Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα ο εικονα της ειναι πολυ καλη ηδη. καμια σχεση με την samsung. ειχατε τρομερο δικιο.

σιγα μην πληρωσω για να ερθει ειδικος, τηλεοραση ειναι. δεν θελω σπιτι να χτισω και να χρειαζομαι ειδικο. χαχαχαχα

εγω απλα ρωτησα αν καποιος εχει την ιδια, η καποιος να ξερει τις ρυθμισεις πρεπει να κανω, ισως υπαρχουν σε καποιο σαιτ? καποιες βασικες ρυθμισεις, δεν ψαχνω κατι εξεζητημενο. τελος παντων, παντος εχει τρομερη εικονα στα απλα τηλεοπτικα καναλια

Δημοσ.

Απλα στο ανεφερα εντελως ενημερωτικα. Ψαξε στο google για ρυθμισεις δοκιμασε καινοτι σ αρεσει κρατα το. Αν και πιστευω τα ετοιμα presets θα σε καλυψουν πληρως. Υπαρχουν πολλοι ομως που πληρωνουν, αναλογα τι απαιτησεις εχει ο καθενας, τιποτα δεν ειναι κατακριταιο. Στα τηλεοπτικα για καποιο λογο οι sony εχουν καλυτερη εικονα, δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει να βρω τον λογο. Μην παραλειψεις τα firmware updates.

Δημοσ.

οχι τιποτα δεν ειναι κατακριταιο. εννοειται αυτο. ναι θα ψαξω να βρω τι γινεται. κατι που μου εκανε εντυπωση και δεν ξερω αν το εχει καταλαβει καποιος ειναι οτι οταν την ανοιξα χωρις καμια ρυθμιση να πειραξω δεν μπορω να πω πως εδειχνε και πολυ καλα. μεσα σε μιση ωρα η εικονα ηταν φοβερη, σε ολα τα καναλια. ακομα και στο mega που δεν εχει fhd καναλι. χωρις να κανω καμια ρυθμιση. επαθα πλακα. θα κοιταξω και τις ρυθμισεις τωρα. δεν την εχω πειραξει ακομα γιατι πηρα και ηχεια 5.1 και ασχολουμε ακομα με κουτια ξεπακεταρισμα κλπ.αληθεια για τα firmware updates πρεπει να την συνδεσω ιντερνετ φυσικα ε????

Δημοσ.

Η παραπάνω ανάλυση για αυτό ακριβώς έγινε. Για να μην μπορούν να ευσταθουν τα σχόλια καμία σχέση με την Samsung κτλ. Όπως εξήγησα πολύ λεπτομέριακα πιο πάνω αν κάνεις μερικές ρυθμίσεις η sony που πήρες έρχεται δεύτερ σε εικόνα. Και είναι και full HD. Άρα εκτός κατηγορίας. Το ότι σου άρεσε σχεδιαστικά, ταίριαζε με το σαλόνι σου ή οτιδήποτε άλλο και σε κέρδισε είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Να ξέρεις πάντως ότι στο κατάστημα αν δεν πας με δικό σου υλικό ξέχνα τις συγκρίσεις

Το λέω για να μην δίνουμε πληροφορίες σε κόσμο που διαβάζει και οδηγείται σε αποφασίσεις που έχουν να κάνουν σε προσωπικά γούστα. Και όχι με το του ισχύει κατά κανόνα αντικείμενικα.

Ρυθμίσεις μπορώ να σου βρω μέχρι Δευτέρα γιατί έχω το λαπτοπ με τις σημειώσεις στο μαγαζί.

Δημοσ.

ως κατασκευη δεν με τρελενει αλλα ειναι ωραια. σε σχεση με την UE55 D7000 που ειχα πρωτα η εικονα της sony που την βλεπω τωρα σπιτι ειναι πολυ καλυτερη πολυ διαφορετικη. πιο απαλα χρωματα, πιο μεγαλη πιστοτητα στα χρωματα και στην φυσικοτητα τους. ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον που δεν ειμαι εμπειρος σε αυτα. για τις ρυθμισεις θα ψαξω και εγω αλλα, ναι αν μπορεσεις οποτε μπορεσεις και μου τις στειλεις θα με διευκοληνες πολυ αν τις εχεις. ευχαριστω πολυ

4κ ειναι η σειρα Χ graphist :P

τι εννοεις? συγνωμη αλλα δεν καταλαβα

Δημοσ.

Ειναι αβασιμο αυτο που λες. Γιατι κανεις συγκριση την μια υποπραγματικες συνθηκες χρησης και την αλλη υπο ιδανικες (στο καταστημα δλδ)

Στον graphist παει το σχολιο, μαλλον μπερδευτικε και νομιζε οτι πηρες την w809 που ειναι fHD

Δημοσ.

ως κατασκευη δεν με τρελενει αλλα ειναι ωραια. σε σχεση με την UE55 D7000 που ειχα πρωτα η εικονα της sony που την βλεπω τωρα σπιτι ειναι πολυ καλυτερη πολυ διαφορετικη. πιο απαλα χρωματα, πιο μεγαλη πιστοτητα στα χρωματα και στην φυσικοτητα τους. ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον που δεν ειμαι εμπειρος σε αυτα. για τις ρυθμισεις θα ψαξω και εγω αλλα, ναι αν μπορεσεις οποτε μπορεσεις και μου τις στειλεις θα με διευκοληνες πολυ αν τις εχεις. ευχαριστω πολυ

τι εννοεις? συγνωμη αλλα δεν καταλαβα

Μα βρε συ η D7000 είναι μοντέλο 2011!!! Λογικό να υστερεί από την σύγχρονη Sony. Δεν αναφέρθηκα για αυτήν αλλά για την JU6400. Από Δευτέρα θα βρω έχω σχεδόν για τις περισσότερες

Δημοσ.

Ειναι αβασιμο αυτο που λες. Γιατι κανεις συγκριση την μια υποπραγματικες συνθηκες χρησης και την αλλη υπο ιδανικες (στο καταστημα δλδ)

οχι ισως να μην το ειπα καλα και καταλαβες λαθος. κανω συγκριση την τηλεοραση που ειχα 4χρ την samsung 55D7000 με την sony που πηρα τωρα. και κανω την συγκριση τωρα εδω στο σπιτι(την εχω βαλει σε λειτουργια εδω και 3 ωρες.) , οχι οπως την ειδα στο μαγαζι.

οποτε εδω σπιτι μου ετσι οπως επαιζε η παλια και ετσι οπως παιζει η sony, ειναι πολυ καλυτερη εικονα η sony

• Like 1
Δημοσ.

οχι ισως να μην το ειπα καλα και καταλαβες λαθος. κανω συγκριση την τηλεοραση που ειχα 4χρ την samsung 55D7000 με την sony που πηρα τωρα. και κανω την συγκριση τωρα εδω στο σπιτι(την εχω βαλει σε λειτουργια εδω και 3 ωρες.) , οχι οπως την ειδα στο μαγαζι.

οποτε εδω σπιτι μου ετσι οπως επαιζε η παλια και ετσι οπως παιζει η sony, ειναι πολυ καλυτερη εικονα η sony

Έχουν 6 με 7 χρόνια διαφορά.. Λογικό. Πάραυτα εφόσον την έχεις καλό θεατή

Δημοσ.

Ρυθμίσεις μπορώ να σου βρω μέχρι Δευτέρα γιατί έχω το λαπτοπ με τις σημειώσεις στο μαγαζί.

καλημερα μπορεσες να βρεις κατι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...