Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά αγόρασα την LG 24MP88HV-S και έχει λίγο glow/backlight bleed, ελπίζω να βοηθάνε οι φώτο.

Αξίζει να την γυρίσω ή είναι 50/50 να έρθει έτσι και χειρότερα η καινούρια?

post-94898-0-60543100-1469117063_thumb.jpg

post-94898-0-08570800-1469117067_thumb.jpg

post-94898-0-73336100-1469117069_thumb.jpg

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι απολύτως ρεαλιστικές οι εικόνες? Σε τι φωτεινότητα είναι ρυθμισμενη η οθόνη? Θα χρησιμοποιήσεις bias lighting?

Δημοσ.

Ναι απλά δεν έχει καλή ανάλυση το κινητό. Είναι σε φωτεινότητα 100%. Δν θα χρησιμοποιήσω bias lighting.

Υπερβολή το 100%. Βάλτο σε φωτεινότητα που αναλογεί σε 120cd/m2.Υποθέτω γύρω στο 30%.

Στο απόλυτο σκοτάδι θα θέλεις ακόμη χαμηλότερη φωτεινότητα, 70-90 cd/m2.

Δημοσ.

Υπερβολή το 100%. Βάλτο σε φωτεινότητα που αναλογεί σε 120cd/m2.Υποθέτω γύρω στο 30%.

Στο απόλυτο σκοτάδι θα θέλεις ακόμη χαμηλότερη φωτεινότητα, 70-90 cd/m2.

Το έχω βάλει 70% και είναι εντάξει. Θα την κρατήσω τελικά γιατι δεν είναι καθόλου ενοχλητικό το glow.

Πώς είναι η οθόνη από ποιότητα κατασκευής; Σε κάτι reviews δε φαίνεται πολύ στιβαρή.

Έχει μεταλλική βάση και είναι βιδωτή στην οθόνη σε αντίθεση με παρόμοια μοντέλα πιο φθηνά.Αν έχεις σταθερό γραφείο είναι κομπλέ.

Δημοσ.

Το έχω βάλει 70% και είναι εντάξει. Θα την κρατήσω τελικά γιατι δεν είναι καθόλου ενοχλητικό το glow.

Έχει μεταλλική βάση και είναι βιδωτή στην οθόνη σε αντίθεση με παρόμοια μοντέλα πιο φθηνά.Αν έχεις σταθερό γραφείο είναι κομπλέ.

Kαι 70% ειναι μαλλον πολυ, οι φωτεινοτητες αυτες προοριζονται για χρηση σε χωρους με πολυ εντονο φωτισμο / εξωτερικους ηλιολουστους χωρους και οχι για παρατεταμενη χρηση. Θα δεις (η ηδη βλεπεις) οτι αν μειωσεις την φωτεινοτητα σε ενα χωρο με επαρκη φωτισμο το glow και το bleeding γινονται πολυ δυσκολα αντιληπτα σε φυσιολογικες γωνιες θεασης.

Sχετικα με τις βασεις, η νεα "ταση" ειναι μινιμαλιστικες βασεις με εμφαση στο design και οχι στην εργονομια, αλλα ειναι αρκετα σταθερες. 

Δημοσ.

Καλο το ομορφο design στις βασεις αλλα σε υποχρεωνουν να παρεις μετα αλλη βαση για να βαλεις πανω την οθονη. Στο γραφειο μου εφεραν οθονη της samsung η οποια δεν κανει ουτε tilt. Δλδ δεν εχει κατι που ειχε μεχρι και η πρωτη μου οθονη πριν 15 χρονια.

Δημοσ.

Kαι εγω θα προτιμουσα πιο καλες βασεις με εμφαση στην εργονομια πρωτα. Αλλα φαινεται πως έκριναν οτι το καλο design πουλαει περισσοτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...