past98 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Γεια σας.. έχω ένα παλιό υπολογιστή ο οποίος δούλευε κανονικά μέχρι που μου έκαψε κάρτα γραφικών.. την άλλαξα και μετά άρχισε να μου βγάζει blue screens Αλλά δεν είχα ασχοληθεί.. μέχρι που κάποια στιγμή τα έπαιξε και ενώ κάνει κανονικά εκκίνηση μένει εκεί.. δηλαδή υπάρχει κίνηση στα ανεμιστηρακια αλλά.τίποτα παραπάνω.. ούτε το χαρακτηριστικό beep Από το ηχειακι Βοήθεια παρακαλώ
skfn Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Το σύστημά σου αναλυτικά....και μετά ψάξε τροφοδοτικό, μνήμες, δίσκους κτλ..
past98 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Motherboard: Asrock Conroe 1333 - D667 Dual channel rev.g/a 3.01 CPU: Intel Pentium Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιος GPU : Palit GT610 Ram: NCP ncpt7audr-25M48 Hdd: hitachi μοντέλο δεν ξέρω που το λέει Ααα Και επίσης έχω 3 ραμ από τις.οποίες όταν τις.βάζω με.διάφορους συνδυασμούς δεν ανοίγει το pc (ανοίγει αλλά το speaker.κάνει τον ήχο λάθους) Και ανοίγει όπως σας έχω περιγράψει έχοντας μόνο αυτη
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κλείσε το τροφοδοτικό από έναν μαύρο διακόπτη που έχει. Πάτα το κουμπί του κουτιού (με το οποίο ανοίγεις το μηχάνημα) συνεχόμενα για 5-6 sec. Κάνεις clear cmos βγάζοντας την μπαταρία για μισό λεπτό. Αν δεν δεις φως σύνδεσε την οθόνη με την εσνωματωμένη gpu. Ποιο τροφοδοτικό έχεις? Δοκίμασε κάποιο άλλο. Εάν δεν ανοίξει με αυτό δοκιμάζεις τις μνήμες ως εξής. Βάζεις μόνο μία μνήμη και την δοκιμάσεις στο 1ο σλοτ και δες αν κάνει τίποτα. Αν δεν δοκιμάζεις την ίδια μνήμη και στα υπόλοιπα σλοτς. Το ίδιο κάνεις και με τις άλλες μνήμες. Αν δεν ανοίξει με καμμία βρες κάποια άλλη μνήμη DDR2. Αν δεν ανοίξει και με αυτή σε κόβω για μητρική.
past98 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Έκανα όλες τις δοκιμές και δοκίμασα 2 τροφοδοτικά.. ενα 550 του κυρίου υπολογιστή που δουλεύει ρολόι και ένα άλλο και τίποτα.. αυτό με.τις ραμ το ήξερα και το είχα ήδη κάνει και δούλεψε μόνο με αυτή που έγραψα πιο πάνω.. είναι σίγουρα μητρική? Γιατί φοβάμαι μην μπω σε τζάμπα έξοδα μιας και δεν έχω μεγάλη οικονομική άνεση ακόμα και για αυτά τα 50 ευρώ
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Τι εννοεις δούλεψε μόνο με αυτή? Σου βγάζει εικόνα? Μπορείς και μπαίνεις στο BIOS?
Iceborn93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 ειχα παθει κ γω κατι παρομοιο...στη δικη μ περιπτωση τα εφτυσε το τροφοδοτικο..
past98 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Blueblood Όχι.. απλά σε κάθε άλλη περίπτωση έκανε πολλές φορές γρήγορα beep που από όσο ξέρω είναι κωδικός βλάβης για τη ραμ Iceborn σίγουρα δεν είναι το τροφοδοτικό γιατί δοκίμασα το τροφοδοτικό και του main υπολογιστή μου που δουλεύει ρολόι
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ποτε σου καηκε η καρτα γραφικων, τι συμπτωματα ειχε οταν καηκε?Μετα οταν λες οτι με την μια μνημη παιζει τι εννοεις? Οτι μπαινει στα windows κανονικα η΄οτι απλα γυρνανε οι ανεμιστηρες χωρις να κανει κανενα μπιπ?Υπαρχει και περιπτωση να σου ξανα εκαψε γραφικα γι αυτο ρωταω.Βγαλε και την καρτα γραφικων και βαλτο να ξεκινησει με την on board
past98 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μου κάηκε πριν 2 3 μήνες.. Και τότε δούλευε κανονικά έκανε μπιπ δεν είχα σήμα.το.έβαλα.στην on board Και δούλεψε και κατάλαβα ότι ήταν η κάρτα γραφικών.. με την μια ραμ απλά δουλεύουν οι ανεμιστήρες χωρίς κανένα μπιπ δεν μπορώ να μπω ούτε στο bios.. Το έβαλα στην on board πάλι τίποτα.. η κάρτα είναι οκ γιατί την έβαλα σε άλλο πισι και δουλεύει
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Βρες τοτε να δοκιμασεις αλλου και την cpu σου να σιγουτευτεις οτι δουλευει και μετα παρε μητρικη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα