miketesla Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Είναι δυνατόν να κάνω overclocking το laptop μου ? Τα χαρακτηριστικά του laptop μου είναι τα εξής : System Model Aspire E5-571G System Type x64-based PC Processor Intel® Core i5-4210U CPU @ 1.70GHz, 2401 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s) Installed Physical Memory (RAM) 4.00 GB Και επειδή είμαι αρχάριος πείτε μου πως γίνεται και εάν χρειάζονται έξτρα πληροφορίες για το laptop πείτε μου και θα δω εάν μπορώ να τις βρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Όχι δεν μπορείς. Short story Long story. Δεν αξίζει. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miketesla Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Και δεν αξίζει γιατί ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Γιατί θα καεί. Η μητρική δεν σηκώνει το αυξημένο tdp. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εγώ σου εχω την λύση. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miketesla Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Οκ υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να αυξήσω το fps μου για gaming πράγματα και δεν είμαι και πολύ εξηκιωμένος για αύτο εαν είναι να χρησιμοποιήτε λίγο πιο απλές λέξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 τσου. οι U σειρές των λάπτοπ,δεν είναι για επιδόσεις, ειναι για να μην καίνε τίποτα. ο 4210U σου βγάζει ιδιο σκορ με τον 2430M που έχω και ειναι τουλάχιστον 4ετίας επεξεργαστής απλά καίμε τα διπλάσια. η μόνη διαφορά στα fps να ρίξεις γραφικά και αν έχει ανεξάρτητη κάρτα γραφικών το λαπτοπ να χρησιμοποιείς εκείνη οταν παιζεις και οχι τα ενσωματωμενα γραφικά του επεξεργαστή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miketesla Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Και πως θα ξέρω εγώ πότε παίζει το ένα και πότε το άλλο ααα και να βάλω σε δυνατότερη λειτουργία την κάρτα γραφικών ( εαν γίνεται ) πως το κάνω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Αν λογικα εχεις και την Nvidia, τοτε παιζεις μονο με αυτη http://www.notebookcheck.net/Acer-Aspire-E5-571G-536E-Notebook-Review.125157.0.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miketesla Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα