Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω φίλους ...4 χιλιάδες στο ινσταγκραμ κ άλλους 2 χιλιάδες στο φβ...αλλά πρέπει να είμαι 24/7 online για να μην τους χάσω ....μισό λεπτό να κάνω #selfie#swag#pernao#teleia#svineitokinitoapobatariathapethanoapokatatlhlipsi

• Like 3
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αν και δεν τη βλέπω για πολύ σοβαρή έρευνα το αποτέλεσμα είναι ενδιαφέρον και σωστό μιας και όλοι μας ασχολούμαστε με το κινητό μας συνέχεια είτε με παιχνίδια είτε με το να κρατάμε επαφή με 2-3 φίλους και 1000 άσχετους!!! 

Δημοσ.

Το είχε προβλέψει ο Παΐσιος.

Θα εχετε φιλους αλλα θα ειναι σαν να μην εχετε....

Ενοουσε τα smartphones

Θα ειστε αδελφομενοι με το πυριτιδα και τα οπλα 

ενοουσε τους επεξεργαστες ARM (Οπλα) που ειναι απο πυριτιο.

Πρωϊ πρωϊ με επιασε η μλκ μου :P

• Like 1
Δημοσ.

Ε βέβαια είναι πιο σημαντικό για κάποιους. Γιατί κάνει τους φελλούς να φαίνονται μούρες. Η πραγκατικότητα είναι πιο σκληρή.Το like από συνήθεια, ένα χρόνια πολλά στο FB και μια χιλιάδα "φίλοι" κάνουν κάποιους να νιώθουν ότι τα έχουν όλα.

Τελικά δεν είναι στραβός ο γυαλός....

• Like 1
Δημοσ.

Χίλιες φορές το smartphone και τους ψηφιακούς φίλους παρά τον "φίλο" που σε θυμάται όταν τον παρατήσει η γκόμενα και αυτό για να έχει κάπου να κλαφτεί μέχρι να βρει την επόμενη και σε ξανά γράψει στα τέτοια του.

Δημοσ.

η έρευνα απο χωρα σε χώρα σίγουρα βγάζει πολύ διαφορετικά αποτελέσματα.. Νομίζω οτι η Ελλάδα είναι λίγο μακριά απο αυτό ακόμη... Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια αν δεν γίνει η έρευνα και για την Ελλάδα!

Δημοσ.

Το SmartPhone δεν ειναι σημαντικο.. Και δεν ειναι αυτο που καταστρεφει τις γενιες.. 

Αυτα που καταστρεφουν και κυριευουν τις γενιες ειναι τα Facebook Instagram Snapchat και παει λεγοντας με αλλες 150 εφαρμογες που θελουν να δειχνουν τι "ΤΕΛΕΙΑ" ζω την ζωη μου.. 

Αυτα τα social media ειναι που καταστρεφουν λοιπον κυριοι οχι τα smartphone!

Όχι φίλε μου. Δεν φταίνε οι εφαρμογές. Ο εγκέφαλος του ανθρώπου φταίει και τίποτα άλλο. Οι εφαρμογές είναι εφαρμογές και τις χρησιμοποιείς άμα θέλεις και όπως θέλεις μέχρι τα όρια που αντέχεις.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
Πιτυρίδα εννοούσε!

Άσε, έχω δοκιμάσει τα πάντα...

Είχε μιλήσει ο Αγιορίτης και για την πιτυρίδα.

Δημοσ.

Το SmartPhone δεν ειναι σημαντικο.. Και δεν ειναι αυτο που καταστρεφει τις γενιες.. 

Αυτα που καταστρεφουν και κυριευουν τις γενιες ειναι τα Facebook Instagram Snapchat και παει λεγοντας με αλλες 150 εφαρμογες που θελουν να δειχνουν τι "ΤΕΛΕΙΑ" ζω την ζωη μου.. 

Αυτα τα social media ειναι που καταστρεφουν λοιπον κυριοι οχι τα smartphone!

Όσο φταίνε τα όπλα που γίνονται πόλεμοι, τρομοκρατικές ενέργειες και σκοτώνεται κόσμος, άλλο τόσο φταίνε τα social που γινόμαστε ζόμπι... Ματαιοδοξία, είναι στη φύση μας δυστυχώς...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...