Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτήσω κατι παιδιά ,

το G.992.5 ειναι το πρότυπο adsl+ με ταχύτητα εως 24 και το G.992.3 το πρότυπο adsl εως 12 ,

γιατί στα modem ( πιστέυω των περισσοτέρων ) γράφει οτι ο πάροχος χρησιμοποιεί G.992.3 G.992.3_Annex_K_ATM ???

Δημοσ.

να ρωτήσω κατι παιδιά ,

το G.992.5 ειναι το πρότυπο adsl+ με ταχύτητα εως 24 και το G.992.3 το πρότυπο adsl εως 12 ,

γιατί στα modem ( πιστέυω των περισσοτέρων ) γράφει οτι ο πάροχος χρησιμοποιεί G.992.3 G.992.3_Annex_K_ATM ???

το εχω δει αυτο σε διαφορους παροχους.νομιζω Hol.ο  οτε τους κλειδωνει σε annex m και ετσι καποιοι χανουν σε upload οπως το εχουν ρυθμισει ασχετα που το annex m δινει μεχρι 3mbit upload θεωρητικα.

το 992.5 ειναι adsl2+

το 992.3 ειναι adsl2 και υπαρχει και το g.dmt που ειναι μεχρι 8mbit. g.992.1

• Like 1
Δημοσ.

άρα για να καταλάβω να θεωρήσω ψέμα το adsl+ εως 24 ,μας ταιζουν απλή adsl εως 12 ,καλά κατάλαβα ??

οχι για ολους φυσικά ,μιλάω πιο πολύ για μένα που το modem γράφει Link Encapsulation Used G.992.3_Annex_K_ATM,

τους πέρνω τηλ. και τους λέω να με γυρίσουν σε G.992.5 η ειναι θέμα καφάο ??

Δημοσ.

άρα για να καταλάβω να θεωρήσω ψέμα το adsl+ εως 24 ,μας ταιζουν απλή adsl εως 12 ,καλά κατάλαβα ??

οχι για ολους φυσικά ,μιλάω πιο πολύ για μένα που το modem γράφει Link Encapsulation Used G.992.3_Annex_K_ATM,

τους πέρνω τηλ. και τους λέω να με γυρίσουν σε G.992.5 η ειναι θέμα καφάο ??

για καποιο λογο οπως εχω καταλαβει μεχρι 24 εισαι παλι δεν ξερω γιατι το αναγνωριζει σαν annex k.νομιζω οτι εχω δει και ατομα πανω απο τα 12 να συγχρονιζουν ετσι.δεν βρισκω καν Info για annex k.επισης τιποτα δεν ειναι θεμα καφαο αλλα θεμα dslam.αλλοτο dslam αλλο το καφαο.

• Like 1
Δημοσ.

Το link encapsulation είναι άλλο από το line modulation. Το line modulation είναι αυτό που πρέπει να κοιτατε.Αν το line modulation είναι G.992.5 ή ADSL2_plus ή ADSL2+ είστε εντάξει.

• Like 1
Δημοσ.

Standard Used G.992.5_Annex_M

Standards Supported G.992.5_Annex_A,G.992.5_Annex_M

Link Encapsulation Used G.992.3_Annex_K_ATM,

αρα ειμαι εντάξει γιατι ειμαι σε annexm . :-)

Δημοσ.

Standard Used G.992.5_Annex_M

Standards Supported G.992.5_Annex_A,G.992.5_Annex_M

Link Encapsulation Used G.992.3_Annex_K_ATM,

αρα ειμαι εντάξει γιατι ειμαι σε annexm . :-)

γυρισε το σε annex a.καπου μεσα στο μενου του ρουτερ θα πρεπει να σου εχει επιλογη για να ξετσεκαρεις το annex m και να παιξει annex a.εκτος αν εχεις ζητησει annex m.αλλιως χανεις λιγο στο download οποτε αν το κανεις annex a θα κερδισεις σε ταχυτητα.

• Like 1
Δημοσ.

οχι κομπλέ εγώ το εχω ζητήσει για να έχω λιγο περισσότερο up,

ε.... ναι μου εριξε λιγο το down αλλα ,μπρος τα καλλη τι ειναι ο πονος που λένε .....

με βολευει το παραπάνω up :-D

Δημοσ.

στην hol-vodafone που ειμαι δεν σε αναγκάζουν να εχεις static ip ( ειναι δωρεαν και γινεται τηλεφωνικος σε 30 δεύτερα )  ,στην ουσία στους αλλους παρόχους πληρώνεις την static,

και έχω 0,4 Mbps επιπλέον δηλαδή γύρω στα 40-50 kbps επιλέον ( 150 kbps στο σύνολο ).

και ειμαι γυρω στο 1,3 Mbps σε test.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...