snotty123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καλησπερα. ειλικρινα δεν ξερω αν το γραφω στο σωστο θεμα αλλα θα ηθελα να παρω αυτη την θηκη https://www.skroutz.gr/s/4815887/Corsair-Carbide-Spec-01.html?keyphrase=CORSAIR+SPEC+01 και απο οτι λεει ''εσωτερικες θυρες 2.5''δεν εχει. Λοιπον αυτο σημαινει οτι δεν θα μπορω να βαλω 2δισκους 2.5'' που εχω? οπως φαινεται θελω να φτιαξω το πρωτο μου pc και δεν εχω ιδεα. ενασ φιλος θα το στησει απλα θελω να ξερω αν τα κομματια ταιριαζουν.Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hunter.back Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Το συγκεκριμένο κουτί έχει 4 θέσεις 3.5". Αυτό σημαίνει 4 θέσεις για σκληρούς δίσκους. Αν θες να βάλεις τους 2.5" δίσκους που έχεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι σαν Site: αυτό . Αν δεν θέλεις, μπορείς να στερεώσεις τους δίσκους με 1 βίδα και να κρέμονται στον αέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snotty123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 οκ φιλε ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aelo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Στο site της corsair λέει: Install up to four storage drives, your choice of 3.5” or 2.5”, each tray fits both. Άρα δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα