Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Cosmote δίνει δώρο 1GB για 15 ημέρες για κάθε ανανέωση από 10 ευρώ αν γίνει από κατάστημα Γερμανός ή Cosmote. Η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου.

Το έκανα σήμερα σε 2 καρτοκινητα φοιτητικού What's up. Χρήσιμο για αυτούς που βάζουν έτσι κ αλλιώς 10 ευρώ κάθε μήνα στο φοιτητικό για να παίρνουν τα 600' και 600mb.

• Like 2
Δημοσ.

Να συμπληρωσω οτι τα ΜΒ πρεπει να εχουν καταναλωθει εντος 15 ημερων.

Ερωτηση: Μου ειπαν οτι για αν δω το υπολοιπο που εχω στα ΜΒ πρεπει να στειλω Υ στο 1333 αλλα μου βγαζει οτι η υπηρεσια δεν υπαρχει.

Τι κανω λαθος, πως ενημερωνομαι για το υπολοιπο των ΜΒ?

Δημοσ.

Αν κανεις ανανέωση χρόνου μέσο PayPal η κάρτας Visa από την εφαρμογή του whatsup πάλι σου δίνει 1 gb δώρο οπότε γιατί να τρέχεις στον Γερμανό.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη αν δεν καταναλωθουν τι θα γινει; Προστιμο; Χρεωση; :) Τι ακριβως εννοεις;

• Like 3
Δημοσ.

ΑΝ καταναλωθουν μπαινεις αυτοματα και χωρις αλλη προειδοποιηση στο προγραμμα ιντερνετ της cosmokarta με 1 ευρω την ημερα. Για αυτο μετα το περας των 15 ημερων και οποιος δε θελει να συνεχισεις πρεπει να στειλει μηνυμα (end day -με επιφυλαξη) στο 1333 gia na stamathsei.Γι αυτο και μου ειπε η κοπελα στην εξυπηρετηση πελατων να ελεγχω συχνα το υπολοιπο των ΜΒ (το οποιο και ακομα να καταλαβω πως τελικα ελεγχεται).

• Moderators
Δημοσ.

ΑΝ καταναλωθουν μπαινεις αυτοματα και χωρις αλλη προειδοποιηση στο προγραμμα ιντερνετ της cosmokarta με 1 ευρω την ημερα. Για αυτο μετα το περας των 15 ημερων και οποιος δε θελει να συνεχισεις πρεπει να στειλει μηνυμα (end day -με επιφυλαξη) στο 1333 gia na stamathsei.Γι αυτο και μου ειπε η κοπελα στην εξυπηρετηση πελατων να ελεγχω συχνα το υπολοιπο των ΜΒ (το οποιο και ακομα να καταλαβω πως τελικα ελεγχεται).

Άλλο λες εδώ. Τα MB επομένως δεν "πρεπει να καταναλωθουν εντος 15 ημερων". Μπορεις να καταναλώσεις μονο 10ΜΒ ή 40ΜΒ και όχι όλα. Εχουν διαρκεια 15ημερες, όπως γραφει ηδη το #1 ποστ του TS αλλα και ο τιτλος του. Αυτό μαλλον θες να πεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αν υπάρχει από πίσω μηνιαία προσφορά που ανανεώνεται (πχ φοιτητικό που δίνει 600ΜΒ ) ή βάλουμε κάποιο πακέτο για MB το 1Gb αυτό της ανανέωσης παίρνει την ημερομηνία λήξης του πακέτου που λήγει αργότερα και όχι σε 15 μέρες.

Δοκιμασμένο πολλές φορές, μιας εδώ κ καιρό βγαίνει ανα διαστήματα αυτή η προσφορά.

• Like 3
Δημοσ.

Άλλο λες εδώ. Τα MB επομένως δεν "πρεπει να καταναλωθουν εντος 15 ημερων". Μπορεις να καταναλώσεις μονο 10ΜΒ ή 40ΜΒ και όχι όλα. Εχουν διαρκεια 15ημερες, όπως γραφει ηδη το #1 ποστ του TS αλλα και ο τιτλος του. Αυτό μαλλον θες να πεις.

Μαλλον δεν το εξεθεσα καλα.

Η προσφορα εχει διαρκεια 15 ημερες. Αν τελειωσουν τα Μβ η περασουν οι 15 ημερες (οτι ελθει πρωτο ) μπαινεις αυτοματα και χωρις προειδοποιηση  στο προγραμμα 1 ευρω την ημερα για ιντερνετ. Γι αυτο και πρεπει να στειλεις το μηνυμα ακυρωσης.

Επισης για να δεις τα υπολοιπα ΜΒ, τον υπολοιπο χρονο ομιλιας κτλ τελικα στελνεις Υ στο 1330.

Δημοσ.

Μαλλον δεν το εξεθεσα καλα.

Η προσφορα εχει διαρκεια 15 ημερες. Αν τελειωσουν τα Μβ η περασουν οι 15 ημερες (οτι ελθει πρωτο ) μπαινεις αυτοματα και χωρις προειδοποιηση  στο προγραμμα 1 ευρω την ημερα για ιντερνετ. Γι αυτο και πρεπει να στειλεις το μηνυμα ακυρωσης.

Επισης για να δεις τα υπολοιπα ΜΒ, τον υπολοιπο χρονο ομιλιας κτλ τελικα στελνεις Υ στο 1330.

Σε φοιτητικό what's up:

Αν περάσουν οι 15 μέρες και  δεν έχεις άλλα MB στον λογαριασμό σου γενικά (από κάποιο άλλο πακέτο) και χρησιμοποιήσεις ίντερνετ (π.χ. έχεις ανοικτά τα δεδομένα =3G/4G και τα χρησιμοποιήσει κάποια εφαρμογή, έστω και για να δει τον καιρό ή να συγχρονίσει τα email/messenger) τότε χρεώνεσαι 1 ευρώ την ημέρα. Αν έχεις τα δεδομένα κλειστά 24/7 τότε δεν χρεώνεσαι.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει αυτό που ειπώθηκε παραπάνω, αν βάλεις πακέτο ΜΒ αυτό αθροίζεται με τα ήδη διαθέσιμα ΜΒ στον λογαριασμό σου και όλα μαζί παίρνουν την πιο μακρινή ημερομηνία λήξης. Για να είσαι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο στέλνεις "Υ" στο 1330 και σου λέει αναλυτικά τι ΜΒ έχεις και μέχρι πότε. Και λέω στις περισσότερες περιπτώσεις γιατί σε κάτι δώρα τριημέρου κλπ τα ΜΒ ενδέχεται να λήξουν ξεχωριστά. Όπως και να χει στέλνεις Υ στο 1330 και στα ξεκαθαρίζει όλα.

Όλα αυτά 99%, τα έχω μάθει εμπειρικά τόσα χρόνια σε φοιτητικό what's up (παθών που λέμε).

• Moderators
Δημοσ.

Το 1€ την ημερα για μικροκινησεις δεδομενων θα το χρεωθεις ετσι και αλλιως αν δεν εχεις πακετο data, δεν εχει καμια σχεση με το αν εβαλε καποιος αυτη την προσφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη η προσφορα ισχυει εδω και καιρο παντως και ανανεωνεται..

Πριν 3-4 μέρες που έβαλα κάρτα δεν μου ξαναέδωσε το 1GB. 

Δημοσ.

Πριν 3-4 μέρες που έβαλα κάρτα δεν μου ξαναέδωσε το 1GB. 

Θέλει να πει ότι βγαίνει σχεδόν κάθε μήνα η "προσφορά"...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...