Προς το περιεχόμενο

[SSD] Samsung 250GB, evo 850 79€, evo 750 64€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μαγκες ειναι απλα τα πραγματα και τα κανετε δυσκολα.

Στην τρυπα δεν εχεις ουτε επιστροφη χρηματων για επομενες αγορες και ψευτοReviews (GB points) ,ουτε Flat % εκπτωσης λογω προγραμματων Cashbacks και αν σου παθει κατι και δεν μενεις διπλα στο καταστημα την ιδια διαδικασια θα ακολουθησεις για RMA.
Βασικα λαθος το Paypal καλυπτει τα μεταφορικα για Κινα ενω στο μαγαζι θα δωσεις το 5€ για μεταφορικα θα πληρωσεις για να το στειλεις πισω και μετα αυτος να το προωθησει.

Οποιος αγοραζει απο εξω εχει Paypal Balance,Leupay,Number 69 ;),Revolut,American Express που περναει,καρτα εξωτερικου τον αγοραζει εσεις που δεν μπορειτε απο Skroutz,BestPrice,Πλαισιο.

Ειναι μανουρα η αναμονη οντως και τωρα το καλοκαιρι ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα αλλα τα ζυγιζεις και επιλεγεις.

Οποιος εχει ποντους/wallet για εξαργυρωση και ειναι σε προγραμμα Cashback μανι μανι τον παιρνει αλλο ενα 7.5% κατω οι αλλοι προσπερνανε.

• Like 1
Δημοσ.

o 250 ειναι πιο γρηγορος απο τον 120gb? γιατι λετε το gearbest αναξιοπιστο? ti προβληματα εχει? ποσο καιρο θα κανει να ερθει αν το παραγειλω σημερα μεχρι τις 20 του αλλου μηνα περιπου θα ειναι εδω? ευχαριστω!

Δημοσ.

Μαγκες ειναι απλα τα πραγματα και τα κανετε δυσκολα.

Στην τρυπα δεν εχεις ουτε επιστροφη χρηματων για επομενες αγορες και ψευτοReviews (GB points) ,ουτε Flat % εκπτωσης λογω προγραμματων Cashbacks και αν σου παθει κατι και δεν μενεις διπλα στο καταστημα την ιδια διαδικασια θα ακολουθησεις για RMA.

Βασικα λαθος το Paypal καλυπτει τα μεταφορικα για Κινα ενω στο μαγαζι θα δωσεις το 5€ για μεταφορικα θα πληρωσεις για να το στειλεις πισω και μετα αυτος να το προωθησει.

Οποιος αγοραζει απο εξω εχει Paypal Balance,Leupay,Number 69 ;),Revolut,American Express που περναει,καρτα εξωτερικου τον αγοραζει εσεις που δεν μπορειτε απο Skroutz,BestPrice,Πλαισιο.

Ειναι μανουρα η αναμονη οντως και τωρα το καλοκαιρι ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα αλλα τα ζυγιζεις και επιλεγεις.

Οποιος εχει ποντους/wallet για εξαργυρωση και ειναι σε προγραμμα Cashback μανι μανι τον παιρνει αλλο ενα 7.5% κατω οι αλλοι προσπερνανε.

Αυτό με τα cashback δεν ξέρω αν το έχουν πάρει πρέφα πολλοί. Για παράδειγμα στο gearbest μέχρι πριν λίγο καιρό το https://givingassistant.org/ έδινε 12.5% επιστροφή αν θυμάμαι σωστά. Τώρα είναι 7%. Που ισχύει συνδυαστικά με κάθε άλλη προσφορά. Ναι τα παίρνεις πίσω μετά από 2 μήνες, αλλά τα παίρνεις. Συγγνώμη για το εν μέρη offtopic, νομίζω ότι η προσφορά είναι αξιολογότατη και από το gearbest προσωπικά έχω καλές εμπειρίες ως τώρα.

• Like 5
Δημοσ.

Αυτό με τα cashback δεν ξέρω αν το έχουν πάρει πρέφα πολλοί. Για παράδειγμα στο gearbest μέχρι πριν λίγο καιρό το https://givingassistant.org/ έδινε 12.5% επιστροφή αν θυμάμαι σωστά. Τώρα είναι 7%. Που ισχύει συνδυαστικά με κάθε άλλη προσφορά. Ναι τα παίρνεις πίσω μετά από 2 μήνες, αλλά τα παίρνεις. Συγγνώμη για το εν μέρη offtopic, νομίζω ότι η προσφορά είναι αξιολογότατη και από το gearbest προσωπικά έχω καλές εμπειρίες ως τώρα.

καλή φάση αυτό με το cashback. Το site είναι όντως έμπιστο ή απλά τους κάνεις τζίρο και μετά αυτοί κάνουν τα στραβά μάτια?

Δημοσ.

καλή φάση αυτό με το cashback. Το site είναι όντως έμπιστο ή απλά τους κάνεις τζίρο και μετά αυτοί κάνουν τα στραβά μάτια?

Ανα πασα στιγμη μπορουν να αναθεωρησουν τους ορους και να τον πιεις οπως εκαναν με εμενα.

Ακομα το χρησιμοποιω αλλα με επιφυλαξη.

Δημοσ.

Η εγγύηση είναι στην hanaro ολλανδίας για τους δίσκους και όχι στους πωλητές. Μεθάυριο στέλνω τον 840 evo μου και η εταιρία θα κάνει pickup κ delivery back με δικά της έξοδα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσπάθησα να δουλέψω το givingassistant αλλά δεν παίζει με το chrome μου, και δεν έχω βάλει adblock.

Στο θέμα τώρα, αξίζει η αγορά για κάποιον που δεν έχει άμεση ανάγκη αλλά όλο και κάπου θα βρει να τον βάλει;

Δημοσ.

Με 64€ τον 750, κάποιοι αλλάζουν γνώμη ακόμα και για το GearBest. :-D

Η τιμή είναι σούπερ και με ψήνει άσχημα είναι η αλήθεια. Προσωπικά δεν είχα και ποτέ πρόβλημα με το GearBest.

Δημοσ.

Οποιος ενδιαφέρεται για Samsung evo, δεν υπαρχει καλυτερη τιμη σε ολη την Ευρωπη από μια αναζητηση που εκανα. Δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση για fake, αν καποιος γνωριζει κατι τετοιο να το γραψει.

Είχα παραγγείλει τον 120GB EVO από το Gearbest για 38€. Ήταν σε κινέζικη συσκευασία και τρόμαξα λίγο γιατί το κουτί του μου φάνηκε πολύ ψεύτικο και ελαφρύ αλλά ήταν γνήσιος - οχι μόνο είχε τις σωστές ταχύτητες αλλά έγινε και αναβάθμιση του με τα εργαλεία της Samsung. Οπότε από την προσωπική μου εμπειρία δεν είναι μαιμού...

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει τον 120GB EVO από το Gearbest για 38€. Ήταν σε κινέζικη συσκευασία και τρόμαξα λίγο γιατί το κουτί του μου φάνηκε πολύ ψεύτικο και ελαφρύ αλλά ήταν γνήσιος - οχι μόνο είχε τις σωστές ταχύτητες αλλά έγινε και αναβάθμιση του με τα εργαλεία της Samsung. Οπότε από την προσωπική μου εμπειρία δεν είναι μαιμού...

Ναι είναι μόνο 66gr. Είναι  ένα σοκ σε σχέση με κανονικούς δίσκους οι ssd όταν τους σηκώνεις.

• Like 1
Δημοσ.

spoiler

[spoiler

Ανα πασα στιγμη μπορουν να αναθεωρησουν τους ορους και να τον πιεις οπως εκαναν με εμενα.
Ακομα το χρησιμοποιω αλλα με επιφυλαξη.

Ωπ έμαθα να χρησιμοποιώ και το spoiler tag! Η λογική είναι ότι δεν παίρνεις κάτι επειδή έχει cashback άρα όταν αλλάξει το ποσοστό ή οι όροι να νιώθεις ότι σε έκλεψαν. Το παίρνεις επειδή σου αρέσει η τιμή και κάποια στιγμή λίγο καιρό μετά μάλλον θα σου επιστραφεί ένα μικρό ποσό. Τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω δει, δεν βασίζομαι δλδ στο ότι θα τα πάρω ώστε να υπολογίζω την τιμή του εν λόγω δίσκου 64€-7% αλλά όταν έρθει ένα πρωί στο mail μου το μήνυμα ότι επιστράφηκαν 4,48€ θα πω καλή φάση και θα πάω να πλύνω τα δόντια μου. 

[/spoiler

edit: όχι είμαι failer, τι κάνω λάθος? :P

• Like 1
Δημοσ.

spoiler

[spoilerκαλή φάση αυτό με το cashback. Το site είναι όντως έμπιστο ή απλά τους κάνεις τζίρο και μετά αυτοί κάνουν τα στραβά μάτια?

Ωπ έμαθα να χρησιμοποιώ και το spoiler tag! Η λογική είναι ότι δεν παίρνεις κάτι επειδή έχει cashback άρα όταν αλλάξει το ποσοστό ή οι όροι να νιώθεις ότι σε έκλεψαν. Το παίρνεις επειδή σου αρέσει η τιμή και κάποια στιγμή λίγο καιρό μετά μάλλον θα σου επιστραφεί ένα μικρό ποσό. Τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω δει, δεν βασίζομαι δλδ στο ότι θα τα πάρω ώστε να υπολογίζω την τιμή του εν λόγω δίσκου 64€-7% αλλά όταν έρθει ένα πρωί στο mail μου το μήνυμα ότι επιστράφηκαν 4,48€ θα πω καλή φάση και θα πάω να πλύνω τα δόντια μου.[/spoiler

Αν κανεις πολλες παραγγελιες τα υπολογιζεις ολα και οταν αλλαζουν μονομερως τους ορους οκ εκει χανεις καθε εμπιστοσυνη στο προγραμμα αλλωστε και παλιοτερα αλλοι ελεγαν οτι δεν πηραν 12,5% πισω αλλα 3% κλπ.

Οποιοι με ακολουθουσαν και ειδαν το βιντεο που ειχα ανεβασει ξερουν γιατι μιλαω

Τωρα για τα Spoiler tags η σωστη συνταξη ειναι (χωρις κενα) [ spoiler ] ετσι το ανοιγεις και [ / spoiler] και ετσι το κλεινεις ;) 

Δοκιμασε και τις αλλες εντολες στο Test Thread του Forum ;) 

• Like 1
Δημοσ.

spoiler

[spoilerκαλή φάση αυτό με το cashback. Το site είναι όντως έμπιστο ή απλά τους κάνεις τζίρο και μετά αυτοί κάνουν τα στραβά μάτια?

Ωπ έμαθα να χρησιμοποιώ και το spoiler tag! Η λογική είναι ότι δεν παίρνεις κάτι επειδή έχει cashback άρα όταν αλλάξει το ποσοστό ή οι όροι να νιώθεις ότι σε έκλεψαν. Το παίρνεις επειδή σου αρέσει η τιμή και κάποια στιγμή λίγο καιρό μετά μάλλον θα σου επιστραφεί ένα μικρό ποσό. Τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω δει, δεν βασίζομαι δλδ στο ότι θα τα πάρω ώστε να υπολογίζω την τιμή του εν λόγω δίσκου 64€-7% αλλά όταν έρθει ένα πρωί στο mail μου το μήνυμα ότι επιστράφηκαν 4,48€ θα πω καλή φάση και θα πάω να πλύνω τα δόντια μου.[/spoiler

Πρέπει να κάνεις και floss.

• Like 1
Δημοσ.

Πάρα πολύ καλή τιμή, το ότι είναι όμως από Gearbest, είναι deal braker κατά τη γνώμη μου.

Δεν ξέρω αν τίθεται θέμα αξιοπιστίας για Fake ή μή Fake (μάλλον δεν είναι), όμως με τις επιστροφές δεν είναι και ό,τι καλύτερο τα κινεζομάγαζα.

Προσωπικά από εμένα άκυρο μόνο γι αυτό το λόγο, αλλίως θα ήταν super ως deal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...