user0x Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπερα σας!λοιπον κατεβασα το adobe muse και τωρα με απο μερικες ωρες που εφτιαχνα ενα site θημηθηκα οτι θα επρεπε πρωτα να ειχα διαβασει το πρεπει να κανω και μετα ολα τα αλλα τα desing....τελος παντων ψαχνω εδω και 3 ωρες το πως να το κανω αλλα τιποτα,το μονο που καταλαβα ειναι οτι πρεπει να πληρωσεις φυσικα για να εχεις δικο σου URL π.χ δεν θελω να αναγκαστικα για να φτιαξω ενα site πρεπει να βαζω και μεσα στο url και το ονομα με τον οποιο το εφτιαξα ξερω γω,να λεγεται το προγραμμα "yolos" και γω να θελω να λεγεται www.bamias.com αλλα αναγκαστικα γινετε ετσι www.bamias.yolos.com υπαρχει καποιος τροπος χωρις πληρωμη και με δικια μου ονομασια? απλα θελω να γραφει πχ www.bamias.com γενικα επειδη ειμαι καινουριος δεν ξερω πως να φτιαξω host ΔΙΚΟ ΜΟΥ.Για αυτο θα ηταν χαρα μου να με βοηθησετε Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2016 από giorgosmor
lion2486 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Κάποιες βασικές αρχές http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/apache-http-server-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-r43 Γενικά διάβασε λίγο τι είναι ένας web server, domain, DNS και κάποιες βασικές αρχές τους για να μπεις στο κλίμα λίγο.. Χοντρικά ένας web server είναι ένας υπολογιστής που είναι ανοιχτός και "ακούει" σε συνδέσεις http και απαντάει πίσω με αρχεία html. Για να μην χρειάζεται να θυμάται όποιος θέλει να μπει σε μια σελίδα την ip του server (XXX.XXX.XXX.XXX) έχουμε τα domain names. Υπάρχουν διαφόρων ειδών domain names (συνήθως έχουμε top level τύπου xx..gr κτλ..). Το κάθε domain έχει κάποιες εγγραφές DNS (Που τις διαχειρίζεται ο nameserver του). Εκεί μπορούμε να ορίσουμε διάφορες οδηγίες για τη χρήση του domain ( πχ που είναι ο web-server, ορίζουμε subdomains όπως www.xxx.gr, που βρίσκεται ο mail server, αν θέλουμε να έχουμε και emails [email protected] και άλλα). 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δεν επιτρεπεται να μιλαμε για κρακατισμενα/σπασμενα προγραμματα....
user0x Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 εεεμμ.... εχω λιγο μπερδευτει με το πως το κανω download,επισης το direct link δεν υπαρχει πια :/ Δεν επιτρεπεται να μιλαμε για κρακατισμενα/σπασμενα προγραμματα.... εεεμμ.....οοοκκ λοιπον το βρηκα και τα εκανα ολα αυτα που μου εστειλες αλλα τωρα τι? παντως εγω απο το adobe muse εχω ετοιμο html απλα το θεμα μου ειναι το να το κανω publish
user0x Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 διάβασες τπτ από αυτά που σου δώσανε; ναι διαβασα αλλα αυτος ο οδηγος ειναι για να φτιαξεις τσαμπε δικο σου site?
testtesttest Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 απο τη στιγμη που βαριεσαι να ασχοληθεις μην περιμενεις να κατσει καποιος να σε βοηθησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα