drpain Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μμμμμ ωραια θα το σκεφτω και για την hp αλλα και για την lg Επισης κατι τελευταιο ελπιζω, βλεπω οτι προτεινεται η dell ultrasharp u2515h, η οποια εχει καλες κριτικες και λογικα θα μπορεσω να την δω κι απο κοντα στο πλαισιο για να κρινω Ειναι 25'' και 2,5κ, την φοβαμαι ομως μην τυχον τα βλεπω μικρα, θεωρεις οτι στο διαβασμα θα χω θεμα? οτι δεν ειναι αυτο που ψαχνω?
XMorsX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Τα στοιχεια θα ειναι σχετικα μικρα, αλλα δεν ειναι προβληματικη η οθονη γενικα οσον αφορα αυτο το θεμα. Εξαρταται απο το αν εχεις προβληματα ορασης και απο την αποσταση που θα χρησιμοποιεις την οθονη. Πηγαινε και δες την, γενικα ομως ειναι καλη οθονη και αξιζει η αγορα της, ειδικα στην τιμη που πωλειται.
drpain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ωραια σε ευχαριστω!! Θα παω να δω και την dell απο κοντα εννοειται και βλεπουμε.
nikos032 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Αν πας για monitor άνω των 23 (άντε και 24) ιντσών, μην πας για 1080p. Επίσης, επειδή στην αρχή ήσουν αναποφάσιστος αν θα πας σε nvidia ή amd κάρτα γραφικών, σε περίπτωση που πας για amd, να κοιτάξεις και αυτό το monitor: http://www.skroutz.gr/s/9028432/Viewsonic-VX2257-mhd.html
XMorsX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Αν πας για monitor άνω των 23 (άντε και 24) ιντσών, μην πας για 1080p. Επίσης, επειδή στην αρχή ήσουν αναποφάσιστος αν θα πας σε nvidia ή amd κάρτα γραφικών, σε περίπτωση που πας για amd, να κοιτάξεις και αυτό το monitor: http://www.skroutz.gr/s/9028432/Viewsonic-VX2257-mhd.html Γιατι να μην παει σε 27" 1080p? Επιση εχει μικροτερη πυκνοτητα pixel? Γεγονος, αλλα μπορει να εχει αλλα ατου που υπερνικανε αυτο το μειον. Το οποιο δεν ειναι καν μειον σε πολλες περιπτωσεις (υψηλο frame rate στα παιχνιδια και μεγαλο στοιχεια για χρηση απο αποσταση οι πιο συνηθισμενες). Δεν προσεξες το budget που διαθετει ο drpain. Δεν υπαρχει λογος να παρει 22" ΤΝ oθονη επειδη εχει Freesync. Δεδομενου οτι διαθετει 500 ευρω, αν θελει Freesync θα παει τουλαχιστον στην 29" IPS LG 29UM68. Mια και το αναφερουμε παντως, αλλες καλες επιλογες με Freesync ειναι η lg 34um68 (δε θελουμε ultrawide αλλα στις 34" εχει το υψος 27" οποτε ειναι μια επιλογη αναλογη της 27" 1080p) και βεβαια η MG279Q αν ανεβει το budget (στο εξωτερικο απο τα 550 ξεκιναει) και δεν μας φοβιζει το φτωχο quality control της.
nikos032 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Γιατι να μην παει σε 27" 1080p? Επιση εχει μικροτερη πυκνοτητα pixel? Γεγονος, αλλα μπορει να εχει αλλα ατου που υπερνικανε αυτο το μειον. Το οποιο δεν ειναι καν μειον σε πολλες περιπτωσεις (υψηλο frame rate στα παιχνιδια και μεγαλο στοιχεια για χρηση απο αποσταση οι πιο συνηθισμενες). Δεν προσεξες το budget που διαθετει ο drpain. Δεν υπαρχει λογος να παρει 22" ΤΝ oθονη επειδη εχει Freesync. Δεδομενου οτι διαθετει 500 ευρω, αν θελει Freesync θα παει τουλαχιστον στην 29" IPS LG 29UM68. Mια και το αναφερουμε παντως, αλλες καλες επιλογες με Freesync ειναι η lg 34um68 (δε θελουμε ultrawide αλλα στις 34" εχει το υψος 27" οποτε ειναι μια επιλογη αναλογη της 27" 1080p) και βεβαια η MG279Q αν ανεβει το budget (στο εξωτερικο απο τα 550 ξεκιναει) και δεν μας φοβιζει το φτωχο quality control της. Με 1080p στα 27", σε περίπτωση video gaming θα χρειαστεί οπωσδήποτε AA και θα πρέπει να θυσιάσει fps που για μένα είναι πιο σημαντικό.
XMorsX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Με 1080p στα 27", σε περίπτωση video gaming θα χρειαστεί οπωσδήποτε AA και θα πρέπει να θυσιάσει fps που για μένα είναι πιο σημαντικό. Δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα παρουσιαζεις. Τo AA ειναι χρησιμο οπως και να εχει, αλλα αν δε σε παιρνει τοτε δε το βαζεις.
Melli Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Να σου δωσω μια εικονα για την dell.Εχοντας την dell u2515h μπορω να πω οτι πιο ξεκουραστη και ομορφη οθονη δεν εχω ξαναδουλεψει. Πολυ λεπτα bezel και usb3 που βολευουν αν δεν ειναι προσβασιμες απο το κουτι.. Μειονεκτημα τα κουμπια που ειναι αφης και καμια φορα δεν ανταποκρινονται... Στην αρχη παθαινεις ενα σοκ με την αναλυση αλλα μετα απο μια δυο μερες τη συνηθιζεις,την λατρευεις και ο,τι οθονη δεις,λες δςν συγκρινεται με τη δικια μου... Βεβαια να πω οτι την επελεξα για πολυωρη εργασια γιατι ειναι ξεκουραστη και εχει και πολυ καλη φωρεινοτητα. Για "hardcore" gaming θα επελεγα αλλη βεβαια... Επισης με minidisplay port θα παρεις τα μεγιστα... Ελπιζω να εδωσα μια εικονα 1
drpain Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Σε ευχαριστω melli!! Πηγα μολις στο πλαισιο και την ειδα κι απο κοντα. Μου αρεσε πολυ, μεγαλη, στιβαρη κατασκευη, ωραια βαση, ωραια χρωματα!! Ψηθηκα να την αγορασω επιτοπου! Εαν την βαλω σε αναλυση 1920x1080 για λιγο καιρο και μεχρι να παρω νεα καρτα γραφικων και συστημα θα φαινεται πολυ χαλια αραγε? Αυτη λεει τπτ η να παω στην dell με κλειστα ματια? https://www.skroutz.gr/s/9195420/LG-27MP68HM.html
XMorsX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Σε 1080p η U2515H θα υποαποδιδει. Ως προσωρινο μετρο μονο εχει νοημα. Η LG δεν εχει μαλλον τοσο καλο panel, αλλα εχει Freesync.
Melli Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 οθόνη δεν αλλάζεις συχνά... και επίσης οπως προαναφέρθηκε σε μεγάλο μονιτορ ουτε εγώ θα σου πρότεινα 1080... Μολις συνηθισεις τα 2Κ της Dell θα γλυκαθεις και τα 1080 θα σου φαίνονται "αστεία"... Επίσης ελπίζω να είδες και την βάση της, δεν ξέρω αν την έχουν όλες πλέον... (Σιγουρα υπάρχουν και καλύτερες αλαλ νομιζω στην τιμή και με αυτα που προσφέρει είνια πολύ καλή επιλογή.... ειδικά για πολύωρη εργασία ) και ενα review που σου λεει και τα θετικά και τα αρνητικά 1
manos28684 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Παιδιά αξίζει η διαφορα τις τιμής από την u2715Η και u2515Η; έχουν άλλες διαφορες; τώρα έχω την u2312hm και ψάχνω για δεύτερο monitor και επειδή έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος έλεγα για dell. και μια τελευταία ερώτηση αν πάρω τα προαιρετικά ηχειάκια θα περνάει από εκεί ο ήχος του hdmi η θα πρέπει να τα συνδέσω στο pc;
XMorsX Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Παιδιά αξίζει η διαφορα τις τιμής από την u2715Η και u2515Η; έχουν άλλες διαφορες; τώρα έχω την u2312hm και ψάχνω για δεύτερο monitor και επειδή έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος έλεγα για dell. και μια τελευταία ερώτηση αν πάρω τα προαιρετικά ηχειάκια θα περνάει από εκεί ο ήχος του hdmi η θα πρέπει να τα συνδέσω στο pc; Η u2515h αποδίδει καλύτερα, οπότε δεν αξίζει η διαφορά. Μην συνδέσεις τα ηχεία στην οθόνη, αλλά στον υπολογιστή.
drpain Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Τελικα την παρηγγειλα την dell ultrasharp u2515h, οταν την παραλαβω με το καλο θα γραψω εντυπωσεις!! ευχαριστω πολυ τα παιδια για τη βοηθεια κι ειδικα τον xmorsx!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα