεν προτεινεις,υπογραφη δεν βαζεις και κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου και αν βρεις μια αδυναμια θα τρεξεις να κατακρινεις..τρολαρα!!

Δημοσ.

Μην παραληρείς, δεν είπε κάτι εξωπραγματικό. Οι προτάσεις σου ήταν κάκιστες διότι είναι μετάχειρα, σε λάθος τιμή και με ΠΟΛΥ παλιό design.

Δε ξέρω τι σύστημα έχει ο ~εξαφανισμένος~ ts αλλά εκεί δε βάζεις σύγχρονο σύστημα με κανένα θεό.

Στα 5-10 ευρά θα ήταν πολύ αξιοπρεπείς προτάσεις.

Μη θίγεσαι που κρίθηκαν οι προτάσεις σου.

Αναλογικά πιο πάνω, ο cpttpony ανέφερε  σε κάποιο σημείο για Aero 500, διαφώνησα και έγραψα 2 λόγια. Δλδ θα έπρεπε να θιχτεί κι αυτός, να το πάρει προσωπικά ή να θυμηθεί ότι σε κάποιο thread είχαμε διαφωνίες; Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική σου.

Μπαίνω και γράφω διότι είναι εκνευριστικό που δίνεις περισσότερη έκταση και κυρίως που ξέθαψες το thread για να πεις απλά ότι θίχτηκες.

Πολύ ψηλά η τεστοστερόνη στο φόρουμ τελευταία...

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μην παραληρείς, δεν είπε κάτι εξωπραγματικό. Οι προτάσεις σου ήταν κάκιστες διότι είναι μετάχειρα, σε λάθος τιμή και με ΠΟΛΥ παλιό design.

Δε ξέρω τι σύστημα έχει ο ~εξαφανισμένος~ ts αλλά εκεί δε βάζεις σύγχρονο σύστημα με κανένα θεό.

Στα 5-10 ευρά θα ήταν πολύ αξιοπρεπείς προτάσεις.

Μη θίγεσαι που κρίθηκαν οι προτάσεις σου.

Αναλογικά πιο πάνω, ο cpttpony ανέφερε  σε κάποιο σημείο για Aero 500, διαφώνησα και έγραψα 2 λόγια. Δλδ θα έπρεπε να θιχτεί κι αυτός, να το πάρει προσωπικά ή να θυμηθεί ότι σε κάποιο thread είχαμε διαφωνίες; Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική σου.

Μπαίνω και γράφω διότι είναι εκνευριστικό που του δίνεις περισσότερη έκταση και κυρίως που ξέθαψες το thread για να πεις απλά ότι θίχτηκες.

Πολύ ψηλά η τεστοστερόνη στο φόρουμ τελευταία...

Για τα λεφτά του το 500 είναι vfm. Στο δίλημα του ts άν είναι να δώσει 20 παραπάνω, να απαντήσει τι θα βάλει μέσα για να του δώσουμε προτάσεις άν όχι παίρνει r1. Δεν προτείνω spec είναι μεγάλη μούφα σε ποιότητα.

Έχεις δίκιο, είναι εξαφανισμένος και έτσι δουλειά δεν γίνεται.

Όπως κατάλαβες μην βάζεις μεταχειρισμένα δεν βγαίνει σε καλό.

Κακά τα ψέμματα έχουν την καλύτερη ποιότητα πρώην κάτοχος soprano που με μόντες και βάψιμο ακόμα τα σπάει. Αλλά είναι και παλιομοδίτικα χωρίς χώρους και overpriced. Δηλαδή μακριά.

:)

Επισκέπτης
Δημοσ.

ok απλως να ενημερωσω πως δεν ειναι χρησιμοποιημενα κουτια,απλως με ανοιγμενη συσκευασια..

Ότι και να είναι ρε'συ είναι παλιά ούτε καν usb 3.0 δεν έχουν, χέσ'τα και κάτσε να δούμε πότε θα απαντήσει ο ts γιατί αλλιώς τζάμπα ασχολείστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...