dimoskoutr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σας, μιας και ενδιαφέρομαι και εγώ για την συγκεκριμένη οθόνη την dell u2515h είπα να μην ανοίξω νέο θέμα. Έχω μια παλιά Gigabyte gtx 750ti και σκοπεύω να αλλάζω σύστημα μέσα στον χειμώνα. Μέχρι τότε όμως θέλω να "τρέξω" την οθόνη με την 750ti, η ερώτησή μου είναι η εξής: μπορώ να πάρω την native ανάλυση της οθόνης με hdmi καλώδιο ή χρειάζομαι display port (Που δεν έχει η 750ti μου); Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για την όποια απάντησή σας. Μόλις διάβασα κάπου ότι δίνει κανονικά max resolution από DVI-D υπάρχει κανείς να το επιβεβαιώσει;
dimoskoutr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 θέλει DVI-D dual link ή δίνει και το κλασικό DVI-D καλώδιο? Μόλις είδα ότι δεν έχει είσοδο DVI η Dell...τι κάνουμε τώρα οέοοο...; Υπάρχει κάτι σε DVI-D dual link to displayport καλώδιο ώστε να παίξει με την παλιοκάρτα μου; Η θα παίξει και με αντάπτορα από DVI-D female to displayport male; Αν κανείς έχει το ίδιο θέμα με μένα και έχει την οθόνη ας μας δώσει τα φώτα του...κρίμα είναι να δώσω 340 ευρώ και να μην μπορώ να τρέξω την οθόνη στην max ανάλυσή της...
Amaretos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εχω την u2515 και Gtx 750ti 2GB LP και την εχω συνδέση με HDMI , κανένα προβλημα
dimoskoutr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εχω την u2515 και Gtx 750ti 2GB LP και την εχω συνδέση με HDMI , κανένα προβλημα Ποια 750ti έχεις; Είναι όντως στην max ανάλυση της οθόνης; Στα 60mhz ή χαμηλότερα; Ρωτάω γιατί από όσο έψαξα στο internet δεν δίνει στην hdmi την full ανάλυση, έκανες κάτι ιδιαίτερο; Με τι hdmi καλώδιο την έχεις; Ευχαριστώ για την απάντησή σου και πάλι. Βλέπω ότι η δική σου έχει και display port...πως και προτίμησες hdmi; Εγώ συγκεκριμένα έχω αυτή: https://www.skroutz.gr/s/4513802/Gigabyte-GeForce-GTX750-Ti-2GB-WindForce-2X-OC-GV-N75TOC-2GI.html
Amaretos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Καλημέρα sorry που άργησα αλλα εμπλεξα, αυτη την κάρτα εχω http://www.skroutz.gr/s/5579810/Gigabyte-GeForce-GTX750-Ti-2GB-LP-GV-N75TOC-2GL.html Και ναι την έχω με HDMI και 60Hz. Το καλώδιο το έχω αγοράσμενο αλλα ουτε θυμαμαι απο που ουτε και ποσο, και δεν γραφει κατι ιδιαιτερο πανω. Νταξει φαινεται ενισχυμένο σαν κατασκευη αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και κατι σουπερ duper.
drpain Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Παιδες καλησπερα! μόλις παρέλαβα την dell u2515! Εκ πρωτης οψεως μου φαινεται εκπληκτικη!Ανεβαζω φωτο να μου πειτε τη γνωμη σας για το backlight bleedingΣε μενα δεν φαινεται ετσι ακριβως, μονο στο κεντρο πανω το καταλαβαινω!Περιμενω προτασεις!Υπαρχει καποιο site για ρυθμισεις?Πρέπει να ελέγξω κατι αλλο?
XMorsX Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Kαλοριζικη. Οπως πρεπει να εχεις ηδη καταλαβει δεν μπορουμε να κρινουμε κατι απο τις φωτογραφιες, δεν ειναι ρεαλιστικες. Δες ρυθμισεις εδω, αστην στο standard mode. http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2515h.htm
drpain Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 ευχαριστω!! η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να βγαλω αντιπροσωπευτικη φωτο. Αυτο που εγω καταλαβαινω ειναι λιγο bleeding στο κεντρο πανω δεξια και κατω δεξια επισης στο πλαινο πανω απο το φωτακι, εκει το καταλαβαινω λιγο πιο εντονο σχετικα(μου φαινεται τοπικο, σχεδον στην ακρη), εχει και σε ακομα 2 σημεια πολυ λιγοτερο θα ελεγα. Ο ελεγχος γινεται απο οτι καταλαβα κοιτωντας την οθονη ακριβως στο κεντρο? απο τι αποσταση περιπου? σε σκοτεινο δωματιο τελειως και με φωτεινοτητα 100%
XMorsX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Oχι σε τελειως σκοτεινο και με 100% φωτεινοτητα, δεν εχει νοημα τετοιος ελεγχος. Σε φωτισμο που θα την χρησιμοποιεις και σε φωτινοτητα 120-140 cd/m2, δηλαδη περιπου 20-25, εκει δες πως σου φαινεται. Ιδανικα την χρησιμοποιεις με bias lighting.
drpain Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ωραια γιατι εγω την τεσταρα με 100% φωτεινοτητα! Σε χαμηλη φωτεινότητα είναι αμελητέο! Επισης την δοκιμασα σε ταινία και σε παιχνίδι και γενικα στην πραξη δεν καταλαβαινω σχεδον τπτ! Θα δω και τις επομενες μερες πως θα παει και βλεπουμε! Η φωτεινοτητα σε καθημερινη χρηση τοσο χαμηλη πρεπει να ειναι? 1
tntdynamite23 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Πως σας φαίνεται η ΟΘΟΝΗ LG 24MP88HV-S 23.8'' LED FULL HD SILVER για gaming?
XMorsX Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Πως σας φαίνεται η ΟΘΟΝΗ LG 24MP88HV-S 23.8'' LED FULL HD SILVER για gaming? Δεν έχουμε review, αλλά μάλλον η καλύτερη στην τιμή της είναι. Επίσης δες την 23mp68 αν θέλεις Freesync.
fitriolis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Παληκαράκια μου, έχω μία LG W2240S. Η οθόνη έχει κλείσει εξαετία και ίσως παραπάνω. Τώρα που έχω δουλέψει και άλλες οθόνες, μου φαίνεται ότι η οθόνη δεν την παλεύει πολύ πλέον από ποιότητα στα χρώματα. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να παίξω με τις ρυθμίσεις τις αλλά νομίζω ότι δε θα καταφέρω κάτι αρκετά καλύτερο από αυτό που βλέπω. Το θέμα είναι αν αξίζει με περίπου 250Ε να αλλάξω οθόνη. Από παιχνίδια το μόνο που μπορεί να κάτσω με τις ώρες να λιώσω είναι Starcraft 2. Κάρτα γραφικών gtx750 phoc 2gb . Περιμένω γνώμες...
XMorsX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Παληκαράκια μου, έχω μία LG W2240S. Η οθόνη έχει κλείσει εξαετία και ίσως παραπάνω. Τώρα που έχω δουλέψει και άλλες οθόνες, μου φαίνεται ότι η οθόνη δεν την παλεύει πολύ πλέον από ποιότητα στα χρώματα. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να παίξω με τις ρυθμίσεις τις αλλά νομίζω ότι δε θα καταφέρω κάτι αρκετά καλύτερο από αυτό που βλέπω. Το θέμα είναι αν αξίζει με περίπου 250Ε να αλλάξω οθόνη. Από παιχνίδια το μόνο που μπορεί να κάτσω με τις ώρες να λιώσω είναι Starcraft 2. Κάρτα γραφικών gtx750 phoc 2gb . Περιμένω γνώμες... Ναι αξίζει να αλλάξεις, η νέα οθόνη σου θα είναι πιο ξεκούραστη, με καλύτερη εικονα και gaming επιδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα