user88 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 ξερεις κανενας που μπορω να βρω παλια CD/DVD drives και τροφοδοτικά υπολογιστών αλλά και άλλα εξαρτήματα σε Θεσσαλονίκη?
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 χαλασμενα?καινουρια?παλια?να δουλευουν?τι απο ολα?
Ziguala Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εγώ 2 φορές ζητούσα να μου χαρίσουν χαλασμένα ηλεκτρονικά εξαρτήματα στο xariseto.gr την πρώτη φορά (πριν χρόνια όταν ζούσε λίγους μήνες φήμης ) κλειδώσανε το topic μου (μάλλον οι τότε mods ήταν εχθροί της ανακύκλωσης ή είχαν κάποιον άλλο κουτοπόνηρο λόγο ) και την δεύτερη φορά πριν κάνα χρόνο απλά κανένας δεν απάντησε εκτός απο 1 που ήθελε να μου πουλήσει ενα χαλασμένο κινητό σε τιμή μεταχειρισμένου που δουλεύει.. κοινώς με δούλευε.... σε αγγελία που έκανα εδώ στο insomnia πάλι ένα σωρό τύποι με χαλασμένες μητρικές έτρεξαν να μου τις πουλήσουν για 50+ ευρώ κτλ
isim Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 ξερεις κανενας που μπορω να βρω παλια CD/DVD drives και τροφοδοτικά υπολογιστών αλλά και άλλα εξαρτήματα σε Θεσσαλονίκη? Εγω πρεπει να εχω dvd and cd sτα οποια δουλευουν και ευχαριστως να σου τα δωσω. Υπαρχει ενα θεματακι μονο...Ειμαι Αθηνα!
user88 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 θελω παλια εξαρτηματα CD/DVD drives και τροφοδοτικα που δουλευουν ακομα δεν υπαρχει καποιο σημειο ανακυκλωσης στη Θεσσαλονικη με παλια PC? ή καποιο κατάστημα που δινει τετοια παλια εξαρτηματα στη Θεσσαλονικη? 1
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 θελω παλια εξαρτηματα CD/DVD drives και τροφοδοτικα που δουλευουν ακομα δεν υπαρχει καποιο σημειο ανακυκλωσης στη Θεσσαλονικη με παλια PC? ή καποιο κατάστημα που δινει τετοια παλια εξαρτηματα στη Θεσσαλονικη? Δύσκολο μου φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο οργανωμένο...ίσως αν πας σε κανένα συνοικιακό μαγαζάκι να σου δώσει φτηνά ή τζάμπα κάποια κομμάτια για να μη του πιάνουν το χώρο...
user88 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 ναι μαλλον σε κανενα μαγαζι που κανει service σε υπολογιστες θα εχει τετοια εξαρτηματα ξερετε κανενα τετοιο καταστημα σε Θεσσαλονικη (ιδιωτη)?
Ziguala Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να πάρεις τίποτα τέτοιο δωρεάν (Ειδικά αν μιλάμε για ποσότητα) προτιμά ο άλλος να το κάψει παρά να στο δώσει... Ελλάδα. Μόνο από κάνα φίλο η γνωστό γνωστού και αν ή να σου δώσει κάνα τέτοιο μαγαζί που αναφέρατε 1 ,2 μετά απο παρακάλια.... ποσότητα ή κάτι τακτικό δεν παίζει τζάμπα... και όταν λέω τζάμπα δεν μιλάω μόνο για 0 ευρώ αλλά και για χαμηλά ποσά.
forgotten Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να πάρεις τίποτα τέτοιο δωρεάν (Ειδικά αν μιλάμε για ποσότητα) προτιμά ο άλλος να το κάψει παρά να στο δώσει... Ελλάδα. Μόνο από κάνα φίλο η γνωστό γνωστού και αν ή να σου δώσει κάνα τέτοιο μαγαζί που αναφέρατε 1 ,2 μετά απο παρακάλια.... ποσότητα ή κάτι τακτικό δεν παίζει τζάμπα... και όταν λέω τζάμπα δεν μιλάω μόνο για 0 ευρώ αλλά και για χαμηλά ποσά. εγω ειχα χαρισει καποτε μια κονσολα dj που βρηκα στο παταρι του σπιτιου που ενοικιασα και του πρωην ενοικιαστη δεν ηταν ουτε του ιδιοκτητη ,ε λοιπον εγω την χαρισα και ο αλλος την πουλησε 140 ευρω ,ναι να χαρισω αλλα καργα οχι να μου λεει ο αλλος θα την παρω για πειραματισμο κλπ κλπ και στο καπακι να την πουλα...
Ziguala Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 εγω ειχα χαρισει καποτε μια κονσολα dj που βρηκα στο παταρι του σπιτιου που ενοικιασα και του πρωην ενοικιαστη δεν ηταν ουτε του ιδιοκτητη ,ε λοιπον εγω την χαρισα και ο αλλος την πουλησε 140 ευρω ,ναι να χαρισω αλλα καργα οχι να μου λεει ο αλλος θα την παρω για πειραματισμο κλπ κλπ και στο καπακι να την πουλα... Υποθέτω δούλευε η κονσόλα όμως έ; Εγώ έψαχνα για χαλασμένα πράματα άχρηστα δηλαδή που ο κόσμος τα έχει έτσι και αλλιώς στην αποθήκη του παραχωνιασμένα κάπου. Απο εκει και πέρα αφού την χάρισες τι σε νοιάζει τι έκανε ο άλλος εσύ να την χαρίσεις ήθελες αν ήθελες να την πουλήσεις ας την πούλαγες.
Haldol Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Γιατί δε γράφεις τι ακριβώς θέλεις, κάποιος από εμάς μπορεί να το έχει. Εκτός κι αν ψάχνεις γενικά για ανταλλακτικά, για συλλογή ή εμπόριο .
forgotten Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Υποθέτω δούλευε η κονσόλα όμως έ; Εγώ έψαχνα για χαλασμένα πράματα άχρηστα δηλαδή που ο κόσμος τα έχει έτσι και αλλιώς στην αποθήκη του παραχονιασμένα κάπου. δεν ειχα γνωσεις αν δουλευε κλπ απλα αναβε το φωτακι , πιστευω οτι περισοτερη τυχη θα χεις αν παρεις σβαρνα τις γειτονιες,φιλος μου κονομησε ενα pc που απλα ειχε καει το psu i3 πρωτης γενιας φυσικα αλλα οκ
user88 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 εγω θελω 3 DVD drives για να βγαλω τα stepper motors και ενα τροφοδοδοτικο για να τα τροφοδοτησω μαζι με αλλα ηλεκτρονικα-ειναι καθαρα για μια κατασκευη που θελω να κανω και το κανω για χομπι καθαρα
Ziguala Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 εγω θελω 3 DVD drives για να βγαλω τα stepper motors και ενα τροφοδοδοτικο για να τα τροφοδοτησω μαζι με αλλα ηλεκτρονικα-ειναι καθαρα για μια κατασκευη που θελω να κανω και το κανω για χομπι καθαρα και τα θέλεις τζάμπα; γιατι πραγματικά βρίσκεις αρκετά φθηνά... (επίσης απο φραπεδιέρες ) Πήγαινε σε ενα μαγαζί με υπολογιστές που να έχει λίγο κίνηση και ζήτα τους 3 drives παίζει να στα δώσουν τζάμπα η με κάνα 10άρι 20άρι.... Το ίδιο και για το τροφοδοτικό . Αυτά που ζητάς ολοκαίνουργια του κουτιού 40-50 ευρώ κάνουν όλα μαζί με εγγύηση και τα πάντα για να καταλάβεις.. Τι ακριβώς θες να κάνεις όμως με 3 μοτόρια; ρομποτικό χέρι; γιατι δεν κάνουν για αυτή την δουλειά .
user88 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 και τα θέλεις τζάμπα; γιατι πραγματικά βρίσκεις αρκετά φθηνά... (επίσης απο φραπεδιέρες ) Πήγαινε σε ενα μαγαζί με υπολογιστές που να έχει λίγο κίνηση και ζήτα τους 3 drives παίζει να στα δώσουν τζάμπα η με κάνα 10άρι 20άρι.... Το ίδιο και για το τροφοδοτικό . Αυτά που ζητάς ολοκαίνουργια του κουτιού 40-50 ευρώ κάνουν όλα μαζί με εγγύηση και τα πάντα για να καταλάβεις.. Τι ακριβώς θες να κάνεις όμως με 3 μοτόρια; ρομποτικό χέρι; γιατι δεν κάνουν για αυτή την δουλειά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα