supernatural13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 καλησπέρα, Τον τελευταίο καιρό ψάχνω για να αναβαθμίσω το λάπτοπ μου, hp pavilion g6 2255ev. Είναι με διπύρινο επεξεργαστη (amd a6-4400m) και 8 GB ram.Επειδή τρέχω όμως κάποια "απαιτητικά" προγράμματα ας πούμε λόγω σχολής (psice, matlab, κλπ,) χρειάζομαι αναβάθμιση.και κατέληξα σε δύο επιλογές...επεξεραστή, (A10-4600m, 4πυρηνος στα 3,2 ghz) ήSSD στη θέση του dvd, για windows και προγράμματα και ξεχωριστά σε άλλο δίσκο τα αρχεία..νομίζω πως ο ssd ειναι καλύτερη λύση.. αλλά δεν έχω ιδέα...αν μπορείται να με κατατοπίσεται στα είδη, γιατι με τόσα που εχω διαβάσει online εχω χάσει την μπάλα...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Αλλαγή επεξεργαστή σε laptop είναι κάτι που σπάνια συμβαίνει. Θα προτιμούσα το δίσκο κι αν δέχεται και παραπάνω RAM.
supernatural13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Αλλαγή επεξεργαστή σε laptop είναι κάτι που σπάνια συμβαίνει. Θα προτιμούσα το δίσκο κι αν δέχεται και παραπάνω RAM. Η ram ειναι η μέγιστη.... και εγώ ssd σκέφτομαι... αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς να ψάξω... τι ταιριάζει κλπ...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Έναν οποιονδήποτε SSD 2,5 ιντσών να πάρεις θα είσαι μια χαρά.
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 SSD στη θέση του σκληρού όμως και όχι στη θέση του DVD γιατί πρέπει να τον βάλεις μέσα σε θήκη(caddy) αλλά αυτά τα caddy είναι περίεργα. Κανα 2-3 που έχω δοκιμάσει δεν έκαναν boot τα win από αυτά. Στη θέση του DVD θα βάλεις τον σκληρό.
supernatural13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά..! Βρήκα απάντηση και από το site της pavilion...παραθέτω το link, για όποιον ενδιαφέρεται..http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Hardware-and-Upgrade-Questions/ssd/m-p/5661099#M345313
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα