vdeseris Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 που δεν παιζουν 1080p? γιατι εγω βλεπω άλλα... Σωστός. Ρίξτε μια ματιά εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ομαδικο ψώνισμα.....ε μα δεν μπορώ να διαβάζω συνέχεια για 4Κ gaming με τις τιμές στον θεο...και ναι μια χαρά είμαι (για τώρα) με 1080P και τα πάντα στο ultra! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Επειδή κάνω video rendering. Να πω το εξής. Η σειρά Geforce, έχει καλό speed σε video convert, αλλά όταν πρόκειται για rendering ζορίζεται παραπάνω από ότι η Quadro και αργεί ορισμένες φορές. Αυτός είναι και ο λόγος που πήγα σε Quadro : αξιοπιστία, ταχύτητα και 10Bit ακρίβεια χρωμάτων σε ορισμένα projects. Τώρα περιμένω την Tesla, που έχει το performance που θέλω για ποιο βαριά δουλειά αλλά η σειρά Geforce όπως και να το κάνεις. ΔΕΝ είναι για κάτι σοβαρό όταν πρόκειται για επαγγελματικά προγράμματα και double precision performance. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelhs4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Οι Fury/Fury X/nano ήταν μια καθαρή απάτη. Δούλευαν στον ίδιο πυρήνα του 2012 με περισσόρα Shaders κλπ κλπ απλά είχαν HBM αντί για GDDR5! Ο πυρήνας έκαιγε πολύ και φυσικά ο αέρας δε θα μπορούσε να την κρατήσει κρύα οπότε έβαλαν νερό. Πολύ καλή στο soldering η AMD δεν λέω αλλά έλεγαν ότι ήταν ταχύτερη η Fury X νομίζω(διορθώστε με αν κάνω λάθος) απο την 980ti με τη διαφορά ότι η 980ti λόγω νέας αρχιτεκτονικής είχε εύκολα OC's που την έκαναν πάλι ταχύτερη από την AMD.Γενικά εδώ και 2 χρόνια η AMD μας πουλάει φίκια για μεταξοτές κορδέλες με κινήσεις πυροτεχνήματα όπως την 295X την Duos και γενικά την 3χχ σειρά. Η RX480 και γενικά η σειρά 4 καθαρά λόγω μετάβασης στα 14nm θα είναι κάτι νέο. Αν η θέλει η AMD να φάει πελάτες από την Nvidia θα κάνει τιμολογιακή πολιτική που ναι μεν θα μειώσει τον συντελεστή κέρδους έναντι του κόστους αλλά θα δώσει κάτι πραγματικά ανταγωνιστικό γιατι έχουμε ακούσει μέχρι και πώληση τμημάτων για να σωθεί οικονομικά. Αυτό βέβαια συνεπάγεται ότι και η NVIDIA θα ρίξει τις τιμές στις ανάλογες κάρτες της και μόνο ευνοημένος θα είναι ο καταναλωτής. Ωστόσο θεωρώ ότι η NVIDIA θα είναι πιο ακριβή από την AMD γιατί ποντάρει στο καλό της brand name που παρά τα φούμαρα της 970 και το φιάσκο με τους drivers πριν μερικούς μήνες που μου κόστισαν ένα format, δεν έγινε τόσος ντόρος. Είναι φανερό ότι η NVidia κοιτάει να δώσει μεγαλύτερη δύναμη στους λεφτάδες ενώ η AMD να δώσει δύναμη στους μικρούς, Ελπίζω να τα καταφέρει για να υπάρξει αναγωνισμός τόσο στις GPU όσο και στις CPU αργότερα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εγω την παντρευτηκα την καρτα. Και αφου δεν εχω σκοπο να αλλαξω την asus rog οθονη, μια χαρα θα ειμαι.. Στο πολυ μελλον καλα να μαστε , βλεπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Οι σημερινες καρτες θα γυρισουν στην εποχη του χαλκου οταν πεσουν οι τιμες των 4Κ μονιτορ και αλλο.Whatch dogs ο αλλος για να πιασει 60-65 frame δουλεψε 1080 SLI και AA μονο x2 γιατι στο x8 γονατισαν.Απο τα 650 ευρω σε ενα χρονο πηγανε στα 420.Σε ενα χρονο μαξ θα εχουνε γινει ξεφτιλα οι τιμες στα 4Κ μονιτορ.Ε να σε δω μετα τι κλαμα θα πεσει.Το 90% θελει να κανει αλμα απο 1080p σε 4Κ απευθειας. Τι ακριβως το θελει ο αλλος το ΑΑ σε 4Κ αναλυση; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Τι ακριβως το θελει ο αλλος το ΑΑ σε 4Κ αναλυση; Έλα ντε.. Να 'χαμε να λέγαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σωστός εν μέρει γιατί οι τιμές που ανακοίνωσε η nvidia ήταν 379 δολάρια για την 1070 και 599 δολάρια για την 1080, οπότε έπρεπε να είναι 379*1,24=469,96 ευρώ αλλά κανένας δεν την έβαλε τόσο...