Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια παρακαλω να με βοηθησει καποιος.

Αποφασισα να αναβαθμισω το λαπτοπ με δισκο ssd.Επειδη ομως απ'οτι ειδα σχετικα με τους ssd και τον περιορισμο που εχουν σε ωρες εγγραφης,εβγαλα το αχρηστο για μενα dvd και εβαλα στην θεση του τον ssd.Τωρα εχω εναν ssd που εχει μονο τα windows και τα προγραμματα μου και εναν hdd για τα αρχεια μου.

Το προβλημα στο οποιο δεν βρισκω λυση ειναι το εξης: πως γινετε να αποθηκευονται τα αρχεια που κατεβαζω απο το utorrent απ'ευθειας στον hdd χωρις να περνανε καθολου απο τον ssd??

Ο ογκος των αρχειων που κατεβαζω ειναι τεραστιος και δεν θελω να επιβαρυνω τον ssd ο οποιος εχει ''ημερομηνια ληξης''.Δεν με ενοχλει αν γινετε να με καποιο τροπο να αποθηκευσω και να εγκαταστησω το utorrent στον hdd.

Ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο post..

Δημοσ.

απο τις επιλογες επανω επιλεγεις "options", μετά "preferences" και μετά "Directories".

στο πεδιο που θα δεις δεξιά μπορεις να επιλεξεις που θα αποθηκευονται τα κατεβασματα σου, μπορεις να επιλεξεις τον αλλο σκληρό δίσκο. 

το utorrent (και καθε προγραμμα) κατα την εγκατασταση σε ρωταει που θες να το περασεις. ειτε το σβηνεις και το ξαναπερνας και οταν σε ρωτησει επιλεγεις τον αλλον δισκο, ειτε απλα μεταφερεις τον φακελο του προγραμματος στον αλλον δισκο (βρισκεται στο c:/users/ονομα του δικου σου χρηστη/AppData/Roaming). συνηθως η μεταφορα προγραμματων με αυτον τον τροπο δεν ειναι σωστη, αλλα το utorrent ειναι ουσιαστικα φορητο προγραμμα οποτε μπορεις να το κανεις και ετσι, μπορεις να το τρεχεις ακομα και απο flashακι. παντως αν αλλαξεις την τοποθεσια που αποθηκευονται τα κατεβασματα δεν υπαρχει λογος να κανεις αυτο το βημα.

Δημοσ.

απο τις επιλογες επανω επιλεγεις "options", μετά "preferences" και μετά "Directories".

στο πεδιο που θα δεις δεξιά μπορεις να επιλεξεις που θα αποθηκευονται τα κατεβασματα σου, μπορεις να επιλεξεις τον αλλο σκληρό δίσκο. 

Ευχαριστω για την απαντηση και την ταχυτητα!!!Το εκανα και ολα καλα!!!Τωρα αν σου πω οτι δεν καταλαβα τι ελεγε επειδη το ειχα στα ελληνικα..οτι να'ναι πραγματικα..  thanks bro να σαι καλα

Δημοσ.

θα σου ελεγα τις ελληνικες επιλογες αλλα εγω το ειχα μονιμα στα αγγλικά και δεν το χρησιμοποιω πλεον (εχω αλλο προγραμμα για torrent), αφου βρηκες ακρη ολα καλα! :Ρ δεν κανει τίποτα.

Δημοσ.

θα σου έλεγα,αν το λάπτοπ είναι τουλάχιστον 5ετίας,να βάλεις τον ssd στην θέση το hdd και το αντίστροφο,μιας και μόνο η κύρια sata θύρα του λάπτοπ είναι 6Gb/s.

Του dvd είναι 3Gb/s οπότε χάνεις σε επιδόσεις αρκετά.

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

θα σου έλεγα,αν το λάπτοπ είναι τουλάχιστον 5ετίας,να βάλεις τον ssd στην θέση το hdd και το αντίστροφο,μιας και μόνο η κύρια sata θύρα του λάπτοπ είναι 6Gb/s.

Του dvd είναι 3Gb/s οπότε χάνεις σε επιδόσεις αρκετά.

εχεις δικιο!! το εκανα!!!!!!!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...