Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον επειδη ειμαι καινουριος και θελω να ανοιξω μια σελιδα διαβασα οτι πρεπει να εχεις domain name και hosting αλλα πρεπει να πληρωσεις......
θελω να μου πειτε ποια ειναι καλη εταιρια για hosting και domain name και ποια η διαδικασια ?

Δημοσ.

λοιπον επειδη ειμαι καινουριος και θελω να ανοιξω μια σελιδα διαβασα οτι πρεπει να εχεις domain name και hosting αλλα πρεπει να πληρωσεις......

θελω να μου πειτε ποια ειναι καλη εταιρια για hosting και domain name και ποια η διαδικασια ?

Προσωπικά σου προτείνω την Jethost και λόγω ανταγωνιστικών τιμών αλλά κυρίως λόγω εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης,και μιας και είσαι αρχάριος θα τη χρειαστείς σίγουρα.

Ξεκινάς από το domain.Μπες στη σελίδα της εταιρείας,χρησιμοποίησε την αναζήτηση διαθέσιμου domain name.Αν αυτό που θέλεις είναι διαθέσιμο απλώς το αγοράζεις.Ύστερα παραγγέλνεις κι ένα πακέτο φιλοξενίας ανάλογα τις ανάγκες που έχεις και ξεκινάς το στήσιμο της σελίδας σου.Απλό ειναι :)

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@giorgosmor Από προσωπική εμπειρία, μπορώ να σου πω ότι για φιλοξενία (hosting) η dnhost, αν και λίγο πιο ακριβή σε σχέση με άλλες, έχει ΑΨΟΓΗ υποστήριξη, σου απαντούν απευθείας στο chat σαν να σε περιμένουν και δίνουν κατατοπιστικές και εύστοχες απαντήσεις.

Για αγορά domain, το papaki είναι καλή επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...