επίσης μην ξεχνάς ότι αυτή είναι η λιανική τιμή, τα μαγαζιά αγοράζουν φθηνότερα άρα μιλάμε για πολλαπλάσιο κέρδος ειδικά τώρα στην αρχή από τα μαγαζιά.... Αν δεν ρίξουν σύντομα τις τιμές τους τα σκρουτζομάγαζα βλέπω τρελή παραεισαγωγή από Αμέρικα μεριά γιατί συμφέρει.... κερδίζει κάποιος μέχρι και 250 ευρώ σε μια 1080 ( EVGA παράδειγμα )..... Μακάρι να μπορούσαμε αλλά πως θα παραγγείλεις την κάρτα απο Αμερική και θα γλυτώσεις το τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Η nvidia διαφωνεί μαζί σου... http://www.nvidia.com/object/workstation-solutions.html Οι Titan είναι για χομπίστες/ indie studios, όχι για σοβαρούς επαγγελματίες. lol Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2016 από thanulee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru2372 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Απο το πρωτο μου comment μιλαω για καπελο απλα διαφωνησα με τα 250 ευρω που αναφερθηκαν ως πιθανο κερδος του αγοραστη, αν παρει την καρτα απο το εξωτερικο. Εμπλεξε με προμηθευτες για ενα κινητο, πριν καποιους μηνες, το οποιο ηρθε στην Ελλαδα απο γερμανια και τελικα οι Γερμανοι το ειχαν αγορασει απο Αιγυπτο. Μου εξηγησαν τη διαδικασια και γενικα καποια πραγματα τηλεφωνικως, γιατι μιλησα για νομους και δικαστηρια (μαγικες λεξεις). Πιστεψε με, ετσι λειτουργει το συστημα. 2-3 χωρες παιρνουν τα πολλα κομματια σε πολυ καλες τιμες, μετα τα πουλανε με καπελο στις επομενες μεγαλυτερες και παει λεγοντας. Οι τελευταιοι που αγοραζουν για να τα ριξουν στην αγορα τους, πληρωνουν εως και σημαντικο ποσο παραπανω απο την αρχικη αξια του προιοντος. Τα σκρουτζομαγαζα εχουν διαφορετικους προμηθευτες απο το πλαισιο η ειναι οι ιδιοι προμηθευτες. Γι'αυτο εχουν χαμηλοτερες τιμες. Καποιοι, για να κανουν ονομα και απλα να ειναι πρωτοι στις αναζητησεις, πουλανε και με ζημια. Ολα αυτα που λεω, δεν ειναι απο την κουτρα μου. Μου τα ειπαν ανθρωποι που κανουν αυτη τη δουλεια. Μπορει να μην ισχυει για το 100% των μαγαζιων αλλα σιγουρα εχουν βαση και ισχυουν. Τα 250 ευρώ διαφορά βγαίνουν αν μπεις στο site της evga και παραγγειλεις μία 1080 (αρκεί να έχεις κάποιον στο Αμερικα) και την συγκρίσεις με την τιμή του σκρουτζ στο ίδιο ακριβώς προϊόν. Δεν έχει μα κάνει με το αν είναι ή δεν είναι founders edition...επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς για τιμές προ φόρων, όλες οι τιμές στην evga είναι τελικές με φόρους και το μόνο που υπολογίζεις έξτρα είναι τα 16 δολάρια μεταφορικά που τα είχα υπολογίσει αν θυμαι στην σύγκριση που είχα κανει στο προηγούμενο ποστ. Όπως και να το κάνεις ειδικά στην αρχή της ζωής ενός προϊόντος υπάρχουν καπέλα με κεφαλαίο Κ!! Εγώ ξανά λέω ότι θα γίνει της μουρλης με τις εισαγωγές από Αμερικα μέχρι να πέσουν οι τιμές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolo1991 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Τα 250 ευρώ διαφορά βγαίνουν αν μπεις στο site της evga και παραγγειλεις μία 1080 (αρκεί να έχεις κάποιον στο Αμερικα) και την συγκρίσεις με την τιμή του σκρουτζ στο ίδιο ακριβώς προϊόν. Δεν έχει μα κάνει με το αν είναι ή δεν είναι founders edition...επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς για τιμές προ φόρων, όλες οι τιμές στην evga είναι τελικές με φόρους και το μόνο που υπολογίζεις έξτρα είναι τα 16 δολάρια μεταφορικά που τα είχα υπολογίσει αν θυμαι στην σύγκριση που είχα κανει στο προηγούμενο ποστ. Όπως και να το κάνεις ειδικά στην αρχή της ζωής ενός προϊόντος υπάρχουν καπέλα με κεφαλαίο Κ!! Εγώ ξανά λέω ότι θα γίνει της μουρλης με τις εισαγωγές από Αμερικα μέχρι να πέσουν οι τιμές.... Αν εχεις φιλο στην Αμερικη, θελω κι εγω μια να μου παρεις Αν δεν εχεις ομως, τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα. Πηρα online 3 θηκες για το κινητο με 40 ευρω απο Αμερικη και οταν ηρθαν εδω, μου ζητησαν 30 στο τελωνειο. 16 ευρω ειναι τα εξοδα να σου το στειλουν. Το τι θα σου πουν εδω στην Ελλαδα, ειναι δικο σου προβλημα και η EVGA δεν ασχολειται, ουτε θα αναφερει κατι στο site της. Αν λοιπον στα 40-50 ευρω το τελωνειο θελει 30, για 600 ευρω θα θελεις παραπανω. Τελος, ο φορος ΦΠΑ προστιθεται στο τελωνειο, οποτε το πραγμα ξεφευγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefangtx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Έχει κάνει κανείς matlab με cuda και καπάκι Titan X? Το άρθρο λέει "ξεθωριασε η μπογιά της" μάλλον για τα παιδάκια που παίζουν παιχνιδάκια.. Ας μπούνε να τις δοκιμάσουν αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα