Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. ειχα μια samsung UE55D7000 οπου ξαφνικα εβγαλε μια καθετη μαυρη αχνη λωριδα περιπου στα δεξια της οθονης. την ειχα 4 χρονια, απο το προηγουμενο euro. ευτυχως ειχα κανει επεκταση εγγυησης, και σημερα ενημερωθηκα πως δεν φτιαχνετε (εχει θεμα το πανελ μου ειπαν) και εχω καποια λεφτα 1020ε για να παω να παρω αλλη. σας τα λεω ολα αυτα γιατι θελω της βοηθεια σας για το σκεπτικο μου, ιδιως επειδη ξερετε και πιο πολλα απο εμενα.

1. το 3D το ειχα χρησιμοποιησει 3-4 φορες μονο σε ολα αυτα χρονια

2. συνδεση με ιντερνετ της τηλεορασης δεν ειχα κανει ποτε (ειχα συνδεση το pc με hdmi καλωδιο και ηταν ολα τελεια)

3. το FHD φυσικα και μου αρεσε!!!!!!

το σκεπτικο μου τωρα ειναι.......

α. να παρω τουλαχιστον 55 ισως και 65 ιτσες, γιατι ειχα αρχισει να συνηθιζω το μεγεθος της 55αρας.

β. βλεπω να μην με ενδιαφερει και τοσο το 3D (οσο πιστευα πριν 4χρονια)

γ. θα γουσταρα να ειναι 4K αν και δεν ξερω αν υπαρχουν ταινιες η θα υπαρχουν με τετοια αναλυση (μηπως ειναι κατι σαν το 3D που διαδωθηκε πολυ λιγο τελικα, και ειναι και πιο καλο στο σινεμα) αξιζει να παρω 4Κ???

οποτε εχω τον εξης ενδιασμο.....

με τα λεφτα αυτα απο την μια σκεφτομαι να παρω μια FHD χωρις να ειναι 3D μαλλον (55 ή 65) και να τσιμπησω και ενα home cinema 5.1 (που δεν εχω), και δεν θα χρειαστει να δωσω και αλλα λεφτα μαλλον. Ή να παρω καμια 65αρα 4Κ (χωρις 3D παλι) οπου θα δωσω καμια 200αρα απο την τσεπη μου.

(παντως 4χρ η samsung ειναι πολυ λιγα που εζησε. δεν το περιμενα να μου παθει κατι)

πρεπει να αποφασισω εως αυριο βραδυ γιατι εχουν και διαφορες προσφορες στην αλυσιδα αυτη καταστηματων που ισχυουν εως το σαββατο. (δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω το καταστημα )

ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για τον χρονο σας

*** επιπλεον ενημερωση: στο καταστημα αυτο εως το σαββατο εχουν δωρεαν την 5ετη επεκταση εγγυησης στις uhd 4k τηλεορασεις, οποτε και να πληρωσω 200 απο της τσεπη μου για μια τετοια, θα μου βγει το ιδιο γιατι θα εχω αυτο το δωρο.

Δημοσ.

Με 1000 ευρω δεν παιρνεις καν 65αρα ...μια entry level 55αρα 4k ομως ανετα οπως η ju6400 η sony x809c.

Με 1000 ευρω επισης δεν παιρνεις και tv και home cinema εκτος αν θες απλα κατι για να ακους υποτυπωδες 5.1 .

Το 3d εχει πεθανει. Πλεον ολες εχουν ενσωματωμενο wifi. Υλικο υπαρχει και αυξανεται συνεχως. Ειναι θεμα χρονου να ρθουν τα ultra hd bluray στα video club

Αποψη μου ειτε παρε μια καλη fhd 55αρα σαν την j6200 και βαλε λιγα ακομα να παρεις ενα αξιολογο all in one home cinema ειτε παρε μια απ τις δυο ultra hd που ανεφερα παραπανω.

Δημοσ.

δυστυχως ειμαι μπερδεμενος και ετσι μπερδεψα και εσενα.

αν παρω 65 αρα εχω σκοπο να βαλω καμια 200-300 απο την τσεπη μου.

πχ.  http://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-65uh600v-1182080.html

οντως το 3D δεν με ενδιαφερει καθολου. στην ουσια αμφιταλαντευομαι μονο στο αν θα πρεπει να ειναι FHD ή UHD 4K.

ουτε να ειναι σμαρτ με ενδιαφερει. μια χαρα την εχω συνδεση με υπολογιστη.

στην ουσια θελω μια αρκετα καλη τηλεοραση σε εικονα για ταινιες. τιποτα αλλο, για ταινιες. απο 55 και πανω.

οσο για το home cinema που ειπες, μπορω να παρω αυτη την τηλεοραση πχ.

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue55j6200awxxh-1170149.html

που ειναι σαν αυτη που ειχα χωρις 3D και θα μου μεινουν και 3 κατοσταρικα να παρω καποιο home cinema.

(βεβαια εχω ενισχυτη yamaha καινουριο σε κουτι που δεν τον εχω ανοιξει ακομα γιατι δεν εχω παρει ηχεια, οποτε αυτο με το home cinema μην το πολυ μετρας)

Δημοσ.

Οι lg δεν κανουν για ταινιες λογω ips,ποσο μαλλον η συγκεκριμενη που ειναι απ τα χειροτερα μοντελα της lg με "fake 4k panel" εξ ου και η δελεαστικη τιμη, googleαρε να δεις τι σημαινει αυτο. Επιπλεον ερχομενος απο samsung θα εκπλαγεις δυσαρεστα μολις κλεισεις τα φωτα για να δεις την ταινια σου. Δες το λινκ εδω http://www.insomnia.gr/topic/611033-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ue48h6670sl/?p=54902749&do=findComment&comment=54902749

Οποτε μονοδρομος καποια σε va panel samsung η sony.

Εφοσον εχεις ενισχυτη παρε και μια 5αδα ηχεια γυρω στο 300αρι ( jamo η taga harmony) και θα σαι κομπλε. Θα εχεις πολυ καλυτερο ηχο και επιλογες συνδεσης απ οποιοδηποτε all in one συστημα με αρκετα παραπανω απο τα 300 ευρω.

Οσον αφορα το μεγεθος εσυ ξερεις. Αναλογα την αποσταση θεασης.

Δημοσ.

Εγω παντως samsung- LG δεν ξαναπαιρνω, μονο SONY.Οτι SONY πηρα ηταν Α-χαλαγες( λεξη που βρηκα).Δουλευει ακομα crt απο την εποχη του ΝΩΕ.Αντιθετα απο του Κορεατες την εχω πατησει.

Δημοσ.

Οι lg δεν κανουν για ταινιες λογω ips,ποσο μαλλον η συγκεκριμενη που ειναι απ τα χειροτερα μοντελα της lg με "fake 4k panel" εξ ου και η δελεαστικη τιμη, googleαρε να δεις τι σημαινει αυτο. Επιπλεον ερχομενος απο samsung θα εκπλαγεις δυσαρεστα μολις κλεισεις τα φωτα για να δεις την ταινια σου. Δες το λινκ εδω http://www.insomnia.gr/topic/611033-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ue48h6670sl/?p=54902749&do=findComment&comment=54902749

Οποτε μονοδρομος καποια σε va panel samsung η sony.

Εφοσον εχεις ενισχυτη παρε και μια 5αδα ηχεια γυρω στο 300αρι ( jamo η taga harmony) και θα σαι κομπλε. Θα εχεις πολυ καλυτερο ηχο και επιλογες συνδεσης απ οποιοδηποτε all in one συστημα με αρκετα παραπανω απο τα 300 ευρω.

Οσον αφορα το μεγεθος εσυ ξερεις. Αναλογα την αποσταση θεασης.

οκ. οποτε για να συγκεκριμενοποιησω την ερωτηση πλεον. samsung ή sony σε 4Κ, 55 ιντζες, ποια που να εχει καλη εικονα? εως 1000 το πολυ. και πιο κατω να ειναι καποια που να αξιζει τα λεφτα της δεν με χαλαει.

καποια απο αυτες?

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue55ju6000wxxh-1164975.html

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue55ju6800wxxh-1167514.html

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-kd-55x8005c-1171095.html

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_panasonic-tx-58dx703e-1182973.html

καποια αλλη?

Δημοσ.

οκ. η  SAMSUNG UE55JU6800WXXH εχει ips panel οποτε δεν κανει για ταινιες οποτε δεν την παιρνω.

συγνωμη που θα σε ξαναρωτησω και θα καταχραστω την καλοσυνη σου αλλα οι δυο που μου προτεινες ju6400 η sony x809c δεν μπορω να τις βρω στο media markt (απο κει θα αγορασω αναγκαστικα). θες να μου γραψεις ακριβως την καθε τηλεοραση?

επισης τι ειναι εννοεις entry level???

Δημοσ.

Καθολου καταχρηση, γι αυτο ειμαστε εδω για να βοηθαμε οσο μπορουμε.

Αφου περιοριζεσαι στα mediamarkt τοτε πας ειτε στην ju6000/6800 η 55x8005c, γνωμη μου πηγαινε στη sony λογω android και ρωτα μηπως σου δωσουν και την 5ετη εγγυηση.

entry level θα πει ενα μοντελο που ειναι ας πουμε το πιο βασικο σε χαρακτηριστικα σε μια τεχνολογια, πχ εδω στα 4κ ειναι ας το πω απλα η πιο απλη και φθηνη σειρα με βασικα χαρακτηριστικα για ultra hd τηλεοραση. Πχ τα καλυτερα μοντελα εχουν πανελ με 10bit χρωματων, HDR, HDMI 2.0a, nanocrystal control κ.ο.κ. Αλλα δε χρειαζεται να σε μπερδευω με τετοιες εννοιες. Γενικα και εντελως απλοϊκά  φαντασου οτι υπαρχουν 3 μεγαλες κατηγοριες entry level, mid range και high end μοντελα οχι μονο σε τηλεορασεις αλλα παντου, τα οποια προσδιοριζονται απο το price tag τους, και το συνολο των δυνατοτητων τους. Πχ στις samsung ultra hd εχουμε τη σειρα JU6000 ως την entry level, την σειρα ju7000 mid range και την js8000/9000 ως την high end/premium σειρα. Στη LG τα entry level ultra hd μοντελα ειναι "fake 4k " (googleαρε τι σημαινει αυτο)

Και οι 2 panasonic παντως ειναι καλες. Δεν ξερω αν ειναι εξισου καλες με τη sony αλλα η σειρα cx/r 710/730 ειναι καλη σειρα. η 730 ειναι κυρτη παντως. Εχουν va 100hz πανελ και οι δυο και ειναι back lit, σαν τη σονυ.

Δημοσ.

ναι καταλαβα. οπως οταν ειχα αγορασει την d7000 που ηταν απο τις καλυτερες καποτε.(οταν ειχε βγει εκανε 2500Ε). σε καταλαβα. κατατοπιστικοτατος ησουν. θα το ξανακοιταξω και θα ενημερωσω συντομα , μια και αυριο θα παω να κανω την αγορα. ευχαριστω πολυ

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι μη σου τυχει, και εμενα οι γονεις το 2007 ειχαν παρει μια 40αρα samsung γυρω στα 2500€ αλλα ακομα δουλευει μια χαρα.

Δημοσ.

ασε τα πηρα πολυ. βεβαια την ειχα παρει εγω 1750 αλλα και παλι δεν ειναι λιγα. αφου τωρα φοβαμαι να παρω παλι samsung. και υποτιθεται ειναι καλες. τοτε ελεγα η samsung η sony θα παρω. παλι καλα που ειχα κανει και την επεκταση εγγυησης. για αυτο τωρα επιμενω να κανω παλι και τα υπολογιζω τα λεφτα της εγγυησης στην τελικη τιμη της τηλεορασης. για αυτο σκεφτομουν να παρω και 4Κ μια και σε αυτες σου κανουν δωρο την επεκταση. τελος παντων. ειναι μην σου τυχει οπως ειπες

Δημοσ.

Καλα και η επεκταση εγγυησης της σονυ τουλαχ δεν ειναι και τοσο ακριβη, δεν ξερω ποσο ειναι αυτες που δινουν τα καταστηματα παει αναλογα το μοντελο και την αξια του, εγω μιλαω για επεκταση απο την sony hellas. πχ στη δικη μου περιπτωση ειναι +140 ευρω για να παω στα 5 χρονια για μοντελο του 2χιλιαρου, τα θεωρω ψιχουλα και θα την κανω τελος του ετους, εχεις 360 μερες απο την ημερομηνια αγορας μου ειπαν για να κανεις την επεκταση

Δημοσ.

χμμμμμμμ οχι ειναι πιο ακριβη. 250 στο 2χιλιαρο και την κανεις μονο την ημερα της αγορας. ετσι ηταν τουλαχιστον πριν απο 4χρ στο media markt

Δημοσ.

Εχω την την εντυπωση οτι η εξτρα εγγυηση που δινουν τα μαγαζια ειναι δικη τους( εκτος αν αναφερεται διαφορετικα )οπως πχ το support 365 του κωτσοβολου. 

Εγω μονο με τη sony εχω εμπειρια, οπου δινει εγγυηση η ιδια η sony, που μου ειπαν (τηλεφωνικα στη σονυ) οτι μπορω να την κανω οποτε θελω μεχρι 360 μερες απο την αγορα της. στα 250 μου ειπαν περιλαμβανει και  σπασιμο αλλα δεν ρωτησα λεπτομεριες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...