Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Αντεγραψα σε ενα στικαι για μια συναδελφισσα ενα φακελο με 4 αρχεια . Το ενα .exe Παει στο σπιτι τηε βαζει το στικακι στον υπολογιστη και το αρχειο .exe αφαντο . Λεω καποιο λαθος θα εκανα και το ξαναφερνει σημερα και οντως δεν υπηρχε το .exe Ξανααντιγραφω τον φακελο και ελεγχω οτι εχει και τα 4 αρχεια μεσα . Παει στο σπιτι της και το .exe παλι αφαντο !! Τι γινεται ρε παιδια ? Στο στικακι ειναι ο μαναδικος φακελος μεσα αυτος .
nikos903 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Βάλε το σε ένα RAR μέσα με κωδικό και δώστο μαζί με τον κωδικό. Μετά τα αποσυμπιέζει στο pc με τον κωδικό και πρέπει να είναι μέσα. Μπορεί να το σβήνει κανένα antivirus εκεί στο pc το άλλο. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να βάλει το αρχείο σε white list για να μην το σβήνει αυτόματα. Αλλιώς τι στικάκι είναι; Μην είναι κανένα κινέζικο με ψεύτικο μέγεθος.
Chris_saxo vts Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 +1 Kαι γω το antivirus λέω την κάνει τη δουλειά. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εγω τις εχω βαλει το nod32 που εχω κι εγω . θα δοκιμασω με συμπιεση αλλα δεν ξερω αν καταφερει να το αποσυμπιεση. Το στικακι ειναι tranced .
nikos903 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εναλλακτικά βάλε το και κανονικά μέσα για την περίπτωση που δεν το βλέπεις να το καταφέρει και πες απλά πριν βάλει μέσα το στικάκι να απενεργοποιήσει το antivirus για λίγο (εδώ πως: link) αλλά μετά να το ξαναβάλει μπρός Αν το σβήσει με το που το βάλει μπρος τότε ψάχνεις για white list 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εναλλακτικά βάλε το και κανονικά μέσα για την περίπτωση που δεν το βλέπεις να το καταφέρει και πες απλά πριν βάλει μέσα το στικάκι να απενεργοποιήσει το antivirus για λίγο (εδώ πως: link) αλλά μετά να το ξαναβάλει μπρός Αν το σβήσει με το που το βάλει μπρος τότε ψάχνεις για white list Εγω ξερω να τα κανω ολα αυτα αλλα η συναδελφισα φοβαμαι οτι αν και απλα δεν θα τα καταφερει . 1
nikos903 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Κάτι πιο απλό δυστυχώς δεν..... Και ζιπαρισμένο να το πάρει και πάλι στο ξεζιπάρισμα το antivirus θα το σουτάρει το exe, απλά μέσα απο το rar θα δει πρώτα οτι είναι εκεί το ζητούμενο αρχείο και άρα θα ξέρει οτι την ζημιά την κάνει το πρόγραμμα. Μετά whitelist και ξανα ξεζιπάρισμα. TeamViewer αν βόλευε να το έφτιαχνες και μετά να έβαζε το στικάκι... Ή αλλιώς αν είναι κανένα exe που βγαίνει και σε άλλες εκδόσεις δοκιμάστε άλλην, μπορεί να παίξει χωρίς θέματα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Κάτι πιο απλό δυστυχώς δεν..... Και ζιπαρισμένο να το πάρει και πάλι στο ξεζιπάρισμα το antivirus θα το σουτάρει το exe, απλά μέσα απο το rar θα δει πρώτα οτι είναι εκεί το ζητούμενο αρχείο και άρα θα ξέρει οτι την ζημιά την κάνει το πρόγραμμα. Μετά whitelist και ξανα ξεζιπάρισμα. TeamViewer αν βόλευε να το έφτιαχνες και μετά να έβαζε το στικάκι... Ή αλλιώς αν είναι κανένα exe που βγαίνει και σε άλλες εκδόσεις δοκιμάστε άλλην, μπορεί να παίξει χωρίς θέματα. Απο εναν loader ειναι για τον γνωστο λογο και το εχω δοκιμασει με τον ιδιο τροπο σε αλλα pc γαμωτο.
Kostas.karras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 μολις βρηκες ευκαιρια να ερθεις ενα βημα πιο κοντα με την συνναδελφισα..(να ερθω σπιτι σου να το τσεκαρω?) Προτου περασεις τα αρχεια δοκιμασε να κανεις μια διαμορφωση στο στικακι σε "προεπιλογη" και υστερα περνα τα αρχεια. 1
nikos903 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Έτυχε στο pc της και βαράει.... Τι να κάνεις... Είτε disable antivirus και τρέχει οτι θέλει, είτε white list, είτε μπαίνει με κανένα safe mode, είτε βάζεις 5-10 εκδόσεις μέσα στο στικάκι και όποια μείνει....... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα