Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μια hd radeon 6450, συγκεκριμενα gigabyte και ενα Monitor samsung syncmaster 226cw. Ημουν με την onboard καρτα και η αναλυση γινοταν αυτοματα στα 1680x1050. Εβαλα την καρτα, περασα τον driver πεντακαθαρα αφου αφαιρεσα της onboard με ddu και η αναλυση δεν αλλαχθηκε αυτοματα. Ειμαι στα 1024x768 και οταν παω αναλυση οθονης η μεγιστη αναλυση ειναι 1600x1200. Επισης εκανα scan στο windows update να μου βρει driver και δεν βρισκει. Εχω συνδεθει με το vga οχι dvi. Συν οτι οταν πηγα ετσι απο περιεργεια να τον αφαιρεσω με το ddu, δεν εντοπισε τιποτα! Εδειχνε δηλαδη οτι δεν περαστηκε driver. Τι παιχτηκε?

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

Στη διαχείριση συσκευών εμφανίζεται η κάρτα γραφικών (στους προσαρμογείς οθόνης); Ο ρυθμός ανανέωσης του monitor είναι στα 60Hz; Ποια windows έχεις;

Δημοσ.

7 x64. Mic μετα απο ψάξιμο το βρήκα. Μετα την εγκατάσταση έπρεπε να πάω στον control panel της amd σε μια ρύθμιση. Ιδιότητες οθόνης, είχε μια επιλογή που λέγεται "χρηση δεδομενα αναγνώρισης επεκταμένης οθόνης (EDID). Ηταν τικαρισμενο. Το ξετικαρα και έβαλα μέγιστη 1680-1050 στα 60ghz. Και μετα με το που πήγα ανάλυση οθόνης απο την επιφάνεια εργασίας ξςκλειδωθηκε η ανάλυση και όλα καλά.

Ήθελε ολόκληρη πατέντα δηλαδή. Γιατί όμως όλο αυτό; συνήθως οτι κάρτα περναω με driver η ανάλυση μπαίνει αυτόματα.

post-319611-0-47961200-1466152162_thumb.png

post-319611-0-97143300-1466152238_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...