Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, θελω λιγο τη γνωμη σας και τη βοηθεια σας...

Καταρχάς στον υπολογιστή μου εχω τα εξης κομματια:

-Asus P5E-SLI 775 socket

-Pentium D 925 3.2Ghz (αν δεν κανω λαθος)

-GeForce 8500gt LP 512mb

-4gb ddr2 533mhz (2x2gb)

-PSU ενα φτηνο 400w (ειναι απο τα πιο φθηνα στο σκρουτζ)

-Case: Thermaltake Xaser

Το ποσο που μπορω ειναι μεχρι 100€(το πολυ οριακο, καλο θα ηταν να ειναι χαμηλοτερα).

Εχω βρει used απο έμπιστα ατομα:

Asrock H81M-VG4

Pentium G3258

4gb ddr3 1300mhz. Ολο το συνολο στα 85€

Θελω να μου πείτε αν αξιζει και περιπου ποσο μπορω να δωσω cpu-ram-mobo-gpu μαζι

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλημέρα, προσωπική μου άποψη είναι να μαζέψεις ακόμη χρήματα και να προχωρήσεις σε νέα σύνθεση κατευθείαν.

Στο τροφοδοτικό σου δέν έχω εμπιστοσύνη εφόσον είναι no-name.

Εάν τωρα έχεις αποφασίσει την αναβάθμιση , το καλύτερο ώστε να μας βοηθήσει είναι να αναφέρεις τους τίτλους παιχνιδιών.

Πάντως η κάρτα γραφικών είναι παλαίο μοντέλο, εάν θυμάμαι είχα την 9500GT τήν είχα στη σύνθεση που είχα φτιάξει περίπου το 2008-2009.Για αυτή την εποχή ήταν άριστη.

Δημοσ.

Λογικα κανα pro 16, FM15-16, κλασσικα mainstream παιχνιδια (lol,cs:go κλπ), rocket league.. Αυτα χωρις να βαλω gpu, οοταν βαλω θα αλλαξει ολοκληρωτικα η λιστα..

Δημοσ.

Κοίτα στο θέμα του προγραμματισμού που ανέφερες, δεν πιστεύω να χεις και ιδιαίτερες δυσκολίες αν δε θες και πολλά πολλά, τα PC στη σχολή λειτουργούν και με πολύ λιγότερα  :-D . Για το gaming λογικά και γω θα συμφωνήσω με τον meletis_m, καλύτερα να μεζέψεις λεφτά για ολοκληρωμένη αλλαγή.

Δημοσ.

Χρειάζεσαι και άλλο τροφοδοτικό και 8 giga ram οπότε με 100 δεν πας πουθενά. Μάζεψε και άλλα χρήματα να πας σε καινούργιο σύστημα με έναν i3 π.χ. Αυτό που πας να κανεις είναι μεσοβέζικη λύση.

Δημοσ.

Χρειάζεσαι και άλλο τροφοδοτικό και 8 giga ram οπότε με 100 δεν πας πουθενά. Μάζεψε και άλλα χρήματα να πας σε καινούργιο σύστημα με έναν i3 π.χ. Αυτό που πας να κανεις είναι μεσοβέζικη λύση.

Κοιτα μεσοβέζικη δεν θα την ελεγα καθως μεχρι και τα 100 με δυσκολια θα τα δωσω.. Το οτι θα αλλαξω τροφοδοτικο και θα παρω 8gb ram ειναι σιγουρο, απλα θα το κανω οταν θα εχω την οικονομικη ανεση.. 

Δημοσ.

Κοιτα μεσοβέζικη δεν θα την ελεγα καθως μεχρι και τα 100 με δυσκολια θα τα δωσω.. Το οτι θα αλλαξω τροφοδοτικο και θα παρω 8gb ram ειναι σιγουρο, απλα θα το κανω οταν θα εχω την οικονομικη ανεση.. 

Για μένα είναι μεσοβέζικξη λύση στο ξανά λέω και τέτοιες λύσεις είναι ότι χειρότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...