Fulgore Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μια και δεν ειδα καποιο θεμα ας ανοιξω το υπαρχον για τους λιγους οπαδους των παλιων καλων turn based JRPG(με βαση οτι εχουμε δει παντα). Αποκλειστικο παιχνιδι για ps4 και Vita(αν βγει σε pc πιο μετα οπως στο Final Fantasy X δεν ξερω) Σε Αμερικη και Αγγλια εχει ημερομηνια κυκλοφοριας τις 25 Οκτωβριου Και ενα gameplay video 1
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Κυκλοφορησε τελικα το παιχνιδι στα 40ευρω(αρκετα αξιολογη τιμη δεδομενου οτι μιλαμε για day one παιχνιδι και με μπολικες ωρες) https://www.skroutz.gr/s/8091574/World-of-Final-Fantasy-PS4.html και 58ευρω η limited εκδοση του που το κουτι του παιχνιδιου ειναι στην ουσια ενα Artbook https://www.skroutz.gr/s/10183217/World-of-Final-Fantasy-Limited-Edition-PS4.html Οι κριτικες ειναι σχετικα καλες δεδομενου οτι μιλαμε για spinoff/tribute στην σειρα http://www.metacritic.com/game/playstation-4/world-of-final-fantasy Αν ειναι καποια πραγματα που δεν μου αρεσουν προσωπικα ειναι οτι δεν εχει explore(το ιδιο λαθος που ειχε και το I am Setsuna),και οι μαχες και το story/διαλογοι ισως κουραζουν αργοτερα. Αρα προς τους οπαδους και φιλους το προτεινω το παιχνιδι αλλα σε καποια χαμηλοτερη τιμη,οχι στα 50-60ευρω που το πουλανε τα περισσοτερα μαγαζια. 1
spinemm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Το πηρα day1 στο psvita και όχι στο ps4 αφου από αυτά που διαβαζα το μονο +στην εκδοση για το 4 είναι η αναλυση + γιατι ηθελα να "χαρω" ένα FF εκτος του Χ στο βιτακι μου που το εχω παρατημενο μεσα στη θηκη του, θεωρω τον εαυτο μου λατρη της σειρας FF ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ το συγκεκριμενο παιχνιδι μπορω να πω ότι με εχει "κρατησει", θες κατι τα "αγαπησιάρικα" chibi γραφικα των ηρωων? θες ότι το γεγονος πως θα μπορω να κανω summon αγαπημενους ηρωες από τα προηγουμενα FF με αυτή την "αγαπησιαρικη" μορφη με εξιταρει....θες κατι ότι ειναι σαν ένα παραμυθι επι της οθονης που "ξετυλίγεται".... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!! επισης η μουσικη είναι πολύ καλη, ΟΜΩΣ......εκτος από την αναλυση ένα πολυ ΜΕΓΑΛΟ - του παιχνιδιού είναι ότι δεν εχει voice over στα cutscenes παροτι στα options εχει την επιλογή να επιλεξεις on off είναι μονιμα επιλεγμενο το off χωρις να μπορεις να το αλλαξεις (κατι που δεν ξερω εάν ισχυει και στην εκδοση του 4). Εν κατακλείδι, εάν ειστε τρελλαμενοι FINAL FANTASαδες παρτε το ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τη συλλογη, εάν όχι ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ!!!! Eγω εκανα την επανασταση μου και προτιμησα την εκδοση για το βιτακι (όχι για το δεκαρικο της διαφορας αλλα γιατι θεωρω ότι το "μικρο" "αξιζει" τετοια παιχνίδια και ΔΥΣΤΥΧΩΣ η SONY δεν λεει να το καταλαβει...... Τελος αντι της limited edition η οποια το μονο που περιλαμβανει είναι ένα artbook θα σας προτεινα να αγορασετε την collectors η οποια είναι πολύ "τιμια" σε αυτά που προσφερει και στην τιμη που τα προσφερει!!!
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπαρχει η Collectors edition απο Ελλαδα ουτως ή αλλως και μιλαμε για πανω απο 110ευρω εκδοση ουτως ή αλλως. Εγω προσωπικα κανω υπομονη για καποιο price drop ή μηπως το πετυχω φθηνοτερα σε αγγελιες λογω και του 15.Κοινως οτι χρηματα μπορω να γλυτωσω ακομα καλυτερα.Ασε που δεν θα μου εκανε εντυπωση αν αργοτερα εβγαινε στο pc.
spinemm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Και όμως καπου την πηρε το ματι μου...θα ψαξω και θα σου πω, από ότι εχω διαβασει στο forum της square enix δεν θα το βγαλουν στα PC, από την άλλη βεβαια, στο βωμο του χρηματος όλα γινονται . Kοιτα, πιστευω ότι εάν δεν το παρεις τωρα δεν θα το παρεις ποτε.....γιατι το λεω αυτό....πιστευεις οτι με την ελευση του 15 θα κατσεις να ασχοληθείς μαζι του? εκτος βεβαια και εάν προτίθεσαι να το παρεις στο βιτα, (οποτε σιγουρα σε ένα Price drop το αγοράζεις.)
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Και όμως καπου την πηρε το ματι μου...θα ψαξω και θα σου πω, από ότι εχω διαβασει στο forum της square enix δεν θα το βγαλουν στα PC, από την άλλη βεβαια, στο βωμο του χρηματος όλα γινονται . Kοιτα, πιστευω ότι εάν δεν το παρεις τωρα δεν θα το παρεις ποτε.....γιατι το λεω αυτό....πιστευεις οτι με την ελευση του 15 θα κατσεις να ασχοληθείς μαζι του? εκτος βεβαια και εάν προτίθεσαι να το παρεις στο βιτα, (οποτε σιγουρα σε ένα Price drop το αγοράζεις.) Το ειδαμε αυτο και με το type zero και με το X remastered αν βγηκε ή οχι Και το I am Setsuna μια χαρα βγηκε στο PC και ηδη αρκετοι βλεπουν και το 15 να ερχεται στο μελλον. Οσο για το αλλο που γραφεις διαφωνω τελειως.Αλλη φιλοσοφια τα turn based jrpg και αλλη του 15 και γενικα των πιο action rpg. Το μονο καλο στο 15 ειναι οτι γενικα στον τομεα της παρουσιασης εχουν επενδυσει πολλα παραπανω οπως ειναι αναμενομενο. Κριμα παντως που αλλο ενα αξιολογο playstation exclusive δεν εχει ενδιαφερον στο forum....
spinemm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Συμφωνω σε όλα!!!! και χαιρομαι που ακομα υπαρχουν gamers που ξεχωριζουν τα "ειδη" των παιχνιδιων......ποσο μαλλον όταν προκειται για παιχνίδια της σειρας FF!!!!
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ο λογος που προτιμαω το παιχνιδι να βγει σε Pc ειναι γιατι το pc δεν εχει τα καραγκιοζιλικια των κονσολων απο πλευρας backwards compatible. Αγορασα στο ps3 το Final Fantasy 7 και 8 απο το store.Στο account μου μεσα ειναι αλλα το παιχνιδι δεν μπορω να το παιξω γιατι.....sony.
spinemm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Την εχω πατησει και εγω με τη SONY, σκεψου τα 7, 8 και Χ αγορασμένα KAI σε PS3 KAI ΣΕ VITA και ΣΕ PS4 (το 7 βγηκε με τα "και καλα" αναβαθμισμένα γραφικα (ποια?) και την υποστηριξη trophies ΚΑΙ την remastered του Χ) Καλα το θυμομουν.....για την συλλεκτικη του WFF η οποια ΔΥΣΤΥΧΩΣ εξαντληθηκε......μου αρεσει που το ειχα "σημειωσει" στο ημερολογιο να πηγαινα στο ΜΜ της Αργυρουπολης το Σαββατο για να την παρω.... (ποσα φερανε ρε γμτ...1?) http://www.mediamarkt.gr/el/product/_world-of-final-fantasy-collectors-s-edition-ps4-1188615.html?_%24ja=tsid%3A48889&rbtc=lws%7Ccon%7CCD16947%7C%7Cp%7C%7C&lkws_10719=580b2ad8-1667-32e4-98a7-da0f2e15ded8
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερω σε τι τιμη την φερνανε αλλα το εχουμε πετυχει αυτο και σε αλλες περιπτωσεις και ναι δεν φερνουν πολλες γιαυτο και εξαντλουνται.
spinemm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Αν θυμαμαι καλα ηταν μεταξυ 90κατι και 120.....και ειπα (γιατι το ειδα την Τριτη) δεν παω από εκει μια βολτα.....αλλα μου ηρθε η προπαραγγελια από τα Public την Τριτη και μετα επειδή βαριομουν αλλα και ανυπομονουσα να παω σπιτι να το δω, το "αφησα" για Σαββατο τα ΜΜ, κριμα......
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Πολλα τα φραγκα δυστηχως για το εν λογω παιχνιδι.Αν το βασικο παιχνιδι κοστιζε 60-70ευρω ναι το καταλαβαινω να κοιταξει καποιος σε Collector ειδικα αν ειναι οπαδος. Αλλα οταν το παιχνιδι εχει 40ευρω,ναι τα 110ευρω ας πουμε μεσο ορο ειναι πολλα .
spinemm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Κοιτα επειδή σε όλα τα "μεγαλα" μαγαζια από τα οποια ψωνιζω είναι στην ιδια τιμη (ps vita 50, ps4 60), για αυτά που "δινει" η συλλεκτικη εμενα μου φανηκαν αρκετα "τιμια" τα 100κατι που το χρεωνουν (αλλωστε εχουμε, ή τουλάχιστον εχω, δωσει για συλλεκτικες που δεν αξιζαν τα ιδια και πολλα παραπανω).
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Κοιτα επειδή σε όλα τα "μεγαλα" μαγαζια από τα οποια ψωνιζω είναι στην ιδια τιμη (ps vita 50, ps4 60), για αυτά που "δινει" η συλλεκτικη εμενα μου φανηκαν αρκετα "τιμια" τα 100κατι που το χρεωνουν (αλλωστε εχουμε, ή τουλάχιστον εχω, δωσει για συλλεκτικες που δεν αξιζαν τα ιδια και πολλα παραπανω). Ψησου http://www.mediamarkt.gr/el/product/_final-fantasy-xv-ultimate-collector-s-edition-ps4-1190016.html
alxlightning Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 τελικα δεν κρατηθηκα και το πηρα στα 40 απο μαγαζισυμπαθητικο μου εχει φανει, εχω παιξει ενα τετραωρο. εχει απειρα cutscenes και γραφικα χμμθυμιζει λιγο kingdom hearts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα