george2468 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Γειά σας παιδιά!!! Επειδή εδώ και λίγες ημέρες όταν σερφάρω στο internet από τον browser που έχει από την μάνα του το smartphone μου, μου πετάγονται στην οθόνη pop-up παράθυρα και διάφορες διαφημίσεις, μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που διαγράφει αυτές τις διαφημίσεις ή απεγκαθιστά κρυφές εφαρμογές που ίσως έχουν μπεί από άλλες εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει; Το λέω αυτό επειδή στο κινητό μου για παράδειγμα υπάρχει κάποια εφαρμογή με το όνομα SystemAd, αλλά όταν δοκιμάζω να την απεγκαταστήσω μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει ότι δεν ήταν δυνατό να απεγκατασταθεί.... Δοκίμασα το MalwareBytes και βρήκε μια απειλή που προέρχεται από την εφαρμογή DC Share, αλλά και πάλι δεν μπορώ να την απεγκαταστήσω... Επίσης δοκίμασα το Clean Master και το CM security που ήταν ήδη εγκατέστημενα όταν αγόρασα το κινητό, αλλά τίποτα.... Υπάρχει κάποια λύση πέρα του να το ροοτάρω γιατί θα χάσω την εγγύηση;
ziaba Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 εδώ ξεκλειδώνουν bootloader και περνάνε ανεπίσημες roms και δεν χάνουν εγγύησή τα υπέρκινητά xiaomi και συ φοβάσαι να κάνεις root 1
george2468 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 εδώ ξεκλειδώνουν bootloader και περνάνε ανεπίσημες roms και δεν χάνουν εγγύησή τα υπέρκινητά xiaomi και συ φοβάσαι να κάνεις root Δηλαδή αν κάνω root δεν θα χάσω την εγγύηση; Κάποιος ρε παιδιά να μου πει γιατί δεν ξέρω αν χάνεις την εγγύηση ή όχι και δεν θέλω να το ρισκάρω.....;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα