hdonoblepsias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, χειρίζομαι 3-4 ιστοσελίδες (και φίλων) και θέλω να ξεκινήσω να ασχολούμε με email marketing (ΟΧΙ SPAM). Σκέφτομαι να ασχοληθώ με το mailchimp. α) Έχετε να προτείνεται κάποιο καλύτερο? β) Καλό είναι να έχω έναν κωδικό και στο κάθε site να έχω και την δική του λίστα ή να φτιάξω ξεχωριστό λογαριασμό για κάθε site?
marilena6 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, α) υπάρχει το sendinblue, αλλά έχει pricing αν θες να μην έχεις ημερήσιο όριο στις αποστολές σου β) Ανάλογα το plan σου. Αν έχεις περιθώριο, μπορείς να φτιάξεις 1 λίστα για κάθε site και να είσαι έτσι πιο οργανωμένος.
Guerriero4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το mailchimp είναι το καλύτερο αλλά αν έχεις μεγάλες λίστες τότε δοκίμασε το Site: mailerlite που έχει πολύ καλύτερες τιμές.
developergrxp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αν χρησιμοποιησεις υπηρεσια Online απλα θα σου παρουν ολα τα email και οι κακομοιροι πελατες σου θα εχουν σπαμ καθημερινα.Δεν καταλαβαινω γιατι δεν τα στελνεις εσυ 10 λεπτα προγραμματισμος ειναι.
Par1s* Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Στην εταιρεία που εργάζομαι, από την Παρασκευή δουλεύω το apifon. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο για να σου πω αν είναι καλό ή όχι. Πάντως μου δίνει στατιστικά του ποιοι, πότε και πόσες φορές άνοιξαν το μειλ.Όσον αφορά όμως τις λίστες, αν θέλεις να είσαι σωστός, πρέπει να προσέξεις σε ποιους θα στέλνεις. Site: Δες εδώ
paparovic Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν καταλαβαινω γιατι δεν τα στελνεις εσυ 10 λεπτα προγραμματισμος ειναι. Εντελώς άσχετος με τον χώρο του mailing ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα