@topos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Να πω ότι δεν τα σκαλίζω τα κινητά πάντως, δεν πρόκειται να αλλάζω ρομ κλπ δηλαδή. Πραγματικα κανενα απο τα 2. Παρε κανενα flex2/nexus 5x κοκ απο εδω. Στα κινεζικα ολο κ κατι θα χρειαστεις, οποτε η κοιτα αλλου η παρτο αποφαση να παιδευτεις λιγακι. 1
tkin73 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 δεν ξερω γιατι σε αποτρεπουν απο το νοτε 3 προ. Ακομα και αν δεν σκαλισεις καθολου το κινητο, οπως εγω ως τωρα , παροτι εχω κωδικο για να το ξεκλειδωσω και να περασω την ελληνικη ρομ, αν το παραγγειλεις με την official rom την αγγλικη που δουλευει νερακι δεν βλεπω το λογω γιατι να το πειραξεις! εκτος αν δεν το εχεις καθολου με τα αγγλικα και δυσκολευεσαι και στις απλες εντολες. Το κινητο το παιρνεις με την αγγλικη ρομ της μαμας παιρνεις ολα τα update και δεν ξανασχολεισαι!!! για πιο σκαλισμα λενε τα παιδια πιο πανω δεν καταλαβαινω . Αν θες να το σκαλισεις και ξερεις το σκαλιζεις! αν δεν θες δεν το χεις το κρατας ως εχει και δουλευει ρολοι!!! αρκει να μην το παραγγείλεις με την multi rom εκει θα εχεις θεματα και το σκαλισμα ειναι υποχρεωτικο.... 1
vchristod84 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Πάντως μιας και το έχω και ένα παιδί αναφέρθηκε για την ποιότητα της μουσικής, εγώ μετά από htc m8 και Samsung s7, δεν μπορώ να το αποχωριστω, 1ον λόγω μπαταρίας και 2ον,λόγω απόλαυσης της μουσικής. Έχω ευχαριστηθει απίστευτα τη μουσική ακόμα κι απ'τα "απαιτητικά" ακουστικά μου, τα Sony mdr-xb950
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Πραγματικα κανενα απο τα 2. Παρε κανενα flex2/nexus 5x κοκ απο εδω. Στα κινεζικα ολο κ κατι θα χρειαστεις, οποτε η κοιτα αλλου η παρτο αποφαση να παιδευτεις λιγακι. Thanks φίλε μου, όπως έγραψα και πιο πριν είχα πάλι κινέζικο και δεν είχα θέμα. Κι αν χρειαστεί να το σκαλίσω οκ θα βγάλω άκρη, απλά αν δεν χρειάζεται δεν το πειράζω. δεν ξερω γιατι σε αποτρεπουν απο το νοτε 3 προ. Ακομα και αν δεν σκαλισεις καθολου το κινητο, οπως εγω ως τωρα , παροτι εχω κωδικο για να το ξεκλειδωσω και να περασω την ελληνικη ρομ, αν το παραγγειλεις με την official rom την αγγλικη που δουλευει νερακι δεν βλεπω το λογω γιατι να το πειραξεις! εκτος αν δεν το εχεις καθολου με τα αγγλικα και δυσκολευεσαι και στις απλες εντολες. Το κινητο το παιρνεις με την αγγλικη ρομ της μαμας παιρνεις ολα τα update και δεν ξανασχολεισαι!!! για πιο σκαλισμα λενε τα παιδια πιο πανω δεν καταλαβαινω . Αν θες να το σκαλισεις και ξερεις το σκαλιζεις! αν δεν θες δεν το χεις το κρατας ως εχει και δουλευει ρολοι!!! αρκει να μην το παραγγείλεις με την multi rom εκει θα εχεις θεματα και το σκαλισμα ειναι υποχρεωτικο.... Αν το πάρω με την αγγλική ρομ θα το αφήσω. Πάντως μιας και το έχω και ένα παιδί αναφέρθηκε για την ποιότητα της μουσικής, εγώ μετά από htc m8 και Samsung s7, δεν μπορώ να το αποχωριστω, 1ον λόγω μπαταρίας και 2ον,λόγω απόλαυσης της μουσικής. Έχω ευχαριστηθει απίστευτα τη μουσική ακόμα κι απ'τα "απαιτητικά" ακουστικά μου, τα Sony mdr-xb950 Για ποιο λες; Για την ποιότητα μουσικής έγραψε για το vernee που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.
vchristod84 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Thanks φίλε μου, όπως έγραψα και πιο πριν είχα πάλι κινέζικο και δεν είχα θέμα. Κι αν χρειαστεί να το σκαλίσω οκ θα βγάλω άκρη, απλά αν δεν χρειάζεται δεν το πειράζω. Αν το πάρω με την αγγλική ρομ θα το αφήσω. Για ποιο λες; Για την ποιότητα μουσικής έγραψε για το vernee που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Το apollo δεν έχει κυκλοφορήσει, το rn3pro έχω 1
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το apollo δεν έχει κυκλοφορήσει, το rn3pro έχω Υποτίθεται ότι το apollo θα είναι ακόμα καλύτερο σε αυτόν τον τομέα!
zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Χαζεύοντας έπεσα πάνω στο letv le2 620 (πιο απλά ονόματα δεν μπορούν να βάλουν αυτοί; ) και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, έχει κανείς άποψη; http://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-2-X620-5-5inch-Helio-X20-MTK6797-Android-6-0-Smartphone-368458.html
vchristod84 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Χαζεύοντας έπεσα πάνω στο letv le2 620 (πιο απλά ονόματα δεν μπορούν να βάλουν αυτοί; ) και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, έχει κανείς άποψη; http://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-2-X620-5-5inch-Helio-X20-MTK6797-Android-6-0-Smartphone-368458.html Πολυ τίμιο φαίνεται, αν σκεφτείς ότι έρχεται και με προεγκατεστημένο marshmallow... 1
newsformobiles Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλημέρα! Σκέφτομαι να πάρω ένα κινητό αυτό τον καιρό και είχα σχηματίσει καλή γνώμη για το redmi note 3 pro. Έπεσε το μάτι μου στο άλλο κινητό του τίτλου όμως και μου έκαναν εντύπωση τα χαρακτηριστικά του! Οι τιμές είναι παρόμοιες, γύρω στα 200€, αλλά δεν έχω άποψη για την εταιρεία. Αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας βοηθήσει! Βλέπω αυτή την περίοδο πολλά μαγαζιά να το δίνουν επι το πλείστον, μετά από κάποια αγορά, δωρεάν. Το Coolicοοl είχα δει στην ελληνική του σελίδα στο FB, ότι το δίνει τελείως δωρεάν, εάν θέλεις να δοκιμάσεις, μήπως και το κερδίσεις. 1
zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Πολυ τίμιο φαίνεται, αν σκεφτείς ότι έρχεται και με προεγκατεστημένο marshmallow... Πολύ καλό μου φαίνεται κι εμένα...μπέρδεμα! To θέμα είναι να δουλεύει καλά έτσι όπως είναι, έστω και στα αγγλικά. Βλέπω αυτή την περίοδο πολλά μαγαζιά να το δίνουν επι το πλείστον, μετά από κάποια αγορά, δωρεάν. Το Coolicοοl είχα δει στην ελληνική του σελίδα στο FB, ότι το δίνει τελείως δωρεάν, εάν θέλεις να δοκιμάσεις, μήπως και το κερδίσεις. Thanks, αν είναι θα το αγοράσω πάντως γιατί αν περιμένω να το κερδίσω....
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Χαζεύοντας έπεσα πάνω στο letv le2 620 (πιο απλά ονόματα δεν μπορούν να βάλουν αυτοί; ) και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, έχει κανείς άποψη; http://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-2-X620-5-5inch-Helio-X20-MTK6797-Android-6-0-Smartphone-368458.html Παρά το γεγονός ότι η LeEco (Le TV) βγάζει εξαιρετικές συσκευές δεν θα αγόραζα με την καμία οποιαδήποτε συσκευή δεν έχει 3.5΄ jack. Εχω την εντύπωση ότι δεν δέχεται ούτε micro-SD αυτό που σημαίνει ότι μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις το 32GB μοντέλο. 1
zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Παρά το γεγονός ότι η LeEco (Le TV) βγάζει εξαιρετικές συσκευές δεν θα αγόραζα με την καμία οποιαδήποτε συσκευή δεν έχει 3.5΄ jack. Εχω την εντύπωση ότι δεν δέχεται ούτε micro-SD αυτό που σημαίνει ότι μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις το 32GB μοντέλο. Το ότι δεν παίρνει sd με προβληματίζει περισσότερο...μου φτάνουν και τα 16gb αλλά η micro sd είναι πιο βολική για μένα, παρά να τα έχω όλα στη μνήμη του κινητού. Για το jack δεν με απασχολεί και τόσο, αν και καλό θα ήταν να το είχε...μάλλον πάμε σε όλο και περισσότερα μοντέλα χωρίς 3.5 jack όμως! Καλό θα ήταν να έχει και fm radio που νομίζω δεν έχει...γενικά επειδή με τη χρήση που κάνω στο κινητό νομίζω ότι αυτό που θα πάρω τώρα θα το κρατήσω αρκετό καιρό θέλω να κάνω μια καλή επιλογή!
zio10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Και το doogee f7 pro υποψήφιο, αν και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα νομίζω. Πολύ καλά χαρακτηριστικά και ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη (5.7"). http://www.doogeemobile.com/doogee-f7-pro.html
zio10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Λοιπόν, όσο κοιτάω το doogee f7 pro τόσο μου αρέσει...η εταιρεία τι λέει; Τα καινούργια της μοντέλα είναι απροβλημάτιστα συνήθως ή στρώνουν μετά από λίγο καιρό;
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Doogee είναι τριτοτέταρτη εταιρία. Εχει αντιπροσώπευση και στην Ελλάδα αλλά με πολύ φτηνότερες συσκευές. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο στο f7 και με την φήμη της εταιρίας να είναι αυτή που είναι εγώ δεν θα το κοιτούσα. Προτιμώ πιο σίγουρες και οικονομικές λύσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα