Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή το έχω το κινητό πίστεψε με είναι πύραυλος, και ή μνήμη υπέρ αρκετή. Σημασία μεγάλη έχει ή διαχείριση της μνήμης και όχι αποκλειστικά το μέγεθος. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν είχε παραπάνω θα μας χαλούσε, αλλά πιστεύω με βάση τη χρήση που του κανω είναι υπέρ αρκετά τα 3gb. Με το s7 της κοπέλας μου που το συγκρινω τις ίδιες εφαρμογές κρατάει στη μνήμη και ας εχει +1gb.

Δες εδω

Επεξ/σία από kraken92
Δημοσ.

Εντάξει σε αυτό έχεις δίκιο αλλά εγώ αν είχα τα λεφτά θα τσιμπουσα το Pro έτσι για το γαμωτο.

Επειδή με τις κουβέντες και το ψάξιμο αναθεωρησα πολλά πράγματα προς το παρόν θα μείνω με το mi3 μου που με καλύπτει. Όπως είπες με τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ μου περισσεύει 800-900 mb ram Kai πολλές φορές και 1gb από τα 2 που έχει. Και να σας πω την αλήθεια πολύ σημαντικό ρόλο επεξε και μια κουβέντα με έναν άνθρωπο που είχε iPhone και το πούλησε και πήρε xiaomi.

Και πλέον μου έμαθε την έκφραση που λέω και εγώ τώρα ότι δεν είναι μονό το hardware αλλά το μεγαλύτερο ρόλο παίζει το software.

Όπως ψάχνοντας για αδιάβροχα κινητά όπως πχ s7, θεωρητικά είναι αδιάβροχα αλλά πρακτικά από θερμοκρασία η από κάποιο χτύπημα η γρατζουνια μετά απλά καιρό είναι πολύ δυνατό να πάρει νερά και χαίρεται.... Το θέμα είναι να το προσέχουμε ούτως ή άλλως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...