Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γνωστο περι ....θυματος για παρανομο λογισμικο .Δεν ρωταω πως αντιμετωπιζεται που απαγορευεται εδω και ξερω εξ αλλου τον τροπο αλλα ποσο μπορει να κρατησει χρονικα και αν υπαρχει περιπτωση να κλειδωσουν τα windows.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Από πότε όποιος εγκαθιστά παράνομο λογισμικό θεωρείται και θύμα?

Επί της ουσίας, χρονικά κρατάει όσο γουστάρει η Microsoft και για μένα εύχομαι να τα κλείδωνε στη στιγμή.

Όποιος δε γουστάρει να πληρώνε για ένα λειτουργικό, ή είναι ιδεολόγος, vegeterian, vegan ή οτιδήποτε, ας βάλει linux που είναι και δωρεάν.

PS: Δεν είμαι οπαδός της Microsoft, αλλά μή τα ισοπεδώνουμε κι όλα.

Όπως θέλετε να πληρώνεστε όταν δουλεύετε, έτσι και οι προγραμματιστές θα πρέπει να αμοίβονται για τον κόπο τους.

Δημοσ.

(χοντρικά) πέρα του υδατογραφήματος κάτω δεξιά και την αδυναμία αλλαγής εικόνας φόντου δεν αλλάζει τίποτα 

ούτε υπάρχει αντίστροφη μέτρηση για να "κλειδώσουν"

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως τον αποκαλεί θύμα αν πλήρωσε (βλέπε κάτι dodgy as fuck online shops που πουλάνε κλειδιά με 10-30 ευρώ).

Γιατί σε παρόμοιο pop-up έχω δεί να αναφέρει εκτός από το "θύμα" να ζητήσει και επιστροφή χρημάτων.

(χοντρικά) πέρα του υδατογραφήματος κάτω δεξιά και την αδυναμία αλλαγής εικόνας φόντου δεν αλλάζει τίποτα 

ούτε υπάρχει αντίστροφη μέτρηση για να "κλειδώσουν"

Δε θα συμφωνήσω.

Σε XP έχω δεί με τα μάτια μου να κλειδώνουν στη σειρά μετά update κι αυτό σε μαγαζί υπολογιστών στην Ελλάδα πριν καμια δεκαετία και βάλε και γέλαγα γιατί σκάγανε ένα προς ένα.

Σε Windows 7 κλπ δε γνωρίζω να σου πώ, δεν έτυχε να δουλεύω κάτι χωρίς άδεια (όλα τα business laptops έρχονται με άδεια για Windows Professional).

Δημοσ.

Τεραστια συζητηση μπορουμε να ανοιξουμε αλλα μου κανει εντυπωση ο τροπος σκεψης...

Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι η MS δε μπορει ή δε θελει να τα κλειδωσει και να μη σπανε με τιποτα; Ειναι αποριας αξιο δλδ....

• Like 1
Δημοσ.

Τεραστια συζητηση μπορουμε να ανοιξουμε αλλα μου κανει εντυπωση ο τροπος σκεψης...

Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι η MS δε μπορει ή δε θελει να τα κλειδωσει και να μη σπανε με τιποτα; Ειναι αποριας αξιο δλδ....

Φυσικα και θα μπορουσε αλλα δεν θελει !!! Αν κάθε χρηστης Windows επρεπε να πληρωσει θα ηταν η χαρα του Linux !! Δεν το θελει αυτό με τιποτα.

Σιωπηλα  δεχεται να πουλιεται η dsp εκδοση χωρις αγορα υπολογιστη . Αυτό σημαινει πολλα.

Δημοσ.

Φυσικα και θα μπορουσε αλλα δεν θελει !!! Αν κάθε χρηστης Windows επρεπε να πληρωσει θα ηταν η χαρα του Linux !! Δεν το θελει αυτό με τιποτα.

Σιωπηλα  δεχεται να πουλιεται η dsp εκδοση χωρις αγορα υπολογιστη . Αυτό σημαινει πολλα.

Ναι αλλά το κλειδί είναι νόμιμο και αυτό πο την νοιάζει στο κάτω κάτω είναι να πουλήσει και μάλιστα όταν αυτά που πουλάει είναι νόμιμα κλειδιά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...