papafigos84 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ειμαι μεταξυ των 2 παραπανω ταμπλετ. Το chuwi ειναι περσινο, εχει παλιοτερο cpu, εχει FHD oθονη, τρεχει android 4.4 Το cube ειναι πιο φρεσκο, εχει καινουργιο cpu, εχει ΗD οθονη, τρεχει androiid 5.1 Το chuwi ειναι 8 ευρω ακριβοτερο. Παρακαλω οποιον εχει αποψη να βοηθησει γιατι εχω κολλησει. Για να σας προλαβω, εχω απορριψει το hi8 pro γιατι διαβαζω για πολλα προβληματα.
iceblazer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Οπως ειχα γραψει και σε ενα αλλο θεμα: Εχω το Chuwi Hi8, η επιλογη του εγινε καθως το pro ακουσα οτι υπερθερμαινεται. Στα Θετικα: Dual boot Γρηγογορο android Kαλη αναλυση και ποιοτητα ηχου Αρκετο καλο quality build Στα αρνητικα: Η μπαταρια αν χρησιμοποιεις συνεχεια πεφτει αρκετα γρηγορα ,σε αναμονη κραταει πολυ ωρα Μικρος χωρος για dual boot ,θες οπωσδηποτε μια sd καρτα Τα windows δεν εχουν lag αλλα ουτε πανε και σφαιρα Η καμερα αν και δεν την εχω πολυχρησιμοποιισει δεν ειναι κατι αξιολογο, για skype ειναι αρκετη. Μετα απο πολυ ωρα χρησης με βαριες εφαρμογες το νιωθεις λιγο ζεστο στο κεντρο του. Γενικα ειναι ενα απλο tablet ,τα κανει ολα εγω που το ηθελα για χρηση serf ,messenger,skype,reddit,twitch,ebook reader,emulator (σπανια), music station σε ενισχυτη με εχει καλυψει πληρως. Πιστευω να βοηθησα. Και κατι extra εβαλα steam στα windows και το castle crashers σε εξωτερικη μνημη και δουλευε μια χαρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα