zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Καλημέρα! Σκέφτομαι να πάρω ένα κινητό αυτό τον καιρό και είχα σχηματίσει καλή γνώμη για το redmi note 3 pro. Έπεσε το μάτι μου στο άλλο κινητό του τίτλου όμως και μου έκαναν εντύπωση τα χαρακτηριστικά του! Οι τιμές είναι παρόμοιες, γύρω στα 200€, αλλά δεν έχω άποψη για την εταιρεία. Αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας βοηθήσει!
johnyboy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 το rn3 pro λόγο snapdragon, μπαταρία και ελληνικής miui. 1
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 το rn3 pro λόγο snapdragon, μπαταρία και ελληνικής miui. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Να πω ότι δεν τα σκαλίζω τα κινητά πάντως, δεν πρόκειται να αλλάζω ρομ κλπ δηλαδή.
johnyboy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 δεν έχω δουλέψει το vernee αλλά τα xiaomi έρχονται με αγγλοκινέζικη ρομ.αν δεν σε ενοχλεί αυτό οκ.
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 δεν έχω δουλέψει το vernee αλλά τα xiaomi έρχονται με αγγλοκινέζικη ρομ.αν δεν σε ενοχλεί αυτό οκ. Όχι δε με ενοχλεί, αν το πάρω με αγγλικά θα το αφήσω.
papaniki Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Απλά να ξέρεις, πως όταν κάνεις αγορά κινέζικου, κατα 99% θα χρειαστεί κάποια στιγμή να ασχοληθείς με φλασάρισμα. Και εγώ μάλλον θα πήγαινα για Redmi Note 3 Pro 32gb και τσέκαρε το γιατί στο gearbest παίζει στα 170 ευρώ. Επίσης είδα απο κοντά ένα Redmi 3 Pro σε χρυσό και είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το χρώμα (και είμαι φανατικός του μαύρου στις συσκευές μου). Δεν είναι καθόλου χτυπητό το χρώμα και μου άρεσε παρα πολύ. edit: Οι αγγλοκινέζικες roms των Xiaomi δεν έχουν play store(γενικά google apps δεν έχει). Στο Redmi Note 3 Pro υπάρχει Official Global Rom που δεν έχει κινέζικες εφαρμογές μέσα, έχει εγκατεστημένα google services και έχει αρκετές γλώσσες πλην των ελληνικών. Εαν δε σε ενοχλεί αυτό, είναι η καλύτερη rom. 1
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Απλά να ξέρεις, πως όταν κάνεις αγορά κινέζικου, κατα 99% θα χρειαστεί κάποια στιγμή να ασχοληθείς με φλασάρισμα. Και εγώ μάλλον θα πήγαινα για Redmi Note 3 Pro 32gb και τσέκαρε το γιατί στο gearbest παίζει στα 170 ευρώ. Επίσης είδα απο κοντά ένα Redmi 3 Pro σε χρυσό και είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το χρώμα (και είμαι φανατικός του μαύρου στις συσκευές μου). Δεν είναι καθόλου χτυπητό το χρώμα και μου άρεσε παρα πολύ. edit: Οι αγγλοκινέζικες roms των Xiaomi δεν έχουν play store(γενικά google apps δεν έχει). Στο Redmi Note 3 Pro υπάρχει Official Global Rom που δεν έχει κινέζικες εφαρμογές μέσα, έχει εγκατεστημένα google services και έχει αρκετές γλώσσες πλην των ελληνικών. Εαν δε σε ενοχλεί αυτό, είναι η καλύτερη rom. Thanks! Είχα πάλι κινέζικο (ΤΗL) και δεν πείραξα ρομ κλπ, μια χαρά ήταν και το κράτησα και αρκετά (κάπου 2 χρόνια!).
so93 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Καλή είναι η vernee. Είχα το thor και μ άρεσε πολύ. Στοκ αντρόιντ χωρίς πολλά πολλά δηλαδή δεν έχει κινεζιές. Αντίθετα αν πάρεις xiaomi θα πρέπει αναγκαστικά να το φλασάρεις γιατί η ρομ που περνάνε τα κινεζομάγαζζα προκειμένου να το πουλάνε σαν κινητό που έχει ελληνικά είναι πραγματικά για τα σκουπίδια. Ούτε αναβαθμίσεις ΟΤΑ παίρνει, αν βάλεις ελληνικά τα μισά τα δείχνει ελληνικά τα άλλα μισά αγγλικά!! Έχω xiaomi redmi note 3 pro 3GB/32GB. Να το φλασάρεις δεν είναι τρελή διαδικασία, πρέπει όμως να καείς στο διάβασμα πρωτού το επιχειρίσεις. Άποψή μου είναι να πάρεις το RN3 PRO και να πεις το μαγαζί απ'όπου θα το αγοράσεις να σου βάλουν την Global Stable ROM, η οποία είναι αγγλικά και παίρνει ΟΤΑ αναβαθμίσεις. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείς καθόλου με το κινητό Όχι στο apollo γιατί όπως και να το κάνουμε άλλη αξιοπιστία εμπνέει η Xiaomi άλλη η Vernee η οποία είναι μια εταίρια 3 μηνών. Δεν θα εμπιστευόμουν έτσι εύκολα στην Vernee τα 200€ μου αν ήμουν στη θέση σου. Και κάτι τελευταίο για την vernee και την αξιοπιστία. Η εταιρία έκανε ένα σοβαρό λάθος διαφήμιζε το Thor ότι έχει quick charge και στην ουσία δεν είχε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαπιστώσει μετέπειτα το λάθος και για να μην χαλάσει το μικρό όνομα που έχει στην Άπω ανατολή έστειλε σε όλους τους κατόχους vernee μια θήκη. Αυτά γενικά 1
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 το xiaomi θα παρεις Αποφασισμένο σε βλέπω! Thanks για τις πληροφορίες so93! 1
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντως ως μουσικόφιλος θα διάλεγα το Apollo lite. Επίσης κατά πάσα πιθανότητα η οθόνη του Apollo θα είναι καλύτερη και φωτεινότερη του Xiaomi λόγο IGZO ενώ θεωρητικά και αναλογικά θα προσφέρει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας (αν και πρακτικά η μπαταρία μαμούθ του Xiaomi δεν μπορεί να ξεπεραστεί). Εκεί που θα υστερεί το apollo σε σχέση με το xiaomi είναι μάλλον στα γραφικά αν και δεν μπορώ να ξέρω. 1
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντως ως μουσικόφιλος θα διάλεγα το Apollo lite. Επίσης κατά πάσα πιθανότητα η οθόνη του Apollo θα είναι καλύτερη και φωτεινότερη του Xiaomi λόγο IGZO ενώ θεωρητικά και αναλογικά θα προσφέρει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας (αν και πρακτικά η μπαταρία μαμούθ του Xiaomi δεν μπορεί να ξεπεραστεί). Εκεί που θα υστερεί το apollo σε σχέση με το xiaomi είναι μάλλον στα γραφικά αν και δεν μπορώ να ξέρω. Πρώτη ψήφος υπέρ του apollo! Γραφικά για 3d παιχνίδια κλπ; Δεν με πολυενδιαφέρει...Για τη μουσική που είπες, έχει καλύτερα ηχεία ή κάποιο ειδικό λογισμικό για τον ήχο;
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Η συσκευή πλασάρετε ως music friendly http://www.gizchina.com/2016/06/14/vernee-apollo-lite-lossless-audio-output-usb-c-also-normal-jack/ Δεν γνωρίζω ακόμα όμως τι θα διαθέτει στα του ήχου καθώς ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλά καλά για να δούμε λεπτομέρειες. Το γεγονός όμως ότι θα διαθέτει lossless audio τόσο από USB-C όσο και από απλό 3.5" jack με κάνει να πιστεύω ότι σίγουρα θα διαθέτει και hardware και software αξιοποίησης. Υπόψη ότι τα γραφικά με την mali T880 (δεν ξέρουμε ποια όμως, μάλλον την MP2 ή την MP4) δεν θα είναι καθόλου άσχημα, απλά μάλλον χειρότερα από την adrenno του xiaomi. Εγώ πάντως θα περίμενα λίγο ακόμα να δω τι ρόλο βαράει και αυτό (το Apollo) και θα επέλεγα τότε. 1
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Η συσκευή πλασάρετε ως music friendly http://www.gizchina.com/2016/06/14/vernee-apollo-lite-lossless-audio-output-usb-c-also-normal-jack/ Δεν γνωρίζω ακόμα όμως τι θα διαθέτει στα του ήχου καθώς ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλά καλά για να δούμε λεπτομέρειες. Το γεγονός όμως ότι θα διαθέτει lossless audio τόσο από USB-C όσο και από απλό 3.5" jack με κάνει να πιστεύω ότι σίγουρα θα διαθέτει και hardware και software αξιοποίησης. Υπόψη ότι τα γραφικά με την mali T880 (δεν ξέρουμε ποια όμως, μάλλον την MP2 ή την MP4) δεν θα είναι καθόλου άσχημα, απλά μάλλον χειρότερα από την adrenno του xiaomi. Εγώ πάντως θα περίμενα λίγο ακόμα να δω τι ρόλο βαράει και αυτό (το Apollo) και θα επέλεγα τότε. Αυτό σκέφτομαι να κάνω μιας και δεν βιάζομαι ιδιαίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα