Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας φίλοι και φίλες.

Δεν ξέρω εάν έχει ανοιχθεί τέτοιο τοπικ. Έχει πέσει στην αντίληψη μου τόσο στο ebay αλλά και εδώ, διάφορες καταχωρήσεις του τύπου πωλείται primary account με το τάδε παιχνίδι σε άκρως ελκυστική τιμή.

Πως δουλεύει το σύστημα αυτό?

Είναι νόμιμο?

μου είπαν ότι μπορώ να κατεβάσω όσες φορές θέλω το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να μεταπουλήσω το account ή να το βάλω και σε άλλο PS4.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει?

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έτσι ένα digital παιχνίδι αλλά φοβάμαι μην πέσω θύμα απάτης.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

δεν εχω καμμια ιδεα

αλλα να σου πω τι καταλαβαινω εγω,αν θες

μειλ και κωδικο δικα μου βαζω για να συνδεθει το xone

μου στο λογαριασμο μου οπου ειναι bound ολα τα games μου

οποτε αν καποτε θελω να δωσω το xone μου

πρεπει να δωσω τον λογαριασμο μου,μειλ και κωδικο

στο νεο κατοχο.

οποτε μειλ και κωδικο οπου θα υπαρχει το παιχνιδι θα σου δωσει

σκεψεις μου ειναι αυτα ,το γκουγκλαρισμα δεν με βοηθησε,

τα εγραψα μηπως και δεν τα ειχες σκεφτει

σιγουρα δεν ελυσα το προβλημα,σου,μας,χαχα

τωρα αν χρειαζεται καθε φορα να αλλαζεις λογαριασμο χειροκινητα ,ή θα τον θυμαται το πσ4,για

να παιξεις το game θα ειναι σπαστικο,αλλα ΔΕΝ το ξερω

ebay βελγικο ειναι φθηνο για games αμα μπαινεις συχνα,αλλα δεν στελνει φτηνα ελλαδα,

εγω εχω ξαδελφη εκει και παιρνω φτηνααααα games,ελπιζω να εχεις κανεναν εξω

Δημοσ.

Και εγω εψαξα στο google αλλα περισσοτερο μπερδευτηκα παρα διαφωτιστηκα.Ο καθενας ελεγε τα δικα του. Αλλοι ελεγαν οτι ειναι Οκ το συστημα, αλλοι εγραψαν οτι επαιξαν για λιγο το παιχνιδι και μετα παπαλα.... Κανεις να μας διαφωτισει? Εαν αξιζει να περνουμε primary accounts παιδια.. Να μην δινουμε τριπλασια χρηματα για τα παιχνιδια σε φυσικη μορφη.

PS: mertaghon, κανε μας κανενα κονε τοτε με την ξαδερφη να μας στελνει κ εμας... Μην εισαι μονοφαγας (αστειο το τελευταιο).

Δημοσ.

Όσοι αγοράζετε primary accounts από ebay και από άτομα εδώ μέσα που τα πουλάνε με το κιλό θα φάτε ΒΑΝ και καλά να πάθετε, όλα τα παιχνίδια έχουν αγοραστεί με κλεμμένες πιστωτικές κάρτες, όταν λοιπόν ο κάτοχος δει στο λογαριασμό του συναλλαγές που δεν έχει κάνει ο ίδιος θα το ψάξει και θα βρείτε μεγάλο μπελά καθώς μπορούν να σας σέρνουν στα δικαστήρια για απάτη. Μην αγοράζετε παιχνίδια από κλέφτες και μη γίνεστε κλεπταποδόχοι, θα μπορούσατε να ήσασταν εσείς το θύμα, ο πατέρας σας, η μάνα σας, κάποιος φίλος σας.

Δημοσ.

Όσοι αγοράζετε primary accounts από ebay και από άτομα εδώ μέσα που τα πουλάνε με το κιλό θα φάτε ΒΑΝ και καλά να πάθετε, όλα τα παιχνίδια έχουν αγοραστεί με κλεμμένες πιστωτικές κάρτες, όταν λοιπόν ο κάτοχος δει στο λογαριασμό του συναλλαγές που δεν έχει κάνει ο ίδιος θα το ψάξει και θα βρείτε μεγάλο μπελά καθώς μπορούν να σας σέρνουν στα δικαστήρια για απάτη. Μην αγοράζετε παιχνίδια από κλέφτες και μη γίνεστε κλεπταποδόχοι, θα μπορούσατε να ήσασταν εσείς το θύμα, ο πατέρας σας, η μάνα σας, κάποιος φίλος σας.

Νομίζω υπερβάλεις λιγο.Πολλοί κανουν ένα λογαριασμό και πουλάνε το μισό. Στο ebay έχει χρήστες με πολύ καλό raiting που δίνουν εγγύηση αν φας μπαν.Συμφωνώ ότι υπάρχουν και απατεώνες αλλά όχι ότι ειναι όλοι όπως το θέτεις.

Τα priμαry κρατάν μονο ένα 6μηνο αν δε κάνω λάθος μόνο τα second δεν έχουν θέμα αν είναι εννοείται σωστοί οι χρήστες-πωλητές.

Δημοσ.

παρακαλω φίλε gherudos να μη τσουβαλιάζεις κάθε πωλητη, σίγουρα υπάρχουν και απατεώνες απλά δεν σημαίνει αυτο ότι ολοι οσοι πουλάνει account ειναι, με εκπλήσσει η επιθετικότητά σου

Δημοσ.

Gherrudos χωρίς να εμπορεύομαι primary accounts αλλά ως κάτοχος primary 2 Χρόνια και με αγορασμένα 3 expansions πάνω του, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΝ ΤΑ 4!!!! Καλύτερα να μάσας φιλε μου... :)

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα εμπιστευομουν τέτοιους λογαριασμούς. Ουσιαστικά κάνουν account sharing. Ποιος σου εγγυάται ότι δεν θα αλλάξει ο πωλητής κάποια στιγμή τον κωδικό του λογαριασμού.

Στη θέση σου θα έβρισκα έναν έμπιστο  φίλο και θα έκανα  account sharing, αυτό άλλωστε κάνω και στο xbox one και μας βγαίνουν τα παιχνίδια στη μισή τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...