Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντάξει πήρες κινητάρα έχει και γαμώ τις κάμερες και τσάμπα τόσα άτομα 1 μήνα λέμε το αντίθετο. τελειώνει η συζήτηση μαζί σου.

πάμε παρακάτω.

1) δεν έχει ευρωπαική αντιπροσοπεία για αυτό.στην ΕΕ απαγορεύεται η καταγραφή κλήσεων.

2) ναι λάθος μου, υπάρχει.

3) το oneplus έχει επίσημη κυκλοφορία στην ευρώπη με 2ετη εγγύηση.επίσης η 1+ μαζί με την νέξους είναι οι μόνες εταιρίες που έχεις το ελεύθερο να κάνεις ρουτ το κινητό χωρίς απώλεια εγγύησης.κανένα xiaomi δεν έχει εγγύηση στην ευρώπη.

4) το mi5 δεν έχει τον ίδιο αριθμό devs όσο το mi3 που έχεις γιατί οι developers δεν το προτίμησαν.αυτό για μένα λέει πολλά.ας πούμε ότι βάζεις μια ρομ τώρα στο mi3, πχ cm13 δεν έχει να λέει κάτι καθώς στο 1+3 θα είναι άλλος developer και μπορεί να είναι καλύτερη ή και χειρότερη.

την διαδικασία για το εκάστοτε κινητό θα την βρεις στο xda ή στο myphone.υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί για τα πάντα.

Δεν είμαι εγω αυτός που προτείνει το mi5 σε κάθε thread για κινέζικη συσκευή ούτε αυτός που το κράζει χωρίς να το έχει ακουμπήσει. Παρεμβαίνω όταν βλέπω μερικούς που δεν έχουν ιδέα να λένε φιλοσοφίες. Καλά έκανες και έβαλες τέλος, γιατί γελοιοποιούσουν με την "επιχειρηματολογία" σου. Καλή συνέχεια και σταμάτα να δίνεις συμβουλές. Το NFC ήταν ένα απο τα πιο σημαντικά πράγματα που έκανε come back στο mi5 αλλά απο κεκτημένη ταχύτητα να γράψεις ασάφειες το προσπέρασες. Καλή συνέχεια.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

one plus 3 και mi5 φοράνε ίδιο αισθητήρα, Sony IMX298, οπότε όποιες διαφορές υπάρχουν είναι θέμα software

κατά τα άλλα και εγώ one plus 3 θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη αν και θα προτιμούσα να έβγαινε και στις 5 ίντσες

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά έβγαλα αρκετά συμπεράσματα.

Μόνο μια τελευταία ερώτηση στον kraken 92 επειδή όπως λέει έχει το mi5.

1)εξηγησε μου φίλε μου είναι τόσο αργό σε σχέση με τον ανταγωνισμό όπως βλέπω σε διάφορα βίντεο στο YouTube?

2)σου άρεσε το κινητό; τι γνώμη σχηματισες για αυτό;

3)το oneplus 3 θα έχει τις δυνατότητες του mi5 όπως προανέφερα παραπάνω;

4)και σε τελική ανάλυση αν ήταν να διαλεξης εσύ ένα από τα 2 κινητά ποιο θα διαλεγες και γιατί;

Το oneplus 3 από θέμα hardware είναι σε όλα καλύτερο εκτός απόλυτη μνήμη ραμ θεωρητικά πάντα αλλά αυτό είναι και σχετικό γιατί το mi5 φοράει miui που είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και δεν μασάει μια. Και πρακτικά έχει ποιο πολλές λειτουργίες από την ρομ του oneplus η την cyanogenmod αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό γιατί μέχρι τώρα μόνο miui έχω δοκιμάσει. Και όπως είπες δεν ξέρω πολα για τις άλλες δύο ρομ.

Εγώ αυτά κατάλαβα

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά έβγαλα αρκετά συμπεράσματα.

Μόνο μια τελευταία ερώτηση στον kraken 92 επειδή όπως λέει έχει το mi5.

1)εξηγησε μου φίλε μου είναι τόσο αργό σε σχέση με τον ανταγωνισμό όπως βλέπω σε διάφορα βίντεο στο YouTube?

2)σου άρεσε το κινητό; τι γνώμη σχηματισες για αυτό;

3)το oneplus 3 θα έχει τις δυνατότητες του mi5 όπως προανέφερα παραπάνω;

4)και σε τελική ανάλυση αν ήταν να διαλεξης εσύ ένα από τα 2 κινητά ποιο θα διαλεγες και γιατί;

Το oneplus 3 από θέμα hardware είναι σε όλα καλύτερο εκτός απόλυτη μνήμη ραμ θεωρητικά πάντα αλλά αυτό είναι και σχετικό γιατί το mi5 φοράει miui που είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και δεν μασάει μια. Και πρακτικά έχει ποιο πολλές λειτουργίες από την ρομ του oneplus η την cyanogenmod αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό γιατί μέχρι τώρα μόνο miui έχω δοκιμάσει. Και όπως είπες δεν ξέρω πολα για τις άλλες δύο ρομ.

Εγώ αυτά κατάλαβα

Δεν ξέρω τι εννοείς με το αν είναι τόσο αργό όσο βλέπεις σε μερικά βίντεο. Το κινητό δεν είναι αργό και δεν μπορεί να είναι με το λογισμικό που φοράει και τα specs που έχει. Επίσης Παρασκευή βγαίνει το miui 8 το οποίο φαίνεται αρκετά υποσχόμενο, περαιτέρω θα ξέρουμε όταν δοκιμαστεί όμως. Το oneplus 3 φαίνεται πολυ δυνατή επιλογή με το μόνο "αρνητικό" που ανέφερα και πριν τα 1080p σε 5.5 ιντσες και η αντιστοιχία στα ppi. Από κει και πέρα αν δεν βιάζεσαι θα σου πρότεινα να το αφήσεις λίγο καιρό να δεις τι προβλήματα μπορεί να βγάλει και μετά να αποφασίσεις. Οι δυνατότητες ενός κινητού δεν είναι στα benchmarks αλλά στη πραγματική καθημερινή χρήση. Το γεγονός ότι το 1+ 3 έχει 6GB ram είναι αρκετά υποσχόμενο αλλά το πιο σημαντικό είναι να δούμε αν τα διαχειρίζεται σωστά. Εγώ προτίμησα το mi5 καθώς έχει τα χαρακτηριστικά ναυαρχίδων με τη διπλάσια τιμή (υπόψην έχω το 3gb/32), από εμφάνιση θεωρώ ότι είναι από τα πιο όμορφα κινητά το 2016, πολύ ωραίο UI, μεγάλη στήριξη από καταπληκτικό community (και άσε αυτούς που λένε το αντίθετο να χτυπιούνται). Τέλος γι αυτό που έμεινα άναυδος είναι η οθόνη. Ακουγα διάφορα στην αρχή αλλά δεν συμβάδιζαν με φωτογραφίες και βίντεο. Μόλις το επιασα στα χέρια μου κατάλαβα το μεγαλείο της. Στο θρεντ που έβαλα πριν μπορείς να το δεις δίπλα δίπλα με το s7.

Βαλτα κάτω, θεωρώ πως και οι δύο είναι πολύ καλές επιλογές και πιστεύω οποία και να διαλέξεις χαμένος δεν θα βγεις. Υπομονή και ψάξιμο από ΣΩΣΤΕΣ πηγές. Έχει σημασία αυτό γιατί θα ακούσεις διάφορα.

Δημοσ.

Έχω είδη miui 8 την δοκιμαστική ακόμα και την Παρασκευή θα βάλω την developer. Είναι τρομερή.

Ένα βίντεο που δείχνει ότι είναι ποιο αργό παράδειγμα είναι αυτο:

Και για αυτό με ανησυχεί αν πρέπει να ξαναπάρω xiaomi η όχι.

Εσύ ποιο θεωρείς καλύτερο; αντικειμενηκα όμως όχι επειδή έχεις mi5.

Δημοσ.

Έχω είδη miui 8 την δοκιμαστική ακόμα και την Παρασκευή θα βάλω την developer. Είναι τρομερή.

Ένα βίντεο που δείχνει ότι είναι ποιο αργό παράδειγμα είναι αυτο:

https://youtu.be/U01WTki3WuI

Και για αυτό με ανησυχεί αν πρέπει να ξαναπάρω xiaomi η όχι.

Εσύ ποιο θεωρείς καλύτερο; αντικειμενηκα όμως όχι επειδή έχεις mi5.

Εγώ δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα και γι αυτό δεν έχω άποψη. Σ'άλλα βιντεάκια φαίνεται να είναι πιο αργό και σε άλλα πιο γρήγορο. Δεν μπορείς να βγάλεις ακρη. Σε διαβεβαιώνω όμως ότι δεν είναι αργό. Δες αυτό https://youtu.be/i1odC1xwDaM

Δεν θεωρώ κάποιο καλύτερο ή χειρότερο. Σου δίνω τα σύν και τα κατά των 2 συσκευών και με βάση τα δικά σου θέλω αποφασίζεις. Για το 1+ 3 δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί δεν το έχω και κανείς δεν έχει καθώς τώρα βγηκε. Γι αυτό σου λέω να περιμένεις λίγο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Κατά τη γνώμη μου όποιο και να διαλέξεις θα είσαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Σε κατάλαβα φίλε μου θα περιμένω λίγο καιρό αλλά από που θα μάθω νέα για το αν έβγαλε η δεν έβγαλε πρόβλημα το oneplus 3? Και μιλάμε πάντα για έγκυρες πηγές.

Δημοσ.

Και μια ακόμα απορία παιδιά. Αν πάρω τελικά το oneplus 3 οι αναβάθμισης για το oxygen OS θα έρχονται αυτόματα και θα τις κάνω κατευθείαν στο κινητό ή θα πρέπει να περνάω εγώ χειροκίνητα την καινούργια έκδοση;

Ένα ολικής πως και από που γίνεται;

Δημοσ.

Μόλις διάβασα ότι έχει ένα θέμα με την ραμ το oneplus 3. Βρήκα μια λύση στο ίντερνετ και λέει ότι διορθώνεται αλλά πως είμαστε σίγουροι ότι όντως διορθώνεται και ποιος μας λέει ότι ακόμα και να διορθώνεται δεν θα ρουφάει περισσότερη μπαταρία;

Είναι σαν να περνεις ένα αυτοκίνητο το οποίο λέει ότι είναι 2000 και αυτό είναι 1600 κυβικά.

Μπορει το xiaomi mi5 pro να έχει λιγότερη ραμ αλλά είναι απροβληματιστο.

Καλά που δεν βιαστηκα. Δεν πήρα τίποτα ακόμα και από όσο φαίνεται θα περιμένω αρκετά να δω τι γίνεται με τις καινούργιες συσκευές από την στιγμή που το mi3 μου με καλύπτει και με το παραπάνω ακόμα.

Δημοσ.

Καλά κάνεις και αναμένεις, η λύση που βρεθηκε για το 1+ 3 είναι προσωρινή και όχι επίσημη.

Δημοσ.

Xiaomi... Δεν είναι τυχαία τα iPhone της Κίνας αλλά από την άλλη αν είναι να δώσει κάποιος 500 ευρώ για το mi5 pro δεν είναι ποιο λογικό να δώσει αλλά 50 ευρώ και να πάρει το LG g5;

Δημοσ.

Xiaomi... Δεν είναι τυχαία τα iPhone της Κίνας αλλά από την άλλη αν είναι να δώσει κάποιος 500 ευρώ για το mi5 pro δεν είναι ποιο λογικό να δώσει αλλά 50 ευρώ και να πάρει το LG g5;

Δεν χρειάζεται να δώσει κανείς 500 ευρώ για να πάρει mi5, υπάρχουν και οι υπόλοιπες εκδόσεις που είναι οικονομικές χωρίς να υπολείπονται τίποτα το ιδιαίτερο.
Δημοσ.

Ναι έχει και ποιο φτηνές εκδόσεις αλλά Έχουν 64 gb αποθηκευτικό χώρο αντί για 128gb και 1gb ram λιγότερο.

Ε και? Όπως και πολλές άλλες εταιρίες. Υπάρχει το cloud γι αυτές τις περιπτώσεις. Επισης ανάθεμα αν κάποιος γεμίσει 128gb μέχρι να πουλήσει τη συσκευή.
Δημοσ.

Εντάξει σε αυτό για τον αποθηκευτικό χώρο έχεις δίκιο αλλά και είναι και η ραμ που είναι κατά 1gb μεγαλύτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...