gtaddict Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Πάρα πολύ καλή τιμή, το ότι είναι όμως από Gearbest, είναι deal braker κατά τη γνώμη μου. Δεν ξέρω αν τίθεται θέμα αξιοπιστίας για Fake ή μή Fake (μάλλον δεν είναι), όμως με τις επιστροφές δεν είναι και ό,τι καλύτερο τα κινεζομάγαζα. Προσωπικά από εμένα άκυρο μόνο γι αυτό το λόγο, αλλίως θα ήταν super ως deal. Η εγγύηση είναι στην hanaro ολλανδίας για τους δίσκους και όχι στους πωλητές. Μεθάυριο στέλνω τον 840 evo μου και η εταιρία θα κάνει pickup κ delivery back με δικά της έξοδα.
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Το ερώτημα μου είναi από πού κι ως πού η Hanaro NL θα καλύψει (ή θα δεχτεί να καλύψει προϊόν που προέρχεται από άλλο region)? Υπάρχει κάτι μήπως που να μου διαφεύγει σε αυτό? Εδώ οι ίδιοι οι μεγάλοι κατασκευαστές δίσκων (π.χ. Seagate και Western Digital), σου λένε Out Of Region αν το προιόν σου αγοραστεί για παράδειγμα από Ασία κια θελήσεις να το κάνεις RMA στην Ευρώπη.
JimGer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά από πλευράς αξιοπιστίας ξέρουμε τίποτα για τον 750?
gaakoum Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά από πλευράς αξιοπιστίας ξέρουμε τίποτα για τον 750? Είναι planar (2D) tlc σαν τον 840 evo αλλά με ακόμα μικρότερη λιθογραφία (16nm αντί 19nm). Εγώ θα τον απόφευγα και θα έδινα κάτι παραπάνω για τον 850 evo. Εδώ ένα review: http://www.anandtech.com/show/10258/the-samsung-750-evo-120gb-250gb-ssd-review-a-return-to-planar-nand 1
The_Judas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Για να πάρω κάτι από τέτοια καταστήματα πρέπει να έχει τεράστια διαφορά τιμής. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αξίζει. Να προσέχετε γιατί οι ισοτιμίες με το ευρώ δεν είναι πάντα σωστές στα ξένα site και όχι σύμφωνα με την ισοτιμία της τράπεζας. Επίσης υπάρχει και το τέλος μετατροπής συναλλάγματος 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